ESIMIN ESKI SEVGILISI://

Sebebim__Sensin

En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır.
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
87
113
8
Merhaba kizlar,

Ben yaklasik 5 aylik evliym ve güzel bir evliligim var yani galiba öyle.
Esimi cok seviyorum ve onunda beni sevgidigini hissediyorum.

Ama su var dün Esimin face girdm. Ve arama motorunda eski sevgilisinin profili cikti karsima girdimde baktm Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor sok oldum onu görünce hemen Esimi aradim x Kim dedm niye onun profiline baktin dedm eski sevgilin dedi niye baktn dedm bana evlendigim icn tebrik mesaji atmis bende agzinin payini verdin agzima geleni saydim dedi ve Esim tarafından bu kiza arkadaslik isteği atilmis niye profiline baktn diye tekrar sordm merak ettm baktm dedi niye engellemeyi de istek attin dedm o ne zamandam kalma istek yeni atmadm dedi neyse ben biraz daha üzerinde gittim askim sen bosa dert ediyorsun kendine tamam hataliyim ama ona karsi birsey Hissetmiyorm zamaninda beni aldatti suan sadece migdemi bulandiriyo fln benim sadece helalim sensin dedi Kuranin Uzerine Yemin etti Allah sahitki senden baskasi yok ve olmicakta dedi ama benim.icimde hala bir süphe var dünden beri aglyorm acaba unutamadi mi diye kiza agzima geleni saydim .

Napim bn nasl davranmaliyim icimde hala bir kirginlik ve süphe var bi akilli verin lütfen

Biraz Uzun ve karisik oldu hakkinda helal edin

Son düzenleme:
yeni evliliğin minik kıskançlıkları..
geçmiş geçmişte kalmıştır.
uzatmayın.. üstüne giderseniz eşeğin aklına karpuz kabukları düşürmüş olursunuz..

Kıza niye saydırdın ,kızla ne alakası var?

Suçlu varsa oda sizin esiniz elalelim kizina neden agziniza geleni sayiyorsunuz? O kizda olgun biriymis ki size cevap vermemis.
Anladigim kadariyla bu kiz esinizin arkadaslik isteginide kabul etmemis. Bu kizin sizin huzurunuzu bozmak gibi bir niyeti yok.
Esiniz yok beni aldatti, yok ondan nefret ediyorum yok dugunu tebrik etti bende agzinin payini verdim falan bu konularda yalan soyluyor gibi geldi.
Meraktan kizin profiline bakiyor olabilir.

Aklı kalmış onda biraz da merak duygusu ama sen keşke kıza bir şey yazmasaydın şimdi çok öenmli olduğunu sanacak ve sizin kendisini konuştuğunuzu bilecek

ama o çok farklı tabi yine haklısınızda adam sizin yanınızda sonuçta siz mutlusunuz o psikolojikmen çökmüş.
bu konuda adam suçlu hem karısı yanında hem de karşı tarafa bulaşıyor sonra da o kızcağız laf yiyor.. teselli edecek biri de yok.

madem eşininin midesi bulanıyormuş o zaman neden profiline girip bakıyormuş? insan midesini bulandıran birini görmek istemez ki...
ayrıca düğün için tebrik falan da etmedi bu kız, çünkü arkadaşlık isteğini eşin yollamış kız tenezzül edipte kabul etmemiş bile. bir de üstüne tebrik mi edecekti? buna inandığını söyleme allah aşına...

alakasız bi soru belki ama o kızın eşini aldattığından emin misin hani buna sığınmış ya merak ettim gerçekten

kızın mesajini gördüm kiz sen beni tebrik etmedi bazi yasanmisliklarimizdan sonra ama ben seni tebrik ederm evlenmissin yazmis esimde bunun üzerine tebrik felan etme benden uzak ol huzurumu bozma ve bi kac sey daha yazmis 6 sene sonra neden yazma geregi duydu bu kiz ve benim bu akilli kocam niye cevap verme geregi duydu ya kizim sen evlisin ne hakla evli barkli kadin eski sevgilisine mesaj atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…