yok öyle düşünme sakın.
burada konu açılınca olumlu olumsuz herkes fikrini yazar.
sende biliyorsun aslında sorununu.
umarım bu düşüncelerden bir an evvel uzaklaşırsın.
bence profesyonel bir yardım al derim. ve buradaki konuları da,oku.
ve o zaman anlayacaksın ,ki boşu buşuna hem kendini hemde eşini üzdüğünü.
çünkü,ne dertler var bir bilsen.
insanın haline bin defa şükredeceği geliyor ki,ben her okuyuşta şükrederim
yavaş yavaş çözersin siteyi.aslında çok zordeğil.
alışırsın.
cok tesekkur ediyorum kesinlikle bunlari sakin bir kafayle defalarca okuyacagima eminim.
şimdi eşinizin yanına gidip, kafanızdakileri en azından sabaha kadar erteleyip
eşinize sarılarak uyuyun, uyuyamıyorsanızda zie karşı emin olduğunuz sevgisinden güç alamaya çalışın
sabahta kalkar kalkmaz arkadaşın verdiği numarayı arayıp psikolog işini hemen sonuçlandırın
yoksa yıpratmakta, yıpranmakta bir yere kadar
eğer eşinizde yılarsa birgün, bu yaşadıklarınız bile küçük sorunlar olabilir Allah korusun
ayy burda da saat sabahin 5i olsaydı ; he bi de içerde mışıl mışıl uyuyan bir koca olsaydı valla gider sarılır uyurduk demi cicim... -tatlicadiarzu-
ama saat 14.16 ; iş yerindeyim ve kocam yok sempatiksalakcinni
ayy burda da saat sabahin 5i olsaydı ; he bi de içerde mışıl mışıl uyuyan bir koca olsaydı valla gider sarılır uyurduk demi cicim... -tatlicadiarzu-
ama saat 14.16 ; iş yerindeyim ve kocam yok sempatiksalakcinni
valla bacım söylencekleri sağolsun arkadaşlar söylemiş sen rahatlığını bozmaya karar vermişsin biz ne desek boş uyuyan yılanı uyandırmaya çalışıyosun sen resmen ne habire adamın aklına sokuyon eski sevgilisini naptı şüphelendinmi aldattımı seni konuşurlarkenmi yakaladın sen bence burda bazı arkadaşların gerçek konularını oku anlarsın nasıl boş şeyler yaptığınıyerimsenibenyerimseniben
Açılın ben doktorum.Hasta nerede?sempatiksalakcinni
saçmalık
topikde yazılanları arkadaş okumamış galiba
allah başka dert vermesin...herkesin geçmişinde arkadaşları olduu geçmişe mazi geleceği niyazi derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?