Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

bayanlar arkadaş yemek yapamıyorum diyor, canım hiçbirşey istemiyor diyor
siz burda herkesin her sorusuna yorumuna cevap vermesini bekliyorsunuz
ben gerçekten depresyondan kaynaklı yaşam enerjisini yitirme ve halsizlik hissediyorum arkadaşın üzerinde...

bu durumdan kurtulmak suan en cok istedigim sey cunku ben de eridimi hissediyorum.

iyide güzelim o zaman bişey yap

ne yani senin hiçmi sevgilin olmadı, hiçmi kalbin çarpmadı biri için
bunları düşün
ve en önemlisi etrafına bak biraz
elinin altında net var
şu sitedeki dertli kadınları dinle biraz, nasıl kocaları var
kimi aldatır, kimi evine bakmaz, kimi anasının kuzusudur kankusturur
kimi değer görmez, kiminin sözü söz olmaz
bide kendine bak
eğer dediğin gibi ise herşey, şansına karşılık ver
ve lütfen biçok kişinin bulamadığı mutluluğu yaşamaya bak
daha ne diyim yani sana

cok haklisiniz esime haksizlik ediyorum onun farkindayim.ama inanin elimde degil niye boyle oldu bende anlayamadim

bence sizi orda tedavi edecek eminim cok iyi psiyatr doktoru vardır acilen gidin ,yoksa siz eşinizden bosansanız bile saglıklı bir ilişki kuramazsınız

kimse kimsenın hayatını baz alarak yorum yapmasın...
herkezın derdi kendıne...
benım basıma gelseydıler le değil şu ankı durumu yorumlayalım hoş dıkkate alınır alınmaz orası muallak:)

cok haklisiniz esime haksizlik ediyorum onun farkindayim.ama inanin elimde degil niye boyle oldu bende anlayamadim

peki bi arkadaş türk psikolog bulabilemen için yol gösterdi geçmiş sayfalarda
orayı arayıp, sordunmu, bilgi aldınmı
eğer almadıysan hala, hiç vakit kaybetme diyorum

buda bır tedavi yöntemi..bırakın yazsın...bide yazanları ciddiye alsa sorun cözülecek ama kendi söylüyor kendi ağlıyor..yazık üzüldüm

kimse kimsenın hayatını baz alarak yorum yapmasın...
herkezın derdi kendıne...
benım basıma gelseydıler le değil şu ankı durumu yorumlayalım hoş dıkkate alınır alınmaz orası muallak:)

eger yazdiklariniz bana ise dikkate aliyorum fazlasiyla.hatta sonraki gunler de defalarca okuyacagimida biliyorum.herkese tesekkur ederim

arkadaslar burada saat gecenin 5 arada saat farki var .inanin yazilanlari dikkate alicam.ve kotu durumdayim ki bu saatte uyumamis ve biraz yazmak istemisim dir.7 aydan beridir burada tek konustugum insan esim.biraz icimi dokmek istedim o kadar.hepinize cok tesekkur ederim.beni anlayan ve anlamayanlara

yanlis yerde oldugumu anladim arkadaslar kusura bakmayin.yine de yorumlariniz icin tesekkurler.

neden böyle düşündün.
olurmu öyle şey.
bir sorunun var ve bence oldukçada büyük ve bir derdim vara yazacaksın elbette.kusura neden bakalım.
hepimize gayet kibarca yazdın.
cevap verdin.
sakın kusura bakma deme.
kusura bakacak bir şey yazmadın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…