Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

başka kadınlarla yatacağımdan şüphelenen kadın aslında kendinden şüphelenmektedir...der bir yazar...

o zaman bırak şimdi beynini de benim yazdıklarımı iyice oku!!!!

hemen sana verdiğim linke giriyorsun.

Amerikadaki Turk Elcilikleri ve Devlet Kuruluslari

yaşadığın yere en yakın konsolosluğun numarasını buluyorsun. bilgisayarın başından kalkıp telefonu eline alıp numarayı çeviriyorsun. Sonra nerede yaşadığını anlatıyor, dil bilmediğini zor durumda olduğunu çok ama çok acil Türk bir psikoloğa ihtiyacın olduğunu söylüyor, yardım istiyorsun. ilgili kişiyle görüştürürler zaten seni.

burda böyle yok ağladım, yok kafamda o kadın demekle olmaz... hemen harekete geç bakayım, boş boş oturarak daha fazla zaman kaybetme. kocanı hiç kaybetme..

katiliyorum arkadasim netten bulabilir bir piskolog yabanci ulke deyip gecmeyin buralarda her imkan saglaniyor dil bilmeyen insanlara ben hastaneye onceden esimle giderdim dil bilmedigimden,esimin isleri yogunlasti artik kendim gidiyorum anliyorum az bucuk ama yanima tercuman veriyorlar ya yanimda oluyor tercuman yada telefonda.

batakliktayim sanki girdim cikamiyorum esim biraz rahat simdi cunku ben burada sizlerle yazisiyorum ya

eşinize gidip söyleyin ben tedavi olmak istiyorum diye.
ne yapsın etsin size bir doktor bulsun; bu sizin tek başınıza tedavi edebileceğiniz birşey değil artık.
gerçekten çok üzüldüm durumunuza.
ama ağlamakla, abisini aramkla, anasına küfür etmekle geçmez bu.
koskoca ülkede bir Türk psikaytr olmaz olur mu?
söyleyin eşinize birlikte konsolosluğa gidin, mutlaka yardım ederler size..

arkadaşım istediğin kadar takıl burda ; sana cevap veren olur mutlaka... neyse eşin sayemizde rahat nefes alacak bir süre...

ama senin yapman gereken tekşey bir psikologa gitmek... bence durumun ciddi...

lütfen bu mesajı da görmezden gelme...

biran önce psikologa git bencede..
ben eşinin yerinde olsaydım coktan bırakmıştım,eşinin kıymetini bil..

esim o kadindan nefret ediyo ama.ona geri donmez

hala kadından bahsedıyorsun..sen boyle davrandıkca kımselerı dınlemedıgın anlasılıyor..yapma boyle..gercektenm kotu durumdasın..cevrendekı herkese yazık...
joey katılıyorum...kaldır poponu bırseyler yap artık...tedavı olmak gıbı bır ıstekte goremıyorum ama ben..sadece kadın kadın o kadın...

O kadarmı zor söküp zırhlarını
Kendinle barışmakYürü doktara git doktora gitkaydirigubbakcemile3 petek dinçözün şarkısı geldi aklıma
sizinki tedavi gerektiren bir durum.. evlenmişsiniz kocam iyi biri diyosunuz.. adam anlatmazken zorla eski msevgilisini anlattırıyorsunuz.. sonrada çıngar çıkarıyosunuz.. valla pasaportu elinize verip sizi geri yollamadığına şükredinmnn

arkadaslar benim bi tedaviye ihtiyacim var degil mi.esimin bu hafta sinavlari var bitsin goturur beni cunku oda bikti.10 gundur evde yemek yapmiyorum ac oturuyoruz onunda sinavlari var hazirlayamiyor

azcuk yemek yapta kafani dagit hem cana gelirsiniz mideniz kazinmistir simdi sizin ondan birbirinizi yiyorsunuz.iyi kocaymiz valla hem evde huzur yok hem kadin paronayak,birde evde yuvada mis kokan yemekler yok o ev yuva olmaz canim toparlan biraz.esin yine iyi erkekmis baskasi olsa neler yapardi kimbilir.yataktan kalkta azcik yemek yap,yemek yiyince aklin basina gelir belkisempatiksalakcinni

hadi bak kalk cidden eşine güzel bir yemek hazırla... sonra yemekte de güzelce konuyu aç... sana yardımcı olsun eşin de ki zaten yeterince oluyormuş da...

bende soracaktım size sizn daha evvel sevgiliniz olmadımı diye ama olmuş..
eşiniz bu tavrınızın aynını size yapsa erkek egosuyla şiddete başvursa tabırınızle cinnet geçirse ne olur du?
artı sizden öncesı tarıhtır siz geleceksiniz..
bunu böyle bilip yaklaşım sergileyin...
eski sevgili genelde kabustur ama bunu hayatınıza yapıştırmak da sizin elinizde hayatınızdan atmakta...
bende yaşadım bunları ama cinnet derecesınde değil..
hamıleyken eskı kız arkadasının benden daha güzel olduğunu düşünürdüm..
bı arkadasımızın düğününde karsılastığımızda kızın ıkı kere afallayı bana bakmasıyla butun hisslerım gitti..
bazen yolda karsılasıyoruz o bana bakıyo ben çöpe bakar gibi bakıyorum..:)
Hülya AVŞAR ın da dediği gibi ŞAMPıYON BELLı ıKıNCı KıM?

Son düzenleyen: Moderatör:

yapmaya basladi oda.ama cok ustume gelmiyor bu aralar biraz kotuyum ya

yok arkadaşım, senin sorununu çözmeye niyetin yok. olsaydı sana verdiğim linkten konsolosluğu 10 kere aramıştın.. ama nerdeeeee.... hem tedavi olamlıyım diyorsun hem icraat yok.... kaybet o zaman kocanı, yüzünü bir kere bile görmediğin bir kadın için yuvanı dağıt ne diyim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…