Eşimin garip psikolojisi

ay amma abartmışsınız ya. adam içinden şükrediyor belki napsın maytap mı patlatsın.

bence onu siz onure edin
herkes için terfi bir tık zor hedefken
onun için iki tık zormuş hem ırkçılıkla hem işi ile başetmek zorundaymış
o diğerlerinden daha zoru başardığı için daha yetenekli ve daha dayanıklı bir insan
tebriği de daha çok hakediyor:)
valla ben böyle durumlarda pes etme raddesine gelebilyorum mesela güçlü kişiliği için tebrik ettim ben de:)
Teşekkürler, onun ne kadar değerli ve başarılı olduğunu hissettirmek için elimden geleni yapıyorum. Umarım o da bunu hissediyordur. Umarım sizin için de herşey güzel olur

ay amma abartmışsınız ya. adam içinden şükrediyor belki napsın maytap mı patlatsın.
Neden abartmışım? Buraya konu açtığım için mi? Başka birşey olmadı çünkü abarttığımı düşünmenize sebep olabilecek.

Eşimi didiklemiyorum bu konuyla ilgili. Mutlu görmek istedim, göremeyince üzülüp konu açtım ne var bunda? Yoksa maytaplar, balonlar, partiler hayal etmedim. Sadece gözünde bir mutluluk emaresi görmekti isteğim.

Neden mutlu olamadığını da sonradan konuşup öğrendim. Ben duygusal bir insanım. Duygusal tepkilere önem veririm. Siz vermiyor olabilirsiniz ama kırıcı olmaya gerek yok değil mi?

Back
X