Eşimin eski sevgilisi!!

siz evlendiğinizde aynı egoizmi göstermez eşinizi eski sevgilileri ile rahatça görüştürürsünüz...
medeniyet bu ise...
insanların %99 u medeniyetsiz demekki...

[[/B]

işte erkeklerin en sevmediğim yönüde bu .Bu kız madem bu kadar çirkefti bukadar yüzsüzdü dediği gibi neden 3,5 sene beraber olmuş sordunuzmu?

kalkkıpta çirkefliği eşime yapıcak değildi demekki bazı şeyleri tanık olmuş eşimle birlikteyken tanımadığı bi erkekle ve kızın ablası tatile gitmişler ve eşime yalan sölemiş bildiğim kadaryıla eşimide aldatmış çok fazla bilmiyorum açıkçası sorunlarını ama bilmekte istemiyorum

fazla güvenin zararları işte...
herzaman söylemişimdir hiçbirine güvenmem çok fazla... herzaan tetikteyimdir...
size tavsiyem akşama kadar durun evde... açıklamaları sizi tatmin etse de etmese de bunu görüşün kendisiyle...
karşılığında vereceği tepkiyi bende merak ettim... hatta akşamı beklemeyin telefon edip söyleyin... kayınvalidenize de hastalandım diyip erteleyin planınızı...
gerçi bunun konuşulacak neyi var onu da bilmiyorum ama...

haklısınız ama eşiniz o bayanla zamanında çok mutlu olmuşki 3,5 senesini vermiş.ilişki bitincede arkasından konuşmaya gerek yok bence geçmiş bitmiş...

mesele laf oturmak değil oturtmaya geldimi biz oturtucamız yeri biliriz ondan şüphen olmasın biz insaların rahat etmesini isteriz ayakta duracağına oturacak bi yer bulurzlmaz:

haklısınız ama eşiniz o bayanla zamanında çok mutlu olmuşki 3,5 senesini vermiş.ilişki bitincede arkasından konuşmaya gerek yok bence geçmiş bitmiş...

mutlu olmuşlar veya olmamışlar bi şekilde ilişki devam etmiş eşimde sevmiş demekki ama sonrası önemli...ki bu zamana kadarda hiç bi ilişkisinin arkasından laf etmedim ama ban ymayan bişi olursa gerekni yaparım

Bence kıza cevap atmayın lucky kıza cvp atmak yerine eşinizi bi süre izlemeye alın bence

herkes ne guzel yardimci olmaya calismis.
inanirmisiniz ben esimin eski ciktigi bayanla , arada bir gorusuyorum arkadasca.
nasil tanistik, oda ayri bi konu.
bu hatun ne hikmetse, ben ne anlatirsam bi muddet sonra tipatip aynilarini bana anlatiyor, bu gormus oldugum ruyaya kadar olmus bisey (!)
simdi diyen olabilir; ne diye gorusuyorsun... ne kazaniyosun boyle yaklasan bir hatuna...
ne hikmetse, iyi bir insan oldugunu dusunuyorum. fakat bu sekilde yaklasmasi tuhafima gidiyor. sordum iki kez, konuyu degistirdi kapadi hemen aklinca.
aslinda onemlide degil, sampiyon belli 2.kim .

Pek bi medeni ve geniş gördüm sizi.sengözlerimebaksanab
İyi madem siz eşinize bu şekilde davranırrsınız. hatta gözünüzün önünde şeetseler (çok afederseniz) ne var canım, medeni bir insanım ben, olabilir böyle şeylermi diyeceksiniz, merak ettim.

Kadın çok özenerek yazmış ve kendince "aramızda seviye farkı var" mesajı vermeye çalışmış size.. Hatta bunun için çok da alakalı ve gerekli olmayan kuramlardan falan bahsetmiş. Neden bilmiyorum, ama sizi kültür anlamında kendinden aşağı görmüş.

Bir de son noktayı koymuş yazdığı PS ile..
Yani sen önce kocana bak, senden gizli mail adresleri alıp gizlice benimle dialog kurup d.günü kutluyor demeye getiriyor..

Keşke hiç muhatap olmasaydınız. Sanki o kadını hala bir tehlike kabul ediyorsunuz gibi algılanıyor yazdıklarınız. Öyle değilse bile, o anlam çıkıyor.

Sizin muhatabınız eşiniz..
Söyleyin, o bayana bir mail yazsın "gayet iyi ve mutlu olduğunu, ayrıca kendisi ile bir ieltişim halinde olmayı da pek tercih etmediğini" yazsın eşiniz..

En güzel cevap bu olur.. Yani kaıdnın mesajından resmen "sen ne dersen de, kocan takmaz, biz iletişimi sürdürürz. İstersek kaçak kaçak sürdürürüz."..

yaa 3,5 sene birlikte ol; 3,5 ay falan de değil koskoca 3,5 sene..
sonra ayrıl başkasıyla evlen. ne hikmetse o eski sevgili hakkında konuşun. hem de çirkef, sülük falan diye.
ne kadar çirkin bence.

eğer biri çirkef diye nitelendireceği biriyle 3,5 sene ilişki yaşıyorsa onda sorun vardır.
he öğrenince ayrıldıysa gene sorun vardır;; çirkefliğini 3,5 senede mi anlamıştır.
neyse konu bu değil zaten..

bir kere mesaja cevap verecek kişşi siz değil eşiniz olmalıydı. ben evliyim bana mesaj atma falan şeklinde.
eğer siz cevap verdiyseniz karşılığında özür dilemesini falan mı bekliyordunuz; tabiki de cevap verecek.

bir de yıllardır kutlanmayan doğumgünü şimdi mi aklına gelmiş.
bu kadar zamandır karşılıklı kutlanıyor olabilr mi

gayet özenli yazmaya çalışmış evet seviye farkını oya atmış.fakat en az benim kadar seviyeli olsaymış şuan eşimle o evli olurmuş .şu P.S yide neden yazma gereği duymuş anlamadım.yani latincede dip not anlamına geliyo sanırım yanlışmı biliyorum?

eşimin mallerine cevap vermdiğini biliyorum şimdi net bişi diyemiyorum ama akşama şimle detaylı konuşup size anlatıcam. ne sölesem yalan olur

Neden eşiniz çokmu mükemmel bulunmaz hint kumaşımı çok mu seviyeliki onla o evli olurdu diodunuz?bence bunun seviyeyle alakası hiç yok.sinirinizden o bayanada o şekilde konuşmayın.
yinede söylüyorum mail atması çok ama çok yalnış bende olsam kıskanırım ama afedersiniz eşimin .......... ben.bayanla muhatab olmam.sizin attığınız maile cvp vermesi gayet doğal yani

Simdi iliskinin uzunlugu ozel gunlerde mesaj atmayi hakmi getiriyor evli bir insana :)) valla ben o kadar medeni degilim!
Sevgili olsaniz anlarim ama ortada ciddi bir evlilik varken ex bir sevgiliden mesaj gelmesi normal degil..
ama sende keske yazmasaydin o bayana..
Sasirdigim sey nerdeyse ex sevgilinin yazmis oldugu cevaba ve gondermis oldugu tebrigi savunan arkadaslar..
ayrica su'da var belki tanimadigi bir mailden dogum gunu mesaji almissa o bayan esin sanmis olabilir.. O ihtimalda var..Ve ve yarisa girmeye meyilliki bas harfine takmis :)

Yalnız farkındaysan eşinde yeni bir mail adresinde kızın doğum gününü kutlamış...

Erkekler bu konularda acayip danışıklı döğüş oynabiliyorlar inanın..:jeyyar:
Ne onu kırıyorlar, ne de ötekini, hepsi cepte kalsın istiyorlar..
Gün olur lazım olur gibisinden..mafoldumben

Benim bir erkek arkadaşım ile (ama sevgili dğeildik, hiç bir zaman da olmadık) samimi bir iletişimim vardı. Samimi dediysem, abartılı değil, arkadaştık işte.

Bir gün bana bir mail geldi, aynen şöyle..
"Canım, sana birazdan bir mail atacağım. Buna mecburum.
Sevgilim seninle olan dialogumuzu kıskanıyor, deliriyor hasetten..
Onu sakişnleştirmek için sana onun yazdığı bir maili göndermek zorundayım. Benim ağzımdan yazılmış gibi olacak, ama inan kendi elleriyle yazdı cadı.
Ne olur darılma, bu akşam bir kahve içeriz, gönlünü de alırım senin.."

Hemen ardından bahsettiği mail geldi..
"Artık sana karşı net olacağım. Ben K..' yi seviyorum ve senin varlığın bizi huzursuz oluyor. Numaralarımı bile sil ve hayatımdan çık. Dostluğunu dahi istemiyorum."..

Şok oldum tabi.. :kedi:

Vee.. Ne o maillerden birine yanıt verdim, ne de telefonlarına çıktım artık.. Numaralarını da gerçekten sildim.
Sonra ne oldular, evlendiler mi bilmiyorum.. :hulya:

ben eşim bulunmaz hint kumaiı diye bi cümle kurmadım ama onun için hala bişiler bitmemiş demekki madem o kadar seviyodu kıymetini bilseydi

bu eski sevgiliyle dost kalınır arada konuşulur hatta doğum günleri
kutlanır olayları medeni olmanın göstergesi değildir bana da uygun değildir...
ne demek ister on yıl ister bir aylık ilişki yaşansın...
bittiyse bitmişdir önemli olan şu an dır.
geçmiş değil...
sen de tepkinde haklısın...sadece karşındaki kişi baya bir hazırlıklıymış ki seni
haklıyken haksız duruma düşürmüş...yok kıskançsın yok eşin haklıymış felan diyerek...
senin tek hatan bu kişiyle muatap olmandır...
senin muatabın eşin kıza inanma ...eşin kafandaki soruları gidercek kişidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…