Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

hayir kesinlikle esimle kesinlikle bosanmayi istemem.pismanda hic olmadim bir kere daha dunya ya gelsem yine onunla evlenirdim

Arkadaş bence sizin sorununuz adaptasyondan kaynaklanıyor.
Hiç bilmediğiniz bir yerde, hiç bilmediğiniz koşullarda eşinizden başka hiç kimse olmadan yaşıyorsunuz
Üstelik yeni evlenmişsiniz, evlilik ortamına da daha tam adapte olamamışsınızdır
Uğraştığınız bir şey olmayınca kurmaya başlamışsınız, çünkü beyin boş duramaz, mutlaka birşeylerle meşgul etmeniz gerekir.
Depresyona girmişsiniz ki çok normal...

Size tavsiyem doktordan önce kendinizin doktoru olun, en azından gelin burda vakit geçirin, muhabbet edin.
Derin nefes alıp nefes alabildiğinizin farkına varıp bunun için şükredin...
Ben yaşıyorsam herşeyin de çaresi vardır deyin, kendinizi sürekli motive edin, konuşun kendinizle.

Doktor için de araştırın bir yandan, ama bu durumdan kurtuluşun yolu yine sizden geçiyor unutmayın.

2 ay sonra nisanlandik.ve benim esimle ilgili hicbir sorunum yok.sorun benim o kadina takilmam iste.acaba onu unutmak icin mi benden ayrildi diyorum.ama bu arada beni cok sevdigini de biliyorum bir dedigimi iki etmedi simdiye kadar allah razi olsun.

Çok yazık ediyosun kendine.Eğer düzelmek istiyorsan tüm arkadaşların dediği gibi ve yabancı ülkedeymişsin,onların verdiği fikirler doğrultusunda adım at bence.Ne insanlar var kocasından şiddet gören,aşağılanan.Senin eşin melek bence ve seni gerçekten seviyor ki bu yaptıklarına katlanıyor..Böyle devam edersen eşin bu sefer boşanmak isteyecek senden...

ayni soruyu bende sordum chevi ama hanim tenezzul edipte mesajlara cevap vermiyor canim boyle bir huyu yok sadece sinirindan cikmis paranoyalari varohaoldumsmile

arkadaslar hepsini okuyorum ve hepsine cvp vermeye calisiyorum .yazdiklariniz benim icin cok degerli.hepinize tesekkur ediyorum yasim 32 esim 30 yasinda

ayni soruyu bende sordum chevi ama hanim tenezzul edipte mesajlara cevap vermiyor canim boyle bir huyu yok sadece sinirindan cikmis paranoyalari varohaoldumsmile

görmüyor sanırım:)
neyse..
olgunlaşmöadığı bellı dikine sürüyor burda onu hiç tanımayan insanlar yardım etmeye çalışıyoruz...
farkında değil.!!!!
neyse kolay gelsın..

cenebazim anlattik tum bunlari ama dinlemiyor bizi bence ya konu tamaamen feyk yada biz kaaldeye alinmiyoruz canim bilmiyorumohaoldumsmile

arkadaslar herkesin yazdiklarini okuyorum .ve herkese cevap vermeye calisiyorum..yazdiklariniz benim icin cok degerli.cok tesekkur ediyorum hepinize

görmüyor sanırım:)
neyse..
olgunlaşmöadığı bellı dikine sürüyor burda onu hiç tanımayan insanlar yardım etmeye çalışıyoruz...
farkında değil.!!!!
neyse kolay gelsın..

arkadaslar cvp verdim.yazdiklarini zbenim icin cok degerli benim yasim 32 esimin 30

yaş 32 ise bu davranışlar olgun olmamaktan kaynaklanmıyor.
hani belki yaş küçük dedik ama oda değilmiş
bu durumda gerçekten rahatsızsınız.
ve bu konuda tedaviye ihtiyacınız var.bir türk psikolog bulursunuz umarım abd de.

Yüz bulup astarını istemek:1closedeyes:
Eskiye dönermi bilmem ama,yeni bir tane bulursa eşiniz o zaman az düşünürsünüz eskisini
Yeniyi düşünürken,eskiyi düşünmeye vaktiniz olmaz.yerimseniben
Ceza olarak çocuk bile doğurmayacağınıza göre
Yakındır yeniyle tanışmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…