Eşimin gece sayıkladığı hitaplar

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.375
5.394
723
Merhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktı 😅 ama hitapları hala var)

Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum 😟

Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktı 😅 ama hitapları hala var)

Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum 😟
Aynisini siz yapın bakın ne tepki verecek🤣

Çingenem gibi

Kesin hatırlıyor ama salak ayağına yatıyor. Bilinçaltından utandı demek ki

Ayy ne bileyim 😅😅 normalde sevgilim hayatım diyen adam o anda hödük laflar ediyor
Ya adamın içinde bı yerde öyle fantaziler var 🙈
Ya gerçekten bilinçaltı.
Telefonu yanınıza köyün yatarken video çekin yada ses kaydı sabah dinletin 🤷
Ya arabada falan dinlediği müzik,film,yanında konuşulanlar aklında kalıyor yada eşiniz gayet bilinçli yapıyor,farkında ama hatırlamam numarasi yapıyor 😂

Bu mesajı okurken yıllar önceki anımı hatırladım . Lise öğrencisiyken tarih öğretmenime aşıktım. Gece ismini sayıklamışım. Annem söylediydi 🙈

Sizin bu durumunuz farklı tabii. Belli ki eşinizin bilinçaltında size hitap etmek istediği ifadeler bunlar. Ben olsam çok takilmam. Dalgamı geçerim. İnanmıyorsa ses kaydı alıp dinletirdim😃

Ya adamın içinde bı yerde öyle fantaziler var 🙈
Ya gerçekten bilinçaltı.
Telefonu yanınıza köyün yatarken video çekin yada ses kaydı sabah dinletin 🤷
Ya arabada falan dinlediği müzik,film,yanında konuşulanlar aklında kalıyor yada eşiniz gayet bilinçli yapıyor,farkında ama hatırlamam numarasi yapıyor 😂
Şimdi uyandı sordum çingene dedin bana nerden çıktı çingene demek dedim
Çocuklara deniliyor ya ondan dedi
Daha çok saçmaladı ne biz ne çevremizde kimse çocuğa çingene demez
Anlamadım valla
Belki iş yerinde öyle konuşan bi tip var bilmiyorum

Back
X