ESIMIN ESKI SEVGILISI://

Kıza neden ağzınıza geleni yazdınız? Ne hakla? Canınızın sıkılmış olması başkalarına terbiyesizlik yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Ayrıca facebookta ayarlar kısmında ark isteğinin ne zaman görüldüğünü görebiliyoruz sanırım. Bence eşiniz yalan söylüyor.

iyi de tebrik mesajıymış işte öyle alengirli gibi görünmedi pek bana

Agzima geleni saydim derken öyle kufur fln degil sadece kocama birdaha yazma evli barkli adamla ne konusuyorsun sende evlisin gecmiste yasadiginiz seyler Gecmiste kaldi birdaha sakin ama sakin yazma buna benzer bi kac sey daha

Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor

Eee? 2011'den bahsediyorsun, bu hiçbir şeyin kanıtı olmadığı gibi, hesap sorulası bir anekdot değil.

Burası komple çelişkili.

kiza agzima geleni saydim cok agir konustm ama kiz cvp fln vermedi

Kendinizi rezil etmişsiniz.

Kadın tebrik mesajı yollamış olabilir. Eşiniz cevap dahi vermeyip engeli basacaktı, bu eşinizin hatası.
Ya özür dilerim de davranışınız çok basit değil mi?

Geçmişe saplantili yasamayin. Önemli olan su an ve gelecek. Bu şekilde evliliginize zarar verirsiniz. Kaldı ki bence kiza karşı boşa sinirlenmissiniz. Eşine kendine güvenmeyen kadın gibi gorunmussunuz. Evlisiniz artık bu tarz şeylere gerek yok. Ve bence burda yapan soyleyen biri varsa eşiniz

Ben esime kizdiktan sonra engellemis kizi faceden ama ya 6 sene önceki kiz neden simdi cikiyor ortaya

tebrik etmek için yazmış yani bana biraz garip geldi..hani ayrılma şekli eğer dostça olsaydı, belki derdim; ama sen adamı aldat sonra ayrılın, evlenincede mesaj at tebrik için!adamda tepkili yazmış mesajı zaten ortada vahim bir durum yok bence herşey açık değilmi?benmi safım?

Bence ortada tebrik mesajı bile yok. Kız istese ark isteğini kabul ederdi umursamamis bile. konu sahibinin mesajina bile ciddiye alip mesaj yazmamis Kızın bunları salladığı bile yok aslinda

kızın amacı ne sence

Bende bunu anlamaya calisiyorm ne amaçlı yazdi bunu ya sen evli bi kadinsin eski sevgiline niye mesaj atiyorsun

Ben neden eski sevgilime mesaj atmiyorm benim kocamdada var hatta en buyuk hata onda ne cevap veriyorsun senya gecmiste yasanmis birsy tenezul edip cvp verme

Bence eşiniz güvenilir değil. Evet bu kadın size dava açabilir. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben sevgilisini aldatan bir kadının adama dönüp niye beni tebrik etmedin bak ben ediyorum diyeceğine inanmıyorum. Eşiniz konudan kurtulmak için beni aldattı o demiş bence

Bence ortada tebrik mesajı bile yok. Kız istese ark isteğini kabul ederdi umursamamis bile. konu sahibinin mesajina bile ciddiye alip mesaj yazmamis Kızın bunları salladığı bile yok aslinda

Yok mesaj var mesaji ben faceden okudm o yuzden bu kadar patladm ya zaten silmeyi unutmus galiba duruyordu mesaj

bence sen bu konunun üstünde fazladurma yani durmuyomuş gibi davran takipte kal ilerlyen günlerde ak koyun kara koyun çıkar ortaya yoksa bu şüphe hava da kaldığıyla kalır varsa bi bit yeniği gerisi gelir zaten

bence sen bu konunun üstünde fazladurma yani durmuyomuş gibi davran takipte kal ilerlyen günlerde ak koyun kara koyun çıkar ortaya yoksa bu şüphe hava da kaldığıyla kalır varsa bi bit yeniği gerisi gelir zaten

peki nasl davraqnmalıym eşime karşı

peki nasl davraqnmalıym eşime karşı
daha önce nasıl davranıyosan öyle devam et bi anlık kızgınlıktı mesajları görünce nevrim döndü de kandime hakim olamadım de eşinin sözlerine inanmış gibi davran ben sana güveniyorum şeytanın vesvesesine kapıldım de hani o kuranı alet ediyo ya sende şeytanı alet et madem

size tek söyleyeceğim burdak, kadınların gazına gelip de eşinize tavır almayın, hemen de eşin suçlu , aldatıyor yaftasını çok çabuk yapışturuyoruz..ben de eski sevgilimin facesine arada bakarım, hala bşiey hissettiğimden mi aslaaa, sadece meraktan yani..
boşu boşunuza huzurunuzu kaçırmayın..

hıc bişi olmamiş gibi yapamam kı kalbim cok kırıldı dünden beri agliyyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…