- 19 Ocak 2016
- 87
- 113
- 8
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
yeni evliliğin minik kıskançlıkları..Merhaba kizlar,
Ben yaklasik 5 aylik evliym ve güzel bir evliligim var yani galiba öyle.
Esimi cok seviyorum ve onunda beni sevgidigini hissediyorum.
Ama su var dün Esimin face girdm. Ve arama motorunda eski sevgilisinin profili cikti karsima girdimde baktm Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor sok oldum onu görünce hemen Esimi aradim x Kim dedm niye onun profiline baktin dedm eski sevgilin dedi niye baktn dedm bana evlendigim icn tebrik mesaji atmis bende agzinin payini verdin agzima geleni saydim dedi ve Esim tarafından bu kiza arkadaslik isteği atilmis niye profiline baktn diye tekrar sordm merak ettm baktm dedi niye engellemeyi de istek attin dedm o ne zamandam kalma istek yeni atmadm dedi neyse ben biraz daha üzerinde gittim askim sen bosa dert ediyorsun kendine tamam hataliyim ama ona karsi birsey Hissetmiyorm zamaninda beni aldatti suan sadece migdemi bulandiriyo fln benim sadece helalim sensin dedi Kuranin Uzerine Yemin etti Allah sahitki senden baskasi yok ve olmicakta dedi ama benim.icimde hala bir süphe var dünden beri aglyorm acaba unutamadi mi diye kiza agzima geleni saydim cok agir konustm ama kiz cvp fln vermedi.
Napim bn nasl davranmaliyim icimde hala bir kirginlik ve süphe var bi akilli verin lütfen
Biraz Uzun ve karisik oldu hakkinda helal edin
Kıza niye saydırdın ,kızla ne alakası var?Merhaba kizlar,
Ben yaklasik 5 aylik evliym ve güzel bir evliligim var yani galiba öyle.
Esimi cok seviyorum ve onunda beni sevgidigini hissediyorum.
Ama su var dün Esimin face girdm. Ve arama motorunda eski sevgilisinin profili cikti karsima girdimde baktm Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor sok oldum onu görünce hemen Esimi aradim x Kim dedm niye onun profiline baktin dedm eski sevgilin dedi niye baktn dedm bana evlendigim icn tebrik mesaji atmis bende agzinin payini verdin agzima geleni saydim dedi ve Esim tarafından bu kiza arkadaslik isteği atilmis niye profiline baktn diye tekrar sordm merak ettm baktm dedi niye engellemeyi de istek attin dedm o ne zamandam kalma istek yeni atmadm dedi neyse ben biraz daha üzerinde gittim askim sen bosa dert ediyorsun kendine tamam hataliyim ama ona karsi birsey Hissetmiyorm zamaninda beni aldatti suan sadece migdemi bulandiriyo fln benim sadece helalim sensin dedi Kuranin Uzerine Yemin etti Allah sahitki senden baskasi yok ve olmicakta dedi ama benim.icimde hala bir süphe var dünden beri aglyorm acaba unutamadi mi diye kiza agzima geleni saydim cok agir konustm ama kiz cvp fln vermedi.
Napim bn nasl davranmaliyim icimde hala bir kirginlik ve süphe var bi akilli verin lütfen
Biraz Uzun ve karisik oldu hakkinda helal edin
Kız size dava açabilir ayrıca,hazırlıklı olun.
Benim eşimin eski sevgilisi de bana saydırmıştı,ben açmadım canı acımıştır,kıskanmıştır vs diye.Ama hiç hoş değildi hissettiklerim.Adamı koynundan kaçırmışım gibi töbe töbeeezaten açması en mantıklısı olur.
Benim eşimin eski sevgilisi de bana saydırmıştı,ben açmadım canı acımıştır,kıskanmıştır vs diye.Ama hiç hoş değildi hissettiklerim.Adamı koynundan kaçırmışım gibi töbe töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?