Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

valla sorununuzu gayet iyi biliyosunuz sorunun çözümü de çok açık ve tamamen sizde,ortada hiçbir neden yoken paranoya yapmışsınız bunu aklınızdan çıkarmak da sizin elinizde...
sonuçta sizi sevmiş ve evlenmişsiniz size değer veriyo ki mutlu etmek için elinden geleni yapıo,bunlar sizin cümleleriniz daha fazla birşey eklemeye gerek yok bence....

Canım bütün yorumları okuyamadım ama anladığım kadarı ile sen orada yalnızlıkltan kura kura kendi kendine senaryolar yazmaya başlamışsın, eşinede yazık ama ondan önce sana yazık sonunda tedavi olmazsan hem eşini hem sağlığını kaybedeceksin, geçmiş geçmişte kalmıştır bazı şeylerin üstünü örtmeyi denersen inan herşey senin için daha kolay olacak, birde eşin gene şanslıymış ki sadece kız arkadaşından ayrılmış ya birde ayrıldığı eski eşi olsaydı ne düşünecektin merak ettim doğrusu.

kendınıze yazık ettiğiniz yetmıyormuş gibi evlılıgınıze ve eşinize de yazık ediyorsunuz. bence özguven sorununuz var, ki bu kıskançlıgın asıl nedenidir.

eşinizden önce sevgiliniz olmamış olsaydı bi nebze anlardım sizi.eski sevgiliniz sizin aklınıza geliyor mu hiç?gelmiyorsa kocanızın eski sevgilisini neden kıskanıyorsunuz?bence tedavi olmalısınız.gurbette olmak tanıdıklarınızdan uzakta olmak sizin psikolojinizi bozmuş olabilir bu da kocanıza sarmanıza neden oluyor bence.fakat böyle yapmaya devame derseniz sürekli eski sevgili eski sevgili derseniz kendi kuyunuzu kendi ellerinizle kazarsınız.hiç olmadık yere kocanızın aklına eski sevgilisini sokuyorsunuz.adam belki de ahh eski sevgilim bunun gibi yapmazdı fln bile diyordur kim bilir.neyse ben yangına körükle gitmiyim

Son düzenleme:
Canim abarttiginin sende farkindasin zaten.
Söyle düsün ozaman.
Esinin hayatina girmis olan bayanlara aslinda bir tesekkür etmelisin. Hepimiz öyle.
Cünkü her ne kadarda o bayanlardan hoslanmasakta, eslerimizin iyi yada kötü yönlerini o bayanlar zamaninda törpülemisler, ve ortaya suanki beraber oldugumuz,sevdigimiz, saydigimiz insan cikmis.
Esinin senden önce hic kiz arkadasi olmamis olsaydi, inan suan bu sekilde olamazdi.
Herseyi gec, bir kadina nasil davranilir bilemezdi.
Ve esin zamaninda birlikte oldugu bu bayanlardan ayrilmis. Demekki uyusmayan birseyler vardi. O bayanlarin eksik yönleri vardi, ve sonunda tam istedigini, yani seni buldu ve evlendi.
Bu durumda o bayani neden kiskanasinki? Bence o bayan seni kiskanmali, cünkü esin onu degil seni evine hanim olarak tercih etmis, demekki seni cok daha fazla sevmis.

Bende cok kiskancim, senin hissettiklerini az cok anlayabiliyorum. Ama yaptigim kiskancliklara daha sonra mantikli bir aciklama getirdigimde, aslinda gereksiz kiskandigimida anliyorum.

Esinin gecmisini fazla didik didik etme bence. Sorma eski iliskilerini. Ben detayli asla sormuyorum, cünkü biliyorum sacmalayip kafama takacam. Oysa gecmis gecmiste kalmistir.
Ayrica seninde erkek arkadasin olmus, esinin sürekli bunu senin önüne isitip isitip getirmesi hosuna gidermiydi? Ve düsün, sen neden eski erkek arkadasinla degilde, esinle evlendiysen, esinde o yüzden eski kiz arkadasini degil, es olarak seni secti.

yahu kendi kendini kurup durma.seni ondan çok daha fazla sevmiş ki evlenmiş.çokta deger vermiş.sen evliliginin tadını çıkarsana .kendine ugraş bul ne bileyim el sanatlarıyla falan meşgul ol.yada bi işe gir.biliyorum abd desin ama oralarda türklerin bulundugu yerlerde var.yoksa eşini kaybedeceksin. kaybetmek ister misin?eskisi aklına geldiginde derin bi nefes al.bi sabır çek.git kocanın dudagına bi öpücük kondur.hepimiz kimi zama giriyoruzdur kıskançlık kirizlerine ama abartma yanii.yoksa kocanı kaybedeceksin böyle bişi olmasını istemezsin sanırım dimi

eski sevgilisini hala seviyor olsa seninle isi neydiki bazen insan beynine hukmedemiyor bu banada oluyor sanki olmus gibi dusunmeye baslıyor insan..ama kafana takmaya degmiycek seyler bunlar herkesin baska iliskileri oluyor bunu problem etmek dogru degil ustelik evlisiniz siz bence saglıklı dusunemiyorsun cok fazla takıntılı hale gelmissin evliligini sasrmaya degmes boyle seyler

ben bütün yorumları okumadım ama şunu söyleyim geçmiş adı üzerinde geçmiş yani onu istese senle olmazdı sende söylüyosun bak benimde vardı diye o zaman eşinde çıldırma noktasına gelip seni hergün delirtsin herkesin geçmişinde olabilir eski sevgili ama adamı zorlatıp anlattırıp sonrada burnundan neden getiriyorun onuda anlamadım ailesiyle tanışsa ne olur tanışmamışsa ne olur

abartmışsınız.. bence gurbette olmak sinirlerinizi bozmuş, bir de yapacak işiniz yoksa bunlara sarıyosunuz.... herkes ilk aşkıyla evleniyor diye bir şey yok ki.. önemli olan eş olarak sizi seçmiş olması.
sevgilimin de hayatına benden önce başkaları girmiş, hatta biriyle nişandan dönmüşler. ki kız benimleyken bile hala sevgılıme ulaşmaya çalışıyordu. evet ben de isterdim bi ben olayım diye ama demek ki yaşanması gerekiyormuş diye düşünüyorum. bence biraz kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulun kendinize...

bi de adamın aklına sokuyosunuz durup dururken, bi şekilde ona ulaşırsa hiç şaşırmayın. çünkü sürekli ondan bahseden sizsiniz.. zorla anlattıran sizsiniz.. bence şöyle bi bakın siteye, eşleriyle ne kadar aşılması zor problemleri olanlar var. belki biraz daha sakin ve daha mantıklı düşünebilirsiniz..

arkadaşım sende çoook ileri gitmişsin ya fazla gitme adamın üstüne bıktırırsın hem zorla anlatırıyon hem anlatıklarınmı kulanıp adama saldırıyon olmaz ama bak sen diyon sınavları varmış sonra hesabını agır ödersinniz bırak olan olmuş bitmiş şu an senin sana ait hayatının tadını çıkar neden çözüm üretecegine olayları çıkmaza sürüyorsun dedimya onla degil senle evli anla artık

kesinlikle kocana bir iyilik yap onu bu kadar cok seviyorsan ondan ayrılmalısın bir an önce..
o adamcağıza yazık hakikaten..ne ümitlerle evlenmiştir.suansa yasadığı cehennem hayatı tabiri caize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…