eşimin mallerine cevap vermdiğini biliyorum şimdi net bişi diyemiyorum ama akşama şimle detaylı konuşup size anlatıcam. ne sölesem yalan olur
Kadın çirkeftir,terbiyesizdir bilemem..
Ama sizin ağırlığınızı korumanız gerektiğine inanıyorum..
Gerçi kadın istediğini elde etmiş,sizi iyice sinirlendirmiş.. Daha fazlasına müsade etmeyin derim.Hem sizin de psikolojiniz bozulur..:bbo:
Uzun süreli ilişkilerden sonra farklı biriyle evlenenlerin başındaki olağan durum sanırım.. Yaşadım biliyorum anlıyorum..
lucky zaten birazda çözemediğim sen sadece bayana sinirlisin eşine neden bişi sormuyorsun neden onun başının etini yemiyorsun?
Benim tek takıldığım nokta başka bir adresten mail atma olayı :sinifsinif:
Ki eşiniz bunu kesin bir dille de yalanlamamış, açık kapı bırakmış, öyle olsaydı şöyle olurdu gibi ucu esnek cümleler söylemiş.
Eski sevgili gerçekten seviyesiz hadsizin teki, ama eşinizle ilgili de burnuma hiç hoş kokular gelmiyor.
Başlarda derinss arkadaşın dediğine cevap vermemişsiniz, ya da ben göremedim.
Kıza eşinizin yolladığını iddia ettiği mesajı yollamasını söyleyin, madem yüz göz oldunuz sonuçlandırıp bırakın derim.
Bana özgü bir durumda bu direkt söyleyin lütfen..
Ama uzun süreli bir ilişkiden sonra, arkadaş olurnur mu, olunabilir mi?
Her anlamda birçok şey paylaşıyorsun. Tamam ayrılıyorsun ve artık aşık değilsin. Ama belki bir taraf bitirirken, diğer taraf henüz içinde bitiremiyor.
Kaldı ki içinde bitirsen bile, gördüğünde konuştuğunda hiç mi aklına gelmez yani eski günler.. Robot değilizki, hislerimiz var, hafızamız var..:uhm:
Konu sahibi arkadaşım,eski sevgili edepli,saygılı ve utanma duygusu olan biri olsaydı,
size o şekilde karşılık vermezdi,sakın muhatap olmayın derim,zaten cevap yazmama kararı almışsınız,
bu olayı eşinizle çözeceksiniz,sakın cevap vererek ,kendi seviyenize çıkarmayın
bu tipteki hemcinsimiz demeye bile utandığımız kişilikleri...
inanın şuanda ben aynı şeyi düşünüyorum acaba eşim mailttıysa bana o maili yollasın dicem ama ne tepki alıcamı bilmiyorum kötü sonuçlar doğar diye tereddütteyim sizce ne yapsam eyvahedigeldismile
Simdi iliskinin uzunlugu ozel gunlerde mesaj atmayi hakmi getiriyor evli bir insana :)) valla ben o kadar medeni degilim!
Sevgili olsaniz anlarim ama ortada ciddi bir evlilik varken ex bir sevgiliden mesaj gelmesi normal degil..
ama sende keske yazmasaydin o bayana..
Sasirdigim sey nerdeyse ex sevgilinin yazmis oldugu cevaba ve gondermis oldugu tebrigi savunan arkadaslar..
ayrica su'da var belki tanimadigi bir mailden dogum gunu mesaji almissa o bayan esin sanmis olabilir.. O ihtimalda var..Ve ve yarisa girmeye meyilliki bas harfine takmis :)
inanın şuanda ben aynı şeyi düşünüyorum acaba eşim mailttıysa bana o maili yollasın dicem ama ne tepki alıcamı bilmiyorum kötü sonuçlar doğar diye tereddütteyim sizce ne yapsam eyvahedigeldismile
Bu noktada ben olsam diye cümleye başlıyorum, çünkü sizin seçiminiz
Ben olsam son bir mail olarak sadece bir cümlelik bir şey yazardım
"Yuvam kuru gürültüye pabuç bırakacak kadar temelsiz değil, dediğiniz kuru gürültü değilse bunu ispatlayın, eşimin size gönderdiğini iddia ettiğiniz maili bana gönderin. "
Canım kaÇ yaŞındasın bu arada habİde boŞ ver fırsat verme bÖylelerİne allah mesut etsİn senİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?