Eşimin garip huyu

EraSer1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
103
105
18
45
Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.

• Şaşırdım
Reactions: The
benim esimin de orneginiz deki karasizliklari var :confused: yabancilarla iletisim kurmayi bilmediginden kaynakli ama aramam der aramaz benimki

Bence başka sebepler de var,eşinize duyduğunuz saygıyı yitirişinizin.Sadece sizin "arama" dediğiniz kişiyi araması değil sebep.
16 yıl bir ilişki için uzun siz de taktir edersiniz ki uzun ilişkilerde zamanla yıpranma, tahammül düzeyinde azalma gerçekleşebiliyor.

Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de hakısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Bunun neresi garip ki? Siz hiç biri rica etti diye birşeyi yapıp, aslında gereksiz bulmaz mısınız? Yani bana normal insani davranışlar geldi. Sizin bunu dert edip konu açmanız daha garip geldi bana.

Slm bir konuda kendimi çok garip hissettim ve sizlerle paylaşmak istedim. 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var para, sağlık, işsizlik, aileler gibi belirgin konularda büyük problemlerimiz yok ama eşimin bazı hareketlerini anlamlandıramıyorum. Biz bir konuda birlikte karar alıyoruz sonra O, aldığımız karara uymuyor. Örneğin: Az önce kardeşim aradı bir iş için bir adamla görüşmesini istedi. Eşim de telefonda ona tamam dedi. Telefonu kapattıktan sonra bana dönüp ben o adamı neden arıyorum ki çok saçma dedi. Ben de haklısın arama bence de dedim. _bu adam daha önce bize bazı sıkıntılar çıkarmıştı _ sonra odadan çıktım. 1-2 dakika sonra döndüğümde baktım adamla görüşüyor. Benim dediğimi yapmamaya çalışıyor desem ben onu onayladım. Onu anlayamıyorum. Saygım azalıyor.
Her konuda olan bir şey mi bu acaba?

Baska seyler varsa bilemiycem ama bu durum bana garip gelmedi. Birisi bişey rica ediyor kırmamak için tamam demiş telefonu kapattığında aramamasi için geçerli sebeplerini hatırlamış aramak istememiş ama ilk başta konuştuğu zaman ararım dedigi için aramış iste.

Bu onun huyu bunca sene alışmış olmalı hatta tamam deyip yapmayacağını bilmelisiniz

Yanı kararsız bir öyle bir böyle tamam tuhaf bir şey ama insani evet zor durumda bırakır mı bırakır

diğer konular da sıkıntı yok diyorsunuz
Bundan dolayı saygınızin gitmesi de ne bileyim biraz, değişik

Bu onun huyu bunca sene alışmış olmalı hatta tamam deyip yapmayacağını bilmelisiniz

Yanı kararsız bir öyle bir böyle tamam tuhaf bir şey ama insani evet zor durumda bırakır mı bırakır

diğer konular da sıkıntı yok diyorsunuz
Bundan dolayı saygınızin gitmesi de ne bileyim biraz, değişik
Ailemizle ilgili ortak ortam ve kararlarda böyle saçmalaması sonra da başını belaya sokup çocuk gibi gözlerime bakıp düzeltmemi beklemesi

Baska seyler varsa bilemiycem ama bu durum bana garip gelmedi. Birisi bişey rica ediyor kırmamak için tamam demiş telefonu kapattığında aramamasi için geçerli sebeplerini hatırlamış aramak istememiş ama ilk başta konuştuğu zaman ararım dedigi için aramış iste.
İş bizimle ilgili kardeşimle alakası yok aradığı adam da daha önce bize kaba davranmış birisi

Bunun neresi garip ki? Siz hiç biri rica etti diye birşeyi yapıp, aslında gereksiz bulmaz mısınız? Yani bana normal insani davranışlar geldi. Sizin bunu dert edip konu açmanız daha garip geldi bana.
Örneğe takılmayın konu birlikte yapmamaya karar verdiğimiz bir şeyi yapması

Bence kararsızlığı veya söylendiğini yapmak değil mesele. Eşiniz hayır demeyi bilmiyor bu yüzden de sırf tamam dediği için gönülsüzce yapıp söyleniyor. Olayı bu..

Tabi var mesela bir şey almak istedik fiyatı fazla geldi daha sonra alalım deriz bir bakarsın alıp gelmiş

Sizin söylediklerinizin tersini mi yapıyor acaba?
Yanş konudaki örnekte aaa kesin araman lazım arayacam dedin falan deseydiniz aramaz mıydı?

Back
X