- 24 Eylül 2010
- 6.153
- 20.115
- 548
- Konu Sahibi penceremden
-
Ben anlamadım kaç çocuk var ki, büyüğü üniye hazırlanırken küçüğü de bebek değildir herhalde?
Bana çok saçma geldi bu düşünce.
Erkeğin evde oturup çocuk bakması, kadının çalışması hiç bana göre değil.
Bir yardımcı alırsınız bence. Birisi evde oturacaksa kadın otursun. Erkek çalışmamaya alıştırılmamalı bence.
Edit: vinç olayını hiç anlamadım. Nedir?
9 yaşında engelliÇocuk kaç yaşında ben oraya takıldım
Babamın kuzenin vinci var
Çok pahalı 2. el alması doğal
Ev parası ile değil de
Emeklilik tazminatı ile alması çok daha mantıklı
hem aldığı paraya satabilir gerçekten :)
Bide bakıcı konusunda NE büyük ne küçük diyebileceğim bir şehirde
bakıcılık yapan tanıdığım var
Yemek yapmadan okula giden bir kıza iş çıkışı annesi gelene kadar
650 -900 arası fiyat biçiyorlar
1,500 çok fazla
Çocuk kaç yaşında ki ?
Sizin aldığınız şu kararı ben 24 yaşındayım ama almazdım herkesin hayali var çocuk isterken onlardan bi süre vazgeçtim yapmak istediklerimi onlarla ypmaya çalışıyorum hayallrim onlar kararın biraz bana bencilce geldi abla kusura bakma lütfen
bu vinç işinden cayırın. elinizde patlar sakın ticaretle para kazanmaya kalkmasın. o işler göründüğü gibi değil.
4 sene sonra emekli olmuyor. Sadece gün sayısı doluyor .Yaş için emin değilim ama bir 20 senesi olmalı.Oğlum 9 yaşında engelli .Bakıcıya tek bırakamam.Haftanın beş günü babamın dolayısıyla anneminde evde bizimle olması gerekecek.Onuda istemiyorum.Annem kendi evinde olsun mümkün mertebe.
Bana hiç mantıklı gelmedi erkeğin evde oturup çocuk bakması sen eşinden çok pişman olursun bence.
Çocuklar küçükken eşinin emekli olması pek mantıklı değil bana göre .hem çalışmaya alışmış bir erkek için evde oturmak zor gelir.evde çocuk bakmaya ne kadar dayanır bilmem.bence evde duramaz dışarıya atar kendini.su vinç meselesi de olmasa iyi olur.boyle maceraları sevmem ben de ,hiç cesaret edemem
Bildiğim kadarı ile çocuk engelli
Şimdi kim bakıyor sen işte iken
Eşin emekli olur yeni iş bulur çalışır belki daha az yoğun olur vs vs
Babam emekli oldu annem çalıştı ben lisede idim sıkıntı olmadı
Ama babam ev işine vs el sürmedi yedi içti yattı
Rabbim şifa versin öncelikle çocuğunuza
Ben bunları bilmeden yazmıştım
Şuan utandım aslında , haksız saldırı yapmış gibi hissettim
Şu anki durumuzu
ilk önce bir sosyal güvenlik müşaviri ile konuşup emeklilik durumunuzu öğrenmeli
Sonra tüm aile fertleri beyin fırtınası yaparak karar vermelisiniz bence :)
biz ne dersek diyelim en doğru karar bu olur
Çocuğunuzun engelli olduğunu bilmeden yazmıştım. Bilemiyorum eşin zaten çalışmıyor diye evi çekip çevirebilecek, temizliğiydi bulaşığıydı en azından hafta içi seni rahat ettirecek şekilde yaşayacaksa düşünülebilir.Şimdiki işinden bıkmış gecem gündüzüm karıştı diyor .O işi bırakıp ticarete atılacakmış.Kredisini ödediği evi satacakmış.Tüm parayla vinç satın alacakmış .Onuda her ay kiraya verecekmiş.Hatta o kadar kar edecekmiş ki ikinci vincide alacakmış.Onuda kiraya verecekmiş.Onların kira geliride ömür boyu yetecekmiş.Çalışmasına bile gerek kalmayacakmış.Hatta asansörlü evide borçsuz harçsız alacakmışız.Bakıcıda tutabilirmişiz falan filan.
Evet ben de buraya konu acmistim eşimin fotoğraf merakından bahsetmistim.hep şöyle olacak boyle olacak deniyor ama boş çıkıyor böyle maceralara gerek yok benceAh bi müsade etsen neler yapacağım diyor.Hayal aleminde yaşıyor bence. En son bana bir daha vinç deme dedim.Dedikçe tüylerim diken diken oluyor.Batırırsa evliliğimizinde sonu olur.Kaldıramam yani.
bende aynı fikirdeyim
O çalışmaya ara vermesin bence canım.
Çünkü boş kalırsa kafası yeni ticaret arayışlarına girer muhakkak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?