Bana size inat olsun diye yapıyor gibi gelmedi. Kararsız kalmıştır, fikrini değiştirmiştir. 16 yılda tanıyamadınız mı adamı?
Özgüveni eksik bir bey bence. Kendi karar veremiyor. Başkalarının verdiği kararları eninde sonunda kabul edip uyguluyor.Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
İkizler veya Terazi???Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Nazı size geçiyor olabilir. Aslında aramak istemiyordu, gerçek düşüncesini size söyledi ama bir arkadaşın da dediği gibi özgüveni düşük olduğundan, hayır diyemediğinden kardeşinize gerçek düşüncesini söyleyemiyor.Tanıdım. Sizce fikirimi değiştirdim aslında şu şu nedenle arasam iyi olur dese
eşiniz terazi burcuysa olayın sizinle alakası yokturSlm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Akrepİkizler veya Terazi???
İç sesini sizle paylaşmış kardeşinizi kırmamış evet demiş evet dediği içinde aramış ne var ki bundaSlm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Şöyle anlatayım birlikte oturup ailemizle ilgili konuları konuşup kararlar alıyoruz ikimizde fikirlerimizi söylüyoruz hatta bazı konularda haftalarca konuşuyoruz sonuç olarak kendisi gidip üzerinde onca düşündüğümüz şeyi bambaşka bir şekilde sonuçlandıyor ben de kendimi boşa kürek çekmiş hissediyorum mesela bir tatil planı yerini zamanını çocukların kursunu okulunu ayarlıyoruz gidip başka bir tarihe rezervasyon yapıyorİç sesini sizle paylaşmış kardeşinizi kırmamış evet demiş evet dediği içinde aramış ne var ki bunda
Saygınız bu yüzden mi azalıyo ?
Yapmayın allah aşkına!
Bence bir anlık kararla yapıyor kendini durduramıyor gibi biz kağıt üzerinde gayret iyiyiz uygulamada anlık şeyler karar bile diyemiyorum. Bu arada sorunuzu cevaplayayım ben ne dersem deyim o bir anlık hisle hareket eder galibaSizin söylediklerinizin tersini mi yapıyor acaba?
Yanş konudaki örnekte aaa kesin araman lazım arayacam dedin falan deseydiniz aramaz mıydı?
Hımm bu örnek daha başka oldu.Şöyle anlatayım birlikte oturup ailemizle ilgili konuları konuşup kararlar alıyoruz ikimizde fikirlerimizi söylüyoruz hatta bazı konularda haftalarca konuşuyoruz sonuç olarak kendisi gidip üzerinde onca düşündüğümüz şeyi bambaşka bir şekilde sonuçlandıyor ben de kendimi boşa kürek çekmiş hissediyorum mesela bir tatil planı yerini zamanını çocukların kursunu okulunu ayarlıyoruz gidip başka bir tarihe rezervasyon yapıyor
Aslında yerine göre ikisini de yaptım eğer 3. Şahıslar da konuya dahilse genelde idare ettim. Onun onurunu korumak için, konu çekirdek aileyi ilgilendiriyorsa aldığı kararı bozdum ailemizin iyiliği için. Ama hiçbir şey değişmiyor.Hımm bu örnek daha başka oldu.
Keskin bi tavır koydunuz mu bu yaptığına hayır bu bu sebeplerle bu olucak dediniz mi karşısında
Konuştuk böyle karar aldık yapmasaydın deyip aldığı kararları bozdunuz mu?
Veya çok önemli değil deyip büyütmek istemediniz mi?
Eşiniz bence hızlı düşünüyor. Kimseyi kırmamak için tamam diyor ama aklı o işe ermediği için asıl düşüncesini sizinle paylaşıyor. Daha sonra tamam dediği için, kardeşiniz için o işi yapmış . Bence bu bir sorun olmamalı. Bazen bende böyle hızlı kararlar alabiliyorum.Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Hımm bi şey diyemedim.Aslında yerine göre ikisini de yaptım eğer 3. Şahıslar da konuya dahilse genelde idare ettim. Onun onurunu korumak için, konu çekirdek aileyi ilgilendiriyorsa aldığı kararı bozdum ailemizin iyiliği için. Ama hiçbir şey değişmiyor.
Hımm bi şey diyemedim.
Belki kardeşinize söz verdi diye aramıştır. Tamam ararım deyip de aramamak ayrı bir ayıp olmaz mıydı? Sakince sormayı denediniz mi "demin yapmayacağım demiştin neden aradın merak ettim?" diyeSlm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Dürtüsel kişilik nedir hemen araştırıyorumYorumlarınızı okumayı yeni bitirdim. Dürtüsel kişilik gibi ne yapsanız çare olmaz.
Bence sizin sosyal ilişkileri anlamakta bir probleminiz var, eleştiri olarak söylemiyorum ama Asperger sendromu gibi bir farklılık gibi geldi bana. Burada kırmamak için evet demiş, zaten arayacakmış, size de aslında istemiyorum ama rica etti diye yapıyorum demek istemiş.Tanıdım. Sizce fikirimi değiştirdim aslında şu şu nedenle arasam iyi olur dese
Geçenlerde annem bizdeydi kadını durduk yere azarladı annem sınırlarını bilen bir kadındır. Araları da iyidir. Nedenini sordum. Bilmiyorum pişmanım dedi. Ama yine yapar. Aynısı olmaz da benzeri olur. Bu da dürtüsel kişilik örneği midir?Yorumlarınızı okumayı yeni bitirdim. Dürtüsel kişilik gibi ne yapsanız çare olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?