Eşimin gece sayıkladığı hitaplar

Şimdi uyandı sordum çingene dedin bana nerden çıktı çingene demek dedim
Çocuklara deniliyor ya ondan dedi
Daha çok saçmaladı ne biz ne çevremizde kimse çocuğa çingene demez
Anlamadım valla
Belki iş yerinde öyle konuşan bi tip var bilmiyorum
Bence bilinaltiyla alakası yok.
Eşinin içinde var,aklında var.
Bence fantazi 🙈

Ben uykuluyken sayiklarim bisiler ama ne dediğimi ne ben anlarım ne eşim 😁😁😁

Çok değişik yaa o an rüya gibi bisiler oluyor herhalde
Ben birkaç defa üsteledim birini mi görüyorsun da rüyanda o lafları ediyorsun hayır diyor çünkü bana normalde demiyor
Ben bazen rüyalarımı anlatırken o hep rüya görmediğinden bahseder ezelden beri
Ya da hatırlamadığı rüyalar görüyor

Bazı insanlar gün içinde yaşadıkları şeyleri sayiklar belki öyle bı huyu vardır bazıları konuşur

Ben de birkaç defa üstelerim birini mi görüyorsun da rüyanda o lafları ediyorsun hayır diyor
Hatta bazen rüyalarımı anlatırken o hep rüya görmediğinden bahseder ezelden.
Ya da hatırlamadığı rüyalar görüyor
Olabilir belki o an rüya görüyordur hatırlamıyordur " kocanın iç sesi ; ruya görmek bile yasak hayret birşey"🤣🤣🤣

benim eşimde nadir de olsa uyku arasında konuşur, hitap değil de rüya görüyor herhalde o yüzden
şimdi hatırlamıyorum ama gülüp eğlendiğim bir kaç şey olmuştu bu şekilde
sabah sordum asla hatırlamıyordu:-) hitap konusu devamlı oluyorsa bilemedim ama..

benim eşimde nadir de olsa uyku arasında konuşur, hitap değil de rüya görüyor herhalde o yüzden
şimdi hatırlamıyorum ama gülüp eğlendiğim bir kaç şey olmuştu bu şekilde
sabah sordum asla hatırlamıyordu:-) hitap konusu devamlı oluyorsa bilemedim ama..
Yok sürekli değil böyle ayda yılda bir değişik bi laf eder ben de kıllanırım rüyada birini görüyor da ona mı diyor falan 😅

Fazla kontrolcü bir yapınız var mi söylemek istiyor ama çekiniyor olabilir mi? Veya kendi yapısı kontrolcü mü? Bir de hatırlamaması ilginç benim uykum da ağır uyku sersemi hatirlamadigim seyler oluyor ama bu kadar sık oluyorsa biri biri uykusunun hafif olduğu zamana denk gelir. İllaki hatırlar

Y
Merhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktı 😅 ama hitapları hala var)

Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum 😟
Ah benim eşim gece yataktan düştü, yastığını da yanına çekip uyudu. Gülmekten öldüm gece gece ama onu bile hatırlamıyordu. Hatırlamıyor olabilir. Üstüne gitmeyin bilinç altı bu. Ben gece uyanıp eşimden emzik istemişim ve asla hatırlamıyorum mesela 🤣

Back
X