abisini felan aramalar oh oh devam et sen,yarayi destikce yara mikrop kapacak goruceksin.
gercekten turk olmasada amerıkalı bır psıkıyatrıste gıtmelısın..herkesın huzurunu kaçırma barı ..kocanın kı kaçmıs..psıkıyatrıst bul..netten de olsa bul yanı..nette turk psıkologlar var dünya kadar..
batakliktayim sanki girdim cikamiyorum esim biraz rahat simdi cunku ben burada sizlerle yazisiyorum ya
o zaman bırak şimdi beynini de benim yazdıklarımı iyice oku!!!!
hemen sana verdiğim linke giriyorsun.
Amerikadaki Turk Elcilikleri ve Devlet Kuruluslari
yaşadığın yere en yakın konsolosluğun numarasını buluyorsun. bilgisayarın başından kalkıp telefonu eline alıp numarayı çeviriyorsun. Sonra nerede yaşadığını anlatıyor, dil bilmediğini zor durumda olduğunu çok ama çok acil Türk bir psikoloğa ihtiyacın olduğunu söylüyor, yardım istiyorsun. ilgili kişiyle görüştürürler zaten seni.
burda böyle yok ağladım, yok kafamda o kadın demekle olmaz... hemen harekete geç bakayım, boş boş oturarak daha fazla zaman kaybetme. kocanı hiç kaybetme..
esim o kadindan nefret ediyo ama.ona geri donmez
lütfen bu mesajı da görmezden gelme...
başka kadınlarla yatacağımdan şüphelenen kadın aslında kendinden şüphelenmektedir...der bir yazar...
Sizin sorununuz sadece kıskançlık değil bence.eşinizin daha önceki sevgilisi sizden güzel olduğunu düşünyorunuz o yüzden paronaya olmuşsunuz..
bende soracaktım size sizn daha evvel sevgiliniz olmadımı diye ama olmuş..
eşiniz bu tavrınızın aynını size yapsa erkek egosuyla şiddete başvursa tabırınızle cinnet geçirse ne olur du?
artı sizden öncesı tarıhtır siz geleceksiniz..
bunu böyle bilip yaklaşım sergileyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?