Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

Bence sana bu kadar deger veren esıne haksızlık etmsssın canım bence bı an Önce gÖnlÜnÜ al ve tekrarlama aynı seyı evlılıgne yazık etmeee

canım kıskançlık her insanın doğasında vardır ama sen abartmışsın boş kalmaktan olsa gerek bu da ya farklı bişeyler yapsan ne bileyim el işi bile buna bi örnek olabilir.. erkekler üzerleine gidilmekten pek hoşlanmazlar patlayıverirler...bende çok kıskancımdır hatta konu açmıştım eskiden konuştuğu kızın resimleri hala duruyormuş bana söyledi cıngar çıkardım yandı tabiki onlar :)))) ama aşıyorsun bu durumları... benimde çok bunaldığım zamanlar oluyor hayatımda ama inan yapacak hiçbirşeyim yoksa Allaha sığınıyorum biraz dua et bide psikoloğa mutlaka git daha fazla yıpratma eşini eşinde ne kadar üzülüyordur birini sevdim evli çıktı birini sevdim hayatımı onun üzerine kurdum mutlu olamadım ne kısmetsizmişim falan diye inan o da üzülüyordur seviyorsan üzme derim takıntı haline gelebilir Allah korusun ki gelmiş gibi de yasakkelime

şimdi eşinizin yanına gidip, kafanızdakileri en azından sabaha kadar erteleyip
eşinize sarılarak uyuyun, uyuyamıyorsanızda zie karşı emin olduğunuz sevgisinden güç alamaya çalışın
sabahta kalkar kalkmaz arkadaşın verdiği numarayı arayıp psikolog işini hemen sonuçlandırın
yoksa yıpratmakta, yıpranmakta bir yere kadar
eğer eşinizde yılarsa birgün, bu yaşadıklarınız bile küçük sorunlar olabilir Allah korusun

bize de siteye de alışırsın zamanla...

elinde çok güzel bir şey var ve kaybetmeni istemediğimiz için kimimiz tatlı dille ; kimimiz de kızarak sana anlatmaya çalışıyor... sonuçta bir sürü hatunuz ; hepimiz farklıyız... ama sana yardım etmeye çalışıyoruz...

sen amacımıza bak ; bi de söylediklerimizin özüne :teselli:

ayy burda da saat sabahin 5i olsaydı ; he bi de içerde mışıl mışıl uyuyan bir koca olsaydı valla gider sarılır uyurduk demi cicim... -tatlicadiarzu-

ama saat 14.16 ; iş yerindeyim ve kocam yok sempatiksalakcinni

valla ya koca var kıymet bilen yok gidip sarıl da uyu :) iş yerinde can sıkıntısından ne yapacağını bilemeyenlerdeniz bizde:tomato:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
böcüğümm koptum yemin ederim yaaaa
valla doğru diyorsunn, hatta biz yanından hiç ayrılmazdık öyle bi kocanın :roflol::roflol:

hemen doktora gıt bacım sen ...adam senle mutlu olmak ıcın evlenmıs senın yaptıgına bak yakındır zaten boyle devam edersen ayrılırsınız

geçmiş geçmişte kalmıştır....
geleceğe bakmazda senden evvel yaşananlara takılıp kalırsan daha çok çekeceğin var demektir canım...

valla bacım söylencekleri sağolsun arkadaşlar söylemiş sen rahatlığını bozmaya karar vermişsin biz ne desek boş uyuyan yılanı uyandırmaya çalışıyosun sen resmen ne habire adamın aklına sokuyon eski sevgilisini naptı şüphelendinmi aldattımı seni konuşurlarkenmi yakaladın sen bence burda bazı arkadaşların gerçek konularını oku anlarsın nasıl boş şeyler yaptığınıyerimsenibenyerimseniben

konu sahibi çok üstüne gidildiğini düşünmüş olabilir yeni üye olduğu için..
şu şekilde açıklayabilirim ki buraya o kadar çok dertler yazılıyor ki ...insan okuduğunda yok artık
dedirten şeyler ..o yüzden senin bu bahsettiğin konu herkese göre dert bile değil sadece böyle yaparak
kendini ve eşini üzüyorsun.
evliyken aldatılan okadar insan varken senin eşinin geçmiş bir ilişkisine takılman da garipsendi...
ama bunları yaşamanın altında ciddi problemler olabilir...yeni bir ülkeye gitmiş olman belki çevrenin
de değişmesi kafana bazı şeyleri takmanı sağladı...lütfen rahat ol ve geçmişi takma...
yanındaki insan seni tercih ettiğine göre sorun yok demektir

bu kadar güzel cevabın üstüne yazıcak bişey bulamadım :sm_confused:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

saçmalık
topikde yazılanları arkadaş okumamış galiba
allah başka dert vermesin...herkesin geçmişinde arkadaşları olduu geçmişe mazi geleceği niyazi derler

saçmalık
topikde yazılanları arkadaş okumamış galiba
allah başka dert vermesin...herkesin geçmişinde arkadaşları olduu geçmişe mazi geleceği niyazi derler

amin tatlım bencede allah başka dert vermesin :Saruboceq:
arkadaş bence önce bi etrafına baksın o kadar ciddi sorunları olan insan çok ki zaten ondan snra bence o da gereksiz bi gerginlik olduğunu anlıycak
tatlım bak anlattığına göre anlayışlı seni seven eşin var mutlu olmaya bak tatlım giden günler ve giden mutluluk asla geri gelmez bişeyleri bitirmeden kendini topla kocana ve evliliğine sahip çık bence ....

Son düzenleme:
cnm benimm.. seni çoook iyi anlıyorum.. aynı durumu ben de yaşadım.. sevgilim benden önce boşanmış bi çocuğu olan bi kadınla bir bucuk sene görüşmüş.. ben de baya takıntı yapiyordum.. hala aklıma geldikçe elimde olmadan kıskançlık krizlerine giriyorum.. kesinlikle psikolojik yardım al.. orda mutlaka türk bir psikolog vardir.. ilaç falan kullanabilirsin.. ama terapi şart.. ben de psikolojik yardım almak istiyorum bu durumumla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…