Canim abarttiginin sende farkindasin zaten.
Söyle düsün ozaman.
Esinin hayatina girmis olan bayanlara aslinda bir tesekkür etmelisin. Hepimiz öyle.
Cünkü her ne kadarda o bayanlardan hoslanmasakta, eslerimizin iyi yada kötü yönlerini o bayanlar zamaninda törpülemisler, ve ortaya suanki beraber oldugumuz,sevdigimiz, saydigimiz insan cikmis.
Esinin senden önce hic kiz arkadasi olmamis olsaydi, inan suan bu sekilde olamazdi.
Herseyi gec, bir kadina nasil davranilir bilemezdi.
Ve esin zamaninda birlikte oldugu bu bayanlardan ayrilmis. Demekki uyusmayan birseyler vardi. O bayanlarin eksik yönleri vardi, ve sonunda tam istedigini, yani seni buldu ve evlendi.
Bu durumda o bayani neden kiskanasinki? Bence o bayan seni kiskanmali, cünkü esin onu degil seni evine hanim olarak tercih etmis, demekki seni cok daha fazla sevmis.
Bende cok kiskancim, senin hissettiklerini az cok anlayabiliyorum. Ama yaptigim kiskancliklara daha sonra mantikli bir aciklama getirdigimde, aslinda gereksiz kiskandigimida anliyorum.
Esinin gecmisini fazla didik didik etme bence. Sorma eski iliskilerini. Ben detayli asla sormuyorum, cünkü biliyorum sacmalayip kafama takacam. Oysa gecmis gecmiste kalmistir.
Ayrica seninde erkek arkadasin olmus, esinin sürekli bunu senin önüne isitip isitip getirmesi hosuna gidermiydi? Ve düsün, sen neden eski erkek arkadasinla degilde, esinle evlendiysen, esinde o yüzden eski kiz arkadasini degil, es olarak seni secti.