Merhaba benim sorunum şu eşimde 10 yıllık evliyiz bir kız, bir erkek 2 tane de çocuğumuz var. yaklaşık 8 yıldır taksicilik yapıyor ama son bir yıldır duraktaki arkadaşlarıyla ayda 1-2 kez içki içmeye gidiyordu. Ben asla ama asla eve içkili gelmesinden hoşlanmıyorum. Bunu da devalarca kendisine söyledim. Her seferinde evimizde huzursuzluk yaşandı eve her içkili geldiğinde çok şiddetli tartışmalar yaşandık. Hatta bir ara haftada bir içmeye kadar getirdi olayı. Arkadaşları çağırıyormuş ne diyecekmiş karım izin vermiyor mu benliğini mi kaybetsinmiş falan filan... Dün akşam saat 6 gibi beni aradı ve duraktaki katibin babasının öldüğünü cerrahpaşa'ya adamın yanına gideceğini söyledi. Eve geç gelirim dedi. Bende tamam dedim bu durumda başka ne denebilir ki? Saat 9 oldu ve hala eve gelmedi bende mesaj attım ölmüş adamın morgta başını mı bekliyorsunuz anlamadım ki adamın babası öldüyse hastanede işlemleri yapar ve evine gider başsağlığına gelen insanları karşılamak için dedim yalan söylüyorsun bana sen şu an hastane değilsin kesin içki içiyorsun hemen eve gel dedim. Hayır ne içkisi nereden çıkardın yarım saat - bir saat sonra gelicem dedi ve geldi. Ağzı leş gibi içki kokuyor hatta içki kokusunu bastırmak için naneli şeker yemiş bol bol halbuki naneli şeker yiyince daha çabuk anladığımı farkında değil çünkü eve her akşam naneli şeker yiyerek gelmiyor. İçki içtin değil mi dedim hayır içmedim dedi baktıki bana yutturamayacak sadece bir tane bira içtim gelirken dedi ama bir bira değil eminim bir birayla koltuk tepesinde gözleri kapanır mı insanın. Sonra yine birbirimize girdik. Kızım 8 yaşında ve o bile anlıyor artık naneli şeker kokunca baba sen içki mi içtin yine diye bundan da utanmıyorsun değil mi dedim. Ben söylüyorum o susuyor. Boşanmayı çok düşündüm ama iki çocuk var ve ikiside babasına çok düşkünler. Çünkü çocuklarına ilgisiz bir baba değil tek sorun içki içmesi ve ben şu an için boşanmak yerine ona iyi bir ders vermeyi çok istiyorum. Ona nasıl davranmalıyım ya da nasıl bir ders vermeliyim bana bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.