Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

benim sorunum esimin anlattiklari ve ona zorla anlattirdim bu olayi.simdi de isin icinden cikamiyorum her saniye aklimda bana sarilirken bile aklima o kadin geliyor ve soruyorum ondami boyle sariliyordun diye icin icinden cikamadim bu durumdan bende rahatsizim ama elimde degil.sabah uyaninca aklimda yatinca aklimda nereye kadar gidicek bilemiyorum.

................................................

Son düzenleme:

bu durumdan kurtulmak suan en cok istedigim sey cunku ben de eridimi hissediyorum.

..............................................

Son düzenleme:
cenebazim anlattik tum bunlari ama dinlemiyor bizi bence ya konu tamaamen feyk yada biz kaaldeye alinmiyoruz canim bilmiyorumohaoldumsmile

canım kızcağız napsın, biz bile her mesajı okuyamıyoruz saniyede birkaç mesaj yağıyor, hangi birine cevap versin
ayrıca yeni üye, takip edememesi çok normal...
siz yazın, elbet okuyacak, bazı yorumlar kalıcı olacak bazıları olmayacak.

başka konusu olan arkadaşlar lütfen bu konuyu dağıtmayın.

derdim var bölümü herkese açık buyrunnnnnnnnn

Hayell şekerim sen başka konu aç allasen. Kim kime ne demiş nasıl olmuş valla karıştı.kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

cok tesekkur ediyorum yeniyim zorlaniyorum.hepsini okuyorum ve sonralarida okuyucam kesinlikle.herkese cok tesekkur ederim.

konu dagildi bence modumuzun biri gelsede duzenleme yapsa heh cene buradaymis yapacaksin galiba duzenlemeyi dimi sekerimaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…