• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin futbol fanatikliği

´canim seni cok iyi anliyorum benim esimde iki gündür yas icinde .. oturup durumu bende konusuyorum. hatta bi ara agliycakti benim mutlugumu elimden aliyolar diye. bende gülme krizlerine girdim . ama bunlardaki bu fanatiklik bitmez. bitek bu olsa esim bide Playstation da FiFa oynar . transfer eder oyuncu alir fln . 24 saat tv seyretmek yok bana - önünden gecmek yok .. bu durumdakinlere allah sabir versin .. :):1:

benim gibi olan kac kisi var cok merak ediyorum yazmi$sin.

BENDE VARIM CANIM!!! :66:
Benim kocanin mac fanatikligini anlatayimda, sen haline sükret.

1. futbol / salon clubunde oynuyor. avrupada FUTSAL
2. futbol / normal cim clubunde oynuyor.
3. Bilgisayarda, manager oyunu var, futbol'la ilgili
3. playstaion'da fifa oynuyor.
4. televizyonda, futbol seyrediyor.
5. mac bakmaya turkiye'ye ve yurtdisina gidiyor.
6. banada topcu bacagin var askim diyor. :66:

Nufusumuz gitgide artıyor.

´canim seni cok iyi anliyorum benim esimde iki gündür yas icinde .. oturup durumu bende konusuyorum. hatta bi ara agliycakti benim mutlugumu elimden aliyolar diye. bende gülme krizlerine girdim . ama bunlardaki bu fanatiklik bitmez. bitek bu olsa esim bide Playstation da FiFa oynar . transfer eder oyuncu alir fln . 24 saat tv seyretmek yok bana - önünden gecmek yok .. bu durumdakinlere allah sabir versin .. :):1:

Yaaaa bu erkekler bir alem. Bir de bizim ayakkabı elbise merakımıza laf söylerler. Sanki onlar çok normaller. Şimdi bizim play station kargoda.Yurtdışından Türkiye'ye yeni taşındık ve 3 haftadır eşyalarımız gelmedi bir türlü.. Her akşam "Şimdi play stationum gelmiş olsaydı bir yarım saatçik oynamama izin verirdin değil mi?" diyor. Bu da bir çeşit bağımlılık...

bizdede tam tersi oluyo =)) eşim izlemiyo ben izliyorum kızlar inanın bu bir hastalık heleki fbliysen :3:

futbol fanatıgı olmayan erkek var mı:1:benımkısı zor beklıyor lıgın baslamasını walla:1:

Şu fanatikliği anlamıyorum!

Birileri para kazanmak için futbol oynuyor, karşılığında para kazanıyor...da size ne? Elin adamı daha çok para kazansın diye kendini yiyip bitirmek ne ya? Elin adamı daha çok kazansın diye klübe para yatırmak nasıl bir mantıktır? Deli gibi kaybetse bile takımını destekleyen, futbolcusuna her maç için servet kazandıran taraftarlar, acaba oyuncular para için takım değiştirdiklerinde durup düşünmüyorlar mı? Bu kadar sadıksınız ama oynayan adam sadık değil... İlginç değil mi?
:66:

ay ben de anlamıyorum. hiç alakam yoktur futbolla. aman inşallah böyle fanatik biriyle evlenmem. hiç çekemiyorum valla, babam bütün gün açıyor fb tv ntv spor...çok sıkıcı geliyor bana ya :( bir de saçma geliyor bana böyle para yatıracak kadar...abartı...

biz eşimle birlikte futbol oyunları oynuyoruz
sırf oyunlar için konsol aldık hala taksidini ödüyoruz
bazen iddaa kuponu yapıp heyecanla çığlıklarla maç izliyoruz
kaybettiğimzde yaslara boğulup karalar bağlıoruz
barcelona real madrid hayranıyız çok deli :)
ikisinin maçlarında devre arası bile kanal değişmez
çekirdek cips alıp tv karşısında hiç kımıldamadan ya nasıl olur ya nasıl yaptın onu ya bağırışları ile maç izleriz
daha önce izlediğimiz maçları bile internetten açıp tvye bağlayıp izlediğimiz olur film gibi :)
bana çok eğlenceli gelio :)
eşimin arkadaşları şaşırır hep bize
eşimde benm için
o benim hem sevgilim hem karım hem kankam der :D

ben çok görmüyorum yaa erkeklere, bir bayan olarak pes favori oyunumdur sevgilimle turnuva yaparız, dondurmasına:))) bence sen de sevmeyi ve onunla bu zevki paylaşmayı deneyebilirsin...:3::3::3:

hatırladımda geçen yaz memleketten gelioduk eve istanbula 4 saat yol otobüsleydik
arka kapının kenarındaki koltukta oturmuştuk bilgisyar yanımızdaydı
bilgisyarın şarjı bitene kadar pes oynamıştık eşimle hırsla
real madrid-barcelona :)
2 hostta hep bizi izlemişlerdi başımızda :D

hatırladımda geçen yaz memleketten gelioduk eve istanbula 4 saat yol otobüsleydik
arka kapının kenarındaki koltukta oturmuştuk bilgisyar yanımızdaydı
bilgisyarın şarjı bitene kadar pes oynamıştık eşimle hırsla
real madrid-barcelona :)
2 hostta hep bizi izlemişlerdi başımızda :D

biz de evlenince sizin gibi olcaz heralde:)) hayalimiz 117 ekran bir led tv hatta 3D bir tv ve ps:) hayat bizegüzeeeelll:52:

biz de evlenince sizin gibi olcaz heralde:)) hayalimiz 117 ekran bir led tv hatta 3D bir tv ve ps:) hayat bizegüzeeeelll:52:

aynı dili konuştuğun bir eşle evlenip uyumlu olmak dünyanın en güzel şeyi valla paranın malın mülkün içine edeyim dünyamın en mutlu insanıyım böyle

aynı dili konuştuğun bir eşle evlenip uyumlu olmak dünyanın en güzel şeyi valla paranın malın mülkün içine edeyim dünyamın en mutlu insanıyım böyle

forumda mutsuz evlilikler cadı kaynanaları okudukça darlanıyodm valla böyle bişey duymak beni mutlu etti:) heeep mutlu olursunuz inşallah, tabi bizdeee:16::16::16::16::16:

O bendede var kuzu ama eşimle mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum cadı gerizekalı lanet olası pislik kaynananın

forumda mutsuz evlilikler cadı kaynanaları okudukça darlanıyodm valla böyle bişey duymak beni mutlu etti:) heeep mutlu olursunuz inşallah, tabi bizdeee:16::16::16::16::16:

O bendede var kuzu ama eşimle mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum cadı gerizekalı lanet olası pislik kaynananın

bnmki nasıl bilmiyorum ama ben de cadıyım yanii, paralarım canımı sıkarsa oğlunu göstermem onaaaaaaa:52::52::52::52: o benden korksuunn:27:

muhabbet edioruz konu sahibi arkadaş kızmasın gidicez birazdan ama cvp vereym dedm
benmki öz değil üvey o yüzden
bende biiiiiirr güzel paralıorum canımı sıktığında cıngar çıkartıorum rahatlıkla
öz olmayınca istediğimi söyleyebiliorum lanet olası pisliğe :52:

ama öz olunca öyle olmayabilir

bnmki nasıl bilmiyorum ama ben de cadıyım yanii, paralarım canımı sıkarsa oğlunu göstermem onaaaaaaa:52::52::52::52: o benden korksuunn:27:

muhabbet edioruz konu sahibi arkadaş kızmasın gidicez birazdan ama cvp vereym dedm
benmki öz değil üvey o yüzden
bende biiiiiirr güzel paralıorum canımı sıktığında cıngar çıkartıorum rahatlıkla
öz olmayınca istediğimi söyleyebiliorum lanet olası pisliğe :52:

ama öz olunca öyle olmayabilir

belki de farklı olurr bakalım yaşayıp görczz... konu sahibinden özür diliyoooorrrr, iyi akşamlar diyoruumm:32::32: başka topikde görüşmek üzere ilkşah:51::51:

bende aynen fenere beddua ede ede bu hale geldiler acayip dalga geçiyorum bakalım şampiyonlar liginde ne izlicek:9:

Evde lig tv vardı Fenerbahcenin uğradığı haksızlık! sonucu digitürk aranıp bir ton laf sayılarak iptal edildi:)

Maçları izler!
Özetini izler!
pozisyonları izler!
yorumları izler!
İlk depresyonu atlattıp epeyce toparlandı,kendileri eşim olur:)

Bende Fenerbahçeliyim ama kendisini kumam olarak hissetmeye başladığımdan beri aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.
Bakalım yeni sezon nasıl bir renk katacak hayatımıza :52:

Aslında bence çok şanslısınız. Bende ilerde evlenirsem kocamın futbol manyağı olmasını isterim benim gibi. Beraber beddua ederiz takımlara. Bereber izleriz maçları. Beraber gideriz maçlara :27::27:
Ne güzel Futboldan güzel birşey varmı :27::9::9:

Son düzenleme:
oof ooof of!!
inanamadım yazdıklarını birebir yaşadığıma :9:
henüz evli değiliz ama 2 yıllık bi birlikteliğimiz var. erkek arkadaşım yurtdışında şuan. 3 hafta kalıp dönücek fakat orda çok yoğun çalışıyor.
bazen bana mesaj atmayı, haber vermeyi unutur ama bilmemne liginin bilmemne takımının bilmemkimle maçı var bilir, işlerini ona göre ayarlar.
anlayacağınız 11 tane baldırı çıplak erkeğe tercih ediliyorum :50:
tartışmalarımızda hep bu yüzden :57: :41:
hele fenerbahçenin durumu.. sanki benim yüzümden:43: sizinkinin 10 günlük yası yine iyi. bizdeki yas henüz bitmedi bile :14:
tek derdimiz bu olsun diyorum. sabırlar diliyorum kızlarr:42:

Back
X