- Konu Sahibi deryadeniz0606
-
eşim bana çocuk olunca asla yapmıcam falan dese çok kırılırım ve çok çirkinleşirim, ne yani çocuk kıymetlide ben kıymetsizmiyim
ama emin ol çocuk oluncada değişmicek sen evi bekliceksin o dışarda takılacak, seninle niye gezmiyo ne biliyosun bişeyler karıştırmadığını bide hakkını yemiyeyim her gün değil haftanın 4-5 günü diyosun şaka gibi, sen odalıkmısında sadece seninle yatmaya geliyo eve, sen de bekar gibi yaşa o zaman, evde seni bulamasa seni aldatmakla suçlarmışya, normal bi insanın aklına hemen bu gelmez, mesela benim eşim acaba panik atakmı geçirdi acilemi gitti vs diye düşünür ama kişi işi kendinden bilirmiş bence evde kuzu kuzu beklemek yerine peşine bi takıl bakalım
onun senle evlenmeye niyeti yok zaten canım..
aman sen daha fazla bağlanma bu adama..
neyse konuyu saptırmayım anladın sen onu.
Sizin yakınlarda anneniz ya da yada kayınvalideniz falan varsa siz de onlara gidin ya da güvenilir ortak tanıdığınız bir arkadaşınıza, o geldiğinde evde olmayın böylece sizi suçlayamaz nerdeydin diye.Bence 'bana ne oldu bilmiyorum ama evde yalnız kalamıyorum artık çok korkuyorum herhalde hamilelikten' falan deyin.Sık sık arayıp çok korkuyorum eve gel falan deseniz... çok zor bir durum.Adam suçluyken bizde burda o eve gelsin diye ne dümenler çeviriyoruz.Kadın olmak ne kadar zor ya.
Sende uyanma sakın. Çok goresi geliyorsa erken gelsin . Uykundan kalkıp yüz verme tek başına otursunÇok tepki gösterir. Beni kendisini aldatmakla falan suçlar. Eve geldiğinde ben genelde uyuyor oluyorum, o ise beni uyandırmaya çalışıyor
Hortlatmasi iyi olmuş gözüm korktu.Konu 2012denmis yaa, nasil hortlattiniz bunu?
Aşkım 2012 konusuSende uyanma sakın. Çok goresi geliyorsa erken gelsin . Uykundan kalkıp yüz verme tek başına otursun
Çok fantastik cevaplar var, herkesin içine yaprak dökümü Hayriye kaçmış gibiHortlatmasi iyi olmuş gözüm korktu.
Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın.Çok fantastik cevaplar var, herkesin içine yaprak dökümü Hayriye kaçmış gibi
E sizi onemsemiyor ozaman. Siz evde yanlizken umuru değil çocuk içinse evde olucam diyor. Sizin hissettikleriniz ne olucak. Böyle birinden ne diye koştur koştur çocuk yaptınız onu hiç anlamadım zaten. Ayrıca Geç geldiğinde sizi niye uyandiryor. Özel şeyler içinse buna müsade etmeyin. Ne güzel oh gez toz eğlen evde bekleyen var nasilsacanım, bana diyor ki "ben tanıştığımızda böyleydim. Sen benimle evlenmeyi kabul ettin bu halimle" ve bu sebeple çıkıyor dışarı. Bebek olunca eve geleceğini kendisi söyledi, ama önemi yok zaten ben şuan çözmeliyim bu durumu, alışmış kudurmuştan beterdir çünkü.
Kim bu konuyu hortlatti sene 2012 imiş ben 25 yaşındayım konu açıldığında 12, yasinda çocukmuşumYeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.
Eve sadece yemek yemek, tv seyretmek, internete girmek,uyumak ve bir de benimle yatmak için geliyor. Gece eve geç gelince pek iyi davranamıyorum ona. Yani bağırmıyorum ama kırılıyorum ya. Akşamın vakti geliyor benimle yatmak istiyor kalbim kırılıyor, daha farklı davranmak isterdim öylesi mi doğru olur. Ama hoş geldin diyorum, gülümsüyorum, kırmıyorum yani. Sadece mutlu olmuyorum.
Şuan da hamileyim bebeğimiz olunca da böyle yaparsa, ki asla yapmayacağını söylüyor çocuğuyla ilgili bir baba olacakmış. Ama böyle yaparsa onu terkederim. Kukladan baba istemiyorum.
Bunun dışında dışarı çıkınca beni hep arıyor.
Arkadaşlarım tavsiyeler veriyorlar birlikte takılın diye ama kabul etmiyor. yoksa çıkarım ben de. Belki de eskisi kadar hevesim yok.
Kendisi bu kadar gezmesine rağmen bana kendisi kadar müsade etmiyor.
Sorun nerde? Beni sevdiğini söylüyor. Eve gelince bana iyi davranıyor. Eşimi eve nasıl döndürebilirim. Her akşam dışarda olduğunu söyleyince çok kızıyor ve kabul etmiyor.
Hamile olmasam boşanırım. Sevgi de bir yere kadar. Onu cezalandırmak istiyorum.
Konu 2012 de açılmış hanım efendi nasıl bulup hortlattinizE sizi onemsemiyor ozaman. Siz evde yanlizken umuru değil çocuk içinse evde olucam diyor. Sizin hissettikleriniz ne olucak. Böyle birinden ne diye koştur koştur çocuk yaptınız onu hiç anlamadım zaten. Ayrıca Geç geldiğinde sizi niye uyandiryor. Özel şeyler içinse buna müsade etmeyin. Ne güzel oh gez toz eğlen evde bekleyen var nasilsa
Yeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.
Eve sadece yemek yemek, tv seyretmek, internete girmek,uyumak ve bir de benimle yatmak için geliyor. Gece eve geç gelince pek iyi davranamıyorum ona. Yani bağırmıyorum ama kırılıyorum ya. Akşamın vakti geliyor benimle yatmak istiyor kalbim kırılıyor, daha farklı davranmak isterdim öylesi mi doğru olur. Ama hoş geldin diyorum, gülümsüyorum, kırmıyorum yani. Sadece mutlu olmuyorum.
Şuan da hamileyim bebeğimiz olunca da böyle yaparsa, ki asla yapmayacağını söylüyor çocuğuyla ilgili bir baba olacakmış. Ama böyle yaparsa onu terkederim. Kukladan baba istemiyorum.
Arkadaşlarım tavsiyeler veriyorlar birlikte takılın diye ama kabul etmiyor. yoksa çıkarım ben de. Belki de eskisi kadar hevesim yok.
Sorun nerde? Beni sevdiğini söylüyor. Eve gelince bana iyi davranıyor. Eşimi eve nasıl döndürebilirim. Her akşam dışarda olduğunu söyleyince çok kızıyor ve kabul etmiyor.
Hamile olmasam boşanırım. Sevgi de bir yere kadar.
Ben hortlatmisim , bu sitedeki ilk hortlatma vukuatim cümlemize hayırlı olsunKim bu konuyu hortlatti sene 2012 imiş ben 25 yaşındayım konu açıldığında 12, yasinda çocukmuşum
Geçmiş olsun ama eşiniz kendini alıştığı hayatına dışına çıkarmak istemiyor belli ki. Yani sizinle neden gezmek istemiyor onu anlamış değilim. Siz onun karısısınız. Ya da madem gezmiyor size ne diye karışıyor. Çıkın siz de arkadaşlarınızla kafanızı dağıtın ondan sonra gelin eve. Tek başına otursun evinde. Baksın bakalım nasıl oluyorYeni evliyiz. Bir sene bile olmadı henüz. Eşim bekarken her gece dışarı çıkarmış, bazı geceler eve bile gelmezmiş. Yani ailesi aşırı derecede rahat bırakmış. Nişanlılık dönemimizde bu durum biraz azaldı aile baskısıyla ve çok gezmekten dolayı kavgalı olduğu olduğu kişilerden korktuğu için. Tabiki korkuları geçince yine attı ortaya kendini. Kötü bir yere gittiği yok bildiğim kadarıyla erkeklerle geziyor. Of her akşam yalnızım. yani en azından haftanın 4-5 günü yalnızım kocamın da hakkını yemeyeyim.
Hamile olmasam boşanırım. Sevgi de bir yere kadar. Onu cezalandırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?