- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
alakasız bi soru belki ama o kızın eşini aldattığından emin misin hani buna sığınmış ya merak ettim gerçekten
iyi de tebrik mesajıymış işte öyle alengirli gibi görünmedi pek banakızın mesajini gördüm kiz sen beni tebrik etmedi bazi yasanmisliklarimizdan sonra ama ben seni tebrik ederm evlenmissin yazmis esimde bunun üzerine tebrik felan etme benden uzak ol huzurumu bozma ve bi kac sey daha yazmis 6 sene sonra neden yazma geregi duydu bu kiz ve benim bu akilli kocam niye cevap verme geregi duydu ya kizim sen evlisin ne hakla evli barkli kadin eski sevgilisine mesaj atiyor
Kıza neden ağzınıza geleni yazdınız? Ne hakla? Canınızın sıkılmış olması başkalarına terbiyesizlik yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Ayrıca facebookta ayarlar kısmında ark isteğinin ne zaman görüldüğünü görebiliyoruz sanırım. Bence eşiniz yalan söylüyor.
Profile kizin profilinde 2011 yilinda Esimin onun duvarina paylastigi tek seni sevdim sarkisi duruyor
bana evlendigim icn tebrik mesaji atmis bende agzinin payini verdin agzima geleni saydim dedi ve Esim tarafından bu kiza arkadaslik isteği atilmis niye profiline baktn diye tekrar sordm merak ettm baktm dedi niye engellemeyi de istek attin dedm o ne zamandam kalma istek yeni atmadm dedi neyse ben biraz daha üzerinde gittim askim sen bosa dert ediyorsun kendine tamam hataliyim ama ona karsi birsey Hissetmiyorm zamaninda beni aldatti suan sadece migdemi bulandiriyo fln benim sadece helalim sensin dedi
kiza agzima geleni saydim cok agir konustm ama kiz cvp fln vermedi
kızın amacı ne sence
Bence ortada tebrik mesajı bile yok. Kız istese ark isteğini kabul ederdi umursamamis bile. konu sahibinin mesajina bile ciddiye alip mesaj yazmamis Kızın bunları salladığı bile yok aslinda
bence sen bu konunun üstünde fazladurma yani durmuyomuş gibi davran takipte kal ilerlyen günlerde ak koyun kara koyun çıkar ortaya yoksa bu şüphe hava da kaldığıyla kalır varsa bi bit yeniği gerisi gelir zatenBende bunu anlamaya calisiyorm ne amaçlı yazdi bunu ya sen evli bi kadinsin eski sevgiline niye mesaj atiyorsun
Ben neden eski sevgilime mesaj atmiyorm benim kocamdada var hatta en buyuk hata onda ne cevap veriyorsun senya gecmiste yasanmis birsy tenezul edip cvp verme
bence sen bu konunun üstünde fazladurma yani durmuyomuş gibi davran takipte kal ilerlyen günlerde ak koyun kara koyun çıkar ortaya yoksa bu şüphe hava da kaldığıyla kalır varsa bi bit yeniği gerisi gelir zaten
daha önce nasıl davranıyosan öyle devam et bi anlık kızgınlıktı mesajları görünce nevrim döndü de kandime hakim olamadım de eşinin sözlerine inanmış gibi davran ben sana güveniyorum şeytanın vesvesesine kapıldım de hani o kuranı alet ediyo ya sende şeytanı alet et madempeki nasl davraqnmalıym eşime karşı
daha önce nasıl davranıyosan öyle devam et bi anlık kızgınlıktı mesajları görünce nevrim döndü de kandime hakim olamadım de eşinin sözlerine inanmış gibi davran ben sana güveniyorum şeytanın vesvesesine kapıldım de hani o kuranı alet ediyo ya sende şeytanı alet et madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?