Ben bile aşırı derecde bir maç hastasıysam eğer erkekleri haklı görüyorum.
Kuzenimin eşi var. Görmeniz lazım. Takımıyla yatar, takımıyla kalkar. Bi ara yatak odasının nevresim takımını Galatasaraylı diktirmişti.
Kuzenim deliye dönüyordu. Atkılar, formalar. GS Store'a yatırdığı parayı bir köşeye koysaydı ev almıştı.
Tek siz değilisiniz yani. Napalım sabredeceksiniz. Adam suyu GSli kupa olmadan içmio. Korkar olduk.
Sonra eve diğer takımlardan misafir almıo falan. yazık FBli, TSli, BJKli olanlar biz GSliyiz diye kandırıyolar. Öle giriyolar eve.
Derdiniz bu olsun diyorum.
Keşke herksin derdi bu olsa. Düşündüğümde çok tatlı bir çift geliyor gözümün önüne.
Bana da ilgi göster Fenerbahçen kadar de.Trip at azcık. Ve kesinlikle eve Lig tv fln aldırmaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin.![]()
Yok artık. Ne kadar aşırıymış o. Eve misafir almaması da komikmiş. Tam bir holigan. Valla böyle adamlardan korkulur. Takın mı, eşin mi deseler hangisini seçecekleri belirsiz çünkü.
Öyle canım, dert değil de... Gereksiz gördüğüm için bu kadar kafasına takıp kendini yıpratmasına gerçekten üzülüyorum. Fb için 10 gün moralim bozuk gezeceğim deyince içimden " o zaman senin de, benim de çekeceğim var" dedim.
Bırak lig tv'yi evimizde uydu bile yok. Tv anca film, dizi için açılıyor. O da pc'yle bağlantı kurup. Bir de bu aralar, arada internetten iftar programı açıyoruz. Zaten pc, internet hayatımızın büyük kısmını kaplıyor. Bir de tv'ye lüzum yok.
Teşekkürler canım, Sizin de inşallah. Güzel duan için Allah razı olsun.