Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

Bu mesele için boşanın demek saçma...
O yüzden düzelmeye çalışmalısın.
Seni seven sana saygı duyan bir eşin var ne güzel bir hayatınız var bunu dar edip zehir etmek de neyin nesi güzelim.
Senin kıskançlığın hastalık derecesine ulaşmış çoktan.
Madem bu kadar kafaya takıp hayatını kendine de eşine de dar edecektin neden anlattırdın canım sende
Bir psikologtan yardım almayı dene,atlatılması zor bir durum olmadığına inanıyorum ben şahsen.
Ama önce sen şu kafanı bir rahata erdirip kafanda hiçbirşeyin olmadığına inandırmalısın o kadar da zor değil bence bunu yapması.
Otur bir düşün eşin hala onu sevseydi senin yanında ne işi olurdu dimi.
Seninle değil onunla evlenirdi.
Adam yok birşey diyorsa ona güvenmelisin.
Güven olmadı mı herşey zor oluyor hiçbirşeye inanmıyor insan.
Kendini onun yerine koysana o sana aynısını yapsa senin tepkin ne olurdu bunalırdın dimi işte o da aynı durumda onu düşün ve adamcağızı üzme derim artık

arkadaslar cvp veriyorum lutfen kaadeye alinmiyoruz demeyin .gec geliyor yazdiklarim heralde ozur diliyorum onun icin

hayall senin konuda baya enterasana benziyor ha

esin hala konusuyor oylemi eski sevgilisiyle ve begenilmek istenmek hosuna gidiyor iste durum boyle olunca cingar cikarilmali ortada birsey yokken cikarilann cingar rahatlik batmasidir.

yazdıklarımıza cevap vermiyorsun derken arkadaşlar ; yazılanları okuyup mantıklıca üzerinde düşünmüyorsun demek istiyor genel olarak... yani kafanda birşeyler var onları sırayla söylüyorsun... ama yazılanları düşünüp de haklısınız ; sorun bu demekten çok uzaksın...

çözüme giden yol çözüme gitmek istemekten geçiyor...

işte bu laf cuk diye oturmuş çok sevdim bu lafı olumunekankayizsmile

Vakit kaybetmeden psikolog desteği almanız gerekiyor.
Eşiniz onunla değil de sizinle evlenmeyi tercih etmiş.
Demek ki onda olmayan ama sizde olan birtakım özellikler eşinize cazip gelmiş ve sizinle evlenmiş.
Geçmiş geçmişte kalmış.
Siz sürekli eşinizin önüne geçmişi getirdikçe kapanmış bir olayı yeniden alevlendiriyorsunuz.
Bunu kendinize ve eşinize yapmayın.

arkadaslar 7 ay sonra ilk defa birilerien acildim.ve ilk defa bu konuyu konusuyorum.icimdekileri yazmak istedimrahatlamak istedim o yuzden yaziyorum bunlari

canım bunun adı kıskançlık zaman versin kendine geçecektir eminim

arkadaslar cvp veriyorum lutfen kaadeye alinmiyoruz demeyin .gec geliyor yazdiklarim heralde ozur diliyorum onun icin

bak güzelim senın hiç tanımadığın insanların azıcık tepkı vermelerını nasıl alttan alıyosun nasıl özür diliyosun..
bu tavrını eşine göster evlılık zordur çok zor ama evlılık kolayda olabılır bu sadece senın elinde 32 yaşındasın eşinden büyüksün 7 aylık evlısın şu zamanlar sizin en çok sevişgen bırbırını seven zamanlarınız olması gerekır..
hayatınızı senın paronoyalarına dayayıp zehir etmeyın...

yok artık daha neler
32 yaşında koskoca kadınsınız
herkezin olmasını istediği anlayışlı, sevgi dolu, üzerinize titreyn bir eş bulmuşsunuz
eski sevgiliyi sarıyorsunuz
hemde aranızda ülke farkı var üstelikk

2 ihtimal var
ya bütün bunlar bir kurmaca ki öyle olabilir diye düşünmeye başladım
çünkü çaresiz insan en ufak bi yardıma atlar resmen çare bulabilmek için
ki siz bunu yapmıyorsunuz, sadece takılmış plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz
yada arkadaşların dediği gibi siz hakikaten kötü durumdasınız psikolojik olarak
eğer gerçekten doğru ve siz bu kadar kötü iseniz bunu aşabilmek için çaba sarfetmeniz gerekli, bunu istemelisiniz herşeydn önce
kii siz bunu istemiyorsunuz, benim gördüğüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…