Eşimin eski sevgilisi!!

eşimin mallerine cevap vermdiğini biliyorum şimdi net bişi diyemiyorum ama akşama şimle detaylı konuşup size anlatıcam. ne sölesem yalan olur

Bak arkadaşım bu iş maille falan çözülmez..
Adam telefon açacak,sertlikle konuşacak,iftirasının sebebini soracak,sizin incinmişiliğinizi telafi edecek!!
Yani ben olsam öyle arzu ederdim..
Telefondaki sert ve net ses tonunu karşı tarafın hissetmesini isterdim.
Hatta "eşim şu anda yanımda yok ama...." diye başlasın ki cümleye iftirasını daha güzel açıklasın eski sevgili..

lucky zaten birazda çözemediğim sen sadece bayana sinirlisin eşine neden bişi sormuyorsun neden onun başının etini yemiyorsun?

sonatrach kullanıcısından alıntı Mesajı göster
cok sacma bır msjla asıl sız cvp vermıssınız bu ne kıskanclıktır yahu
bır dogum unu kutlaması yanı ne hakkınız var kızı ezmeye calısıyorsunuz
nıtekım ıyı olmus kız sızden baskın cıkmıs aferın ona
medenı olmak sevgılı bulmak vb ıse egr nasılkı sizin eskı sevvgılınız olabılırse esınızınde olacak
ne yanı hayatına sız grdınız dıe sızden oncekıler bırden uçup gıdecek ve bır dogum gunlerı bıle kutlanmayacakmı nasıl bır egoizm bu

Kutlanmayacak :))) bu sekil bir dusunceyle yaklasarak sizde egonuzu tatmin ediyorsunuz demek sizin icin sorun degil! dolayisiyla ex'lerle gorusmemek hayatimiza giren insanlarin egosunu tatmin etmeli..

Konu sahibi arkadaşım,eski sevgili edepli,saygılı ve utanma duygusu olan biri olsaydı,
size o şekilde karşılık vermezdi,sakın muhatap olmayın derim,zaten cevap yazmama kararı almışsınız,
bu olayı eşinizle çözeceksiniz,sakın cevap vererek ,kendi seviyenize çıkarmayın
bu tipteki hemcinsimiz demeye bile utandığımız kişilikleri...

Bana özgü bir durumda bu direkt söyleyin lütfen..
Ama uzun süreli bir ilişkiden sonra, arkadaş olurnur mu, olunabilir mi?
Her anlamda birçok şey paylaşıyorsun. Tamam ayrılıyorsun ve artık aşık değilsin. Ama belki bir taraf bitirirken, diğer taraf henüz içinde bitiremiyor.
Kaldı ki içinde bitirsen bile, gördüğünde konuştuğunda hiç mi aklına gelmez yani eski günler.. Robot değilizki, hislerimiz var, hafızamız var..:uhm:

Benim tek takıldığım nokta başka bir adresten mail atma olayı :sinifsinif:
Ki eşiniz bunu kesin bir dille de yalanlamamış, açık kapı bırakmış, öyle olsaydı şöyle olurdu gibi ucu esnek cümleler söylemiş.
Eski sevgili gerçekten seviyesiz hadsizin teki, ama eşinizle ilgili de burnuma hiç hoş kokular gelmiyor.
Başlarda derinss arkadaşın dediğine cevap vermemişsiniz, ya da ben göremedim.
Kıza eşinizin yolladığını iddia ettiği mesajı yollamasını söyleyin, madem yüz göz oldunuz sonuçlandırıp bırakın derim.

lucky zaten birazda çözemediğim sen sadece bayana sinirlisin eşine neden bişi sormuyorsun neden onun başının etini yemiyorsun?

tatlım benim şuan eşim işte ancak 5 lık bi grüşme yapabildik eşimle ama eve gidince akşam konuşucaz elbette

inanın şuanda ben aynı şeyi düşünüyorum acaba eşim mailttıysa bana o maili yollasın dicem ama ne tepki alıcamı bilmiyorum kötü sonuçlar doğar diye tereddütteyim sizce ne yapsam eyvahedigeldismile

Ben hiç bir zaman olayları genelleyemem..
Siz arkadaş kalmamızda bir sakınca yok derseniz saygı duyarım..
Biz kalamadık..
Bir süre arkadaşız,dostuz vs. dedik ama daha çok yıprattık birbirimizi..
Gerçi bizim 3,5 seneden çok daha uzun süren bir ilişkiydi...

valla arkadaşlar değil 3,5 yıl 35 yıl bile çıkmış olsa eşim benimle evlendiyse tarih olur eski ilişkileri...ve eski kız arkadaşlarıyla görüşecek, görüşmesini de hoş karşılayacak kadar medeni değilim..egoistlikse, bu konuda sonuna kadar egoistim, kıskançlıksa da kıskancım...bitmiş gitmiş birşeyin ardından daha ne paylaşılır..ve ne gerek var...anlayamadığım kısım "ne gerek var" yok mu başka görüşecek birileri...çevresinde arkadaşı vsvsvs...paylaşacak birşeyleri olsa zaten birlikte olurlardı bitmezdi..

aman ne olacak bitmiş işte bişey hissetmiyor diyecek kadar da rahat değilim..daha önce duygusal bişeyler yaşadığı bir insanla asla. peki siz sorun eşlerinize bakalım "hayatım ben eski erkek arkadaşımla görüşüyoruz ama sadece arkadaşız?"

arkadaşın tepkisi bence çok doğal...tepki göstermesi doğal haa benim tepkim kıza mail atmak değil bu konuyu eşimle halletmek olurdu....kızın varlığı umurumda olmazdı onu ciddiye almazdım. bence sizde öyle yapmalıydınız ve geç kalmış sayılmazsınız...eşinizle halledin ve şu farklı bir mail alma ve doğum gününde mail atma işini konuşun o kızla muattap bile olmayın artık bence en büyük hatayı yaparsınız...

ayrıca kız da hiç haklı değil can sıkmak istemiş besbelli...nooldu şimdi ay doğum günü vardı canım arkadaşımın bi kutlayayımmı dedi, durup dururken...seviye meviye boşverin ve unutmayın eşinizin hayatı sizinle kurulmuş şu an kendinizi hiiiiiçç kötü hissetmeden, yok kim hangi seviyede benden üstünmü vsvsvs gibi gereksizlikleri düşünmeden, sakince sadece eşinizle halledin bu meseleyi...çok rahatsız olduğunuzu sizin artık bi aile olduğunuzu ve geride kalanlara artık "halt" yemek düştüğünü söyleyin. siz kendinize güvenin...bu iş çok açık rahatsız etmek için yapılmış, hiç de iyi niyetli kendini savunma değil...sizin önemsediğinizi görünce üzerinize gelmek istemiş...yaptığı çirkin bence...

söylediğim gibi muattap bile olmadan sakin bir şekilde eşinizle halledin...3. kişileri sokmayın hayatınıza..
bu arada PS nedir seviye göstergesi mi???? herkes heryerden birşekilde birşeyler duyup kullanabilir...

Son düzenleme:

bende zaten karşı taraftan bu şekilde sert bi cevap beklemiyodum daha sakin bi cevap bekliyodum ama ne biliyim dengesizin birine çatıcamı

inanın şuanda ben aynı şeyi düşünüyorum acaba eşim mailttıysa bana o maili yollasın dicem ama ne tepki alıcamı bilmiyorum kötü sonuçlar doğar diye tereddütteyim sizce ne yapsam eyvahedigeldismile

Hayır hayır!!!
Siz değil eşiniz istemeli o maili..
Adamın yüzleşmesidir doğru olan..

istediği kadar uzuhn olsun biiiitttimiiiişşşşş....bitmeye mahkummuş...o insana artık yok olup kendi yoluna gitmek düşer.....

Bu noktada ben olsam diye cümleye başlıyorum, çünkü sizin seçiminiz
Ben olsam son bir mail olarak sadece bir cümlelik bir şey yazardım
"Yuvam kuru gürültüye pabuç bırakacak kadar temelsiz değil, dediğiniz kuru gürültü değilse bunu ispatlayın, eşimin size gönderdiğini iddia ettiğiniz maili bana gönderin. "

Pardon Laale'ye katılıyorum, bu maili eşinizin atması daha uygun olur,
Eşinize bu konuyu bu koşulla kapatırım diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…