- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
tmm haklısın kim olsa kırılır ama bu konunun üstü zaten kapanır napıcaksın bi msj yüzünden boşacak mısın böyle hiç değilse kafan net olur acabalarla dolmaz kafan ha eşinin günahı yoksa bu iş olduğu yerde kalır zatenhıc bişi olmamiş gibi yapamam kı kalbim cok kırıldı dünden beri agliyyorm
yani empati yapıyorum şimdi, benim eşim eski sevgilisinin tebrik mesajına karşılık yazar! ama kız evli de olsa, bekar da olsa ;bende tepki koyarım.... ister ucuz ister pahalı hareket olsun;evli adama ne yazıyorsun eski sevgili derler adama!bu durumda eşimin de verdiği cvp cezayı hafifletici içerikteyse sorun yok.......yani bu tip eski sevgili mesajlaşma durumlarında hiç bir kadının iyi yapmışsınız mesajlaşın eşimle,hatta arada anıları tazeleyin demek ne kadar inandırıcı olur acaba!
tmm haklısın kim olsa kırılır ama bu konunun üstü zaten kapanır napıcaksın bi msj yüzünden boşacak mısın böyle hiç değilse kafan net olur acabalarla dolmaz kafan ha eşinin günahı yoksa bu iş olduğu yerde kalır zaten
hah işte bende bu sorunun cevabını bulabilmen için böyle yap diyorumtabiki boşamıcm ama aklmda şu var kız birdaha yazarmı
hah işte bende bu sorunun cevabını bulabilmen için böyle yap diyorum
dimiyav he he hepte aldatılmış olur bu erkekler ne zaman başka yalan bulcaklar merak ediyorum kızzı direk engelleseydi o zaman msj atnca
bence üzerinde durmayın,evliliğiniz daha çok yeni,konuyu kapatın ve eşinize güven sorununu sürekli yansıtırsanız yanlış olur....kaldı ki eşinizin tepkisi bence gayet net!kadın melankoli yaşamış belli!arada açıp eski sevgili durumuna sosyal hesaplardan bakmanın bence bir yanlışı yok ama iş mesaja dönüşürse içerikte sorun varsa o zaman tedirgin olun derim.....aynen eşim benden uzak dur fln yazmş dün akşm tartışmadan sonra kızı engellemiş
bak öfkeyle kalkıp zararla oturma mantıklı hareket etmeye çalış kıskançlık ve öfke şuan sadece senin tökezlemene neden oluroffff daraldm ya
yav he he hepte aldatılmış olur bu erkekler ne zaman başka yalan bulcaklar merak ediyorum kızzı direk engelleseydi o zaman msj atnca
kendini yıpratmaya kararlısın bellikihı bide bu var e be adam niye engellemedn ya benımde eski sevgilim beni aldatti ayrıldığım gün engel cektm 4 senedirde engelli...
ne acizce bi davranış..
onca haltı kocan yesin sen kıza söv.
sen elindekine sahip çıkabiliyo musun da elin kızına çamur atasın.
Sizin icin böyle konusmasi kolay basima gelmese bende sizin gibi dusunurum ama basa gelince düsünceler ve davranislar degisiyor ayriyetten kiz konusmayi baslatmis dün 12.38 de kiz mesaj atmis saat 14.08 de Esim yanit yazmis
eski konularımdan bulabilirsin..aynısı benim de başıma geldi.eski sevgilim naber evlilik nası gidiyo gibi bişey yazmıştı.direkt engelledim ve eşime de söyledim.eşinin yapması gereken de buydu.
insanlar taciz edebilirler, önemli olan eşlerin birbirinin güvenini kırmayacak şekilde davranması.zaten senin eşin de bu şekilde davranmadığı ve aklına soru işaretleri düşürdüğü için bu hale gelmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?