cok sacma bır msjla asıl sız cvp vermıssınız bu ne kıskanclıktır yahu
bır dogum unu kutlaması yanı ne hakkınız var kızı ezmeye calısıyorsunuz
nıtekım ıyı olmus kız sızden baskın cıkmıs aferın ona
medenı olmak sevgılı bulmak vb ıse egr nasılkı sizin eskı sevvgılınız olabılırse esınızınde olacak
ne yanı hayatına sız grdınız dıe sızden oncekıler bırden uçup gıdecek ve bır dogum gunlerı bıle kutlanmayacakmı nasıl bır egoizm bu
keşke ayrı bi başlık açsaydınız...yorum yapmak isterim ama şimdi konu sahibine ayıp olur...
[[/B]
işte erkeklerin en sevmediğim yönüde bu .Bu kız madem bu kadar çirkefti bukadar yüzsüzdü dediği gibi neden 3,5 sene beraber olmuş sordunuzmu?
ben 18 aylık evliyim. 4 aylık kızım var.
eşim dün gece benim pc den nete girdi face'e bakmış ve açık kalmış sabah ben pc açtığımda adresi açıktı gönderilen mesajlara baktım eski sevgilisi resim eklemiş face'e oda mesaj atmış ve eminem son iki resmini çok begendim demiş. mesajı okuduğumdan beri aptal gibiyim bebeğim gözlerimin içine bakıyor gülebilmek için ağlamaktan nefesim kesiliyor. herkesin gıptayla baktığı eşe sahibim herkes yerimde olmak istiyor çevremde. kimseyle paylaşamadım bu durumu. annemler şu an memlekete gittiler yakında olsalar alıp kızımı çıkacagım evden
çok güvendiğim eşim bunu nasıl yapar bilmiyorum.
bu benim bildiğim kısmı daha fazlasıda var mı bilmiyorum
aptal hissediyorum kendimi
onu baba yaptığım için kızıyorum kendime çünkü ben hamileyken de yeni yıl mesajı yollamış kızın cevalarına bakamıyorum gelen mesajlar silinmiş sadace gönderilenler duruyor
sinirliyim öfkelyim alıp başımı gitmek istiyorum
kırgınım yüzyüze bakmak dahi istemiyorum
Emine'm yazmış kıza?
bu ne demek
nereye çekeceğin ne düşüneceğim.
görüşemezsek iyi seneler demiş aralık ayındaki mesajda demekki görüşüyorlr mı?
beni kaybetmekten hiç mi korkmuyor bu kadar mı elinde görmüş beni
eski sevgilisini seviyorsa onunla evlenseymiş
ben evlenmek istemedim o istedi ben kabul ettim 1 yıl çıktık biz
baskıcı değilimdir anlayışsız değilimdir ailesiyle aram çok iyi benim annemler onu çok seviyor yere göğe koyamıyor
bunu neden yaptı
ben ne yapayım şimdi
alsam kızımı gitsem bir mektup bırakarak
yada beklesem eve gelse şişmiş gözlerimi kısılmış sesimi görse
hiç güvenme 10 tane çocuğum olsa yine dakika tereddüt etmem çeker giderim ne evlendik diye ne bebek var diye güvenme çeker giderim desem
ben ne telefonuna bakarım ne arayan kim diye sorarım güvenim tamdır
şimdi nasıl güveneyim ben ona
evliliğimizde herşey rüya gibi giderken şimdi nasıl devam edeyim
güvenemem artık
ne yanayana gelmek istiyorum ne görüşmek
şaka gibi sabah öperek işe yolladığım kocam şimdi gözümde nerde? düşünmek bile acı veriyor
sizce ne yapmalıyım?
kimseye açamıyorum derdimi anneme söylesem bir ömür unutmaz en yakın arkadasıma söylesem istemiyorum söylemek hep bana ne kadar şanslısın derdi bilsin ,istemem sürekli aldatılıyormuşum gibi düşünür benim için
kim bilir belkide sürekli aldatıldım
yüzyüze konusmaya cesaretim yok yüzüne bile bakamam
geçen taksiye binmiş para üstü 10 lira fazla vermiş taksici inince farketmniş eşim babasına baba kul hakkı oluyor mu haram oluyor mu diye soruyordu
bu kadar değer verirken kul hakkına ben hakkımı sana helal etmiyorum demek istiyorum
çok tatlı anlayışlı sevimli biridir kızımıza en süper babadır ilgilidir ama tek bir şey öğrendim ve belkide dahası var bilemiyorum şimdi ne düşüneyim kocam hakkında bilmiyorum
kıza bişey demem. bekar çünkü o hayatında biri bile yok. gururnu okşamıştır eski sevgilim evli çocuklu ama hala bana aşık benle mesajlaşıyor dmeiştir
hiç görüşmüyor olsalar bundan emin olsam bile sadece bu şekilde mesajlaşmasını kabul edebilir miyim
yeminler etse inanabilirmiyim
Allah rızası için ne yapayım şimdi
8 de eve
gelecek.
evden gitmek istiyorum ama burda ne akrabam var şu an ne başka biri arkadaslarımada gitmek istemem.
[[/B]
işte erkeklerin en sevmediğim yönüde bu .Bu kız madem bu kadar çirkefti bukadar yüzsüzdü dediği gibi neden 3,5 sene beraber olmuş sordunuzmu?beraberken iyiydi hoştu ya 3,5 sene dile kolay.ozaman beraber olmasaydı?
tabiki bende olsam kıskanırım eski sevgilden gelen maili ama önce eşime hesap sorardım kıza sarıp kendimi küçük düşürmezdim.çünkü çok güzel laflar oturtmuş size...
eski sevgiliden arkadaş olmaz eşinizin ve kızın tutumu yalnış...
haklısınız ama eşiniz o bayanla zamanında çok mutlu olmuşki 3,5 senesini vermiş.ilişki bitincede arkasından konuşmaya gerek yok bence geçmiş bitmiş...
Bence kıza cevap atmayın lucky kıza cvp atmak yerine eşinizi bi süre izlemeye alın bence
cok sacma bır msjla asıl sız cvp vermıssınız bu ne kıskanclıktır yahu
bır dogum unu kutlaması yanı ne hakkınız var kızı ezmeye calısıyorsunuz
nıtekım ıyı olmus kız sızden baskın cıkmıs aferın ona
medenı olmak sevgılı bulmak vb ıse egr nasılkı sizin eskı sevvgılınız olabılırse esınızınde olacak
ne yanı hayatına sız grdınız dıe sızden oncekıler bırden uçup gıdecek ve bır dogum gunlerı bıle kutlanmayacakmı nasıl bır egoizm bu
Kadın çok özenerek yazmış ve kendince "aramızda seviye farkı var" mesajı vermeye çalışmış size.. Hatta bunun için çok da alakalı ve gerekli olmayan kuramlardan falan bahsetmiş. Neden bilmiyorum, ama sizi kültür anlamında kendinden aşağı görmüş.
Bir de son noktayı koymuş yazdığı PS ile..
Yani sen önce kocana bak, senden gizli mail adresleri alıp gizlice benimle dialog kurup d.günü kutluyor demeye getiriyor..
Keşke hiç muhatap olmasaydınız. Sanki o kadını hala bir tehlike kabul ediyorsunuz gibi algılanıyor yazdıklarınız. Öyle değilse bile, o anlam çıkıyor.
Sizin muhatabınız eşiniz..
Söyleyin, o bayana bir mail yazsın "gayet iyi ve mutlu olduğunu, ayrıca kendisi ile bir ieltişim halinde olmayı da pek tercih etmediğini" yazsın eşiniz..
En güzel cevap bu olur.. Yani kaıdnın mesajından resmen "sen ne dersen de, kocan takmaz, biz iletişimi sürdürürz. İstersek kaçak kaçak sürdürürüz."..
yaa 3,5 sene birlikte ol; 3,5 ay falan de değil koskoca 3,5 sene..
sonra ayrıl başkasıyla evlen. ne hikmetse o eski sevgili hakkında konuşun. hem de çirkef, sülük falan diye.
ne kadar çirkin bence.
eğer biri çirkef diye nitelendireceği biriyle 3,5 sene ilişki yaşıyorsa onda sorun vardır.
he öğrenince ayrıldıysa gene sorun vardır;; çirkefliğini 3,5 senede mi anlamıştır.
neyse konu bu değil zaten..
bir kere mesaja cevap verecek kişşi siz değil eşiniz olmalıydı. ben evliyim bana mesaj atma falan şeklinde.
eğer siz cevap verdiyseniz karşılığında özür dilemesini falan mı bekliyordunuz; tabiki de cevap verecek.
bir de yıllardır kutlanmayan doğumgünü şimdi mi aklına gelmiş.
bu kadar zamandır karşılıklı kutlanıyor olabilr mi
Yalnız farkındaysan eşinde yeni bir mail adresinde kızın doğum gününü kutlamış...
ben eşim bulunmaz hint kumaiı diye bi cümle kurmadım ama onun için hala bişiler bitmemiş demekki madem o kadar seviyodu kıymetini bilseydiNeden eşiniz çokmu mükemmel bulunmaz hint kumaşımı çok mu seviyeliki onla o evli olurdu diodunuz?bence bunun seviyeyle alakası hiç yok.sinirinizden o bayanada o şekilde konuşmayın.
yinede söylüyorum mail atması çok ama çok yalnış bende olsam kıskanırım ama afedersiniz eşimin .......... ben.bayanla muhatab olmam.sizin attığınız maile cvp vermesi gayet doğal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?