- 25 Haziran 2010
- 5.375
- 5.394
- 723
Yaaa adhjnffjkngffhh"Abe bakayım falına güzel abim?" deyin siz de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa adhjnffjkngffhh"Abe bakayım falına güzel abim?" deyin siz de.
Bence bilinaltiyla alakası yok.Şimdi uyandı sordum çingene dedin bana nerden çıktı çingene demek dedim
Çocuklara deniliyor ya ondan dedi
Daha çok saçmaladı ne biz ne çevremizde kimse çocuğa çingene demez
Anlamadım valla
Belki iş yerinde öyle konuşan bi tip var bilmiyorum
Çok değişik yaa o an rüya gibi bisiler oluyor herhaldeÖlüyorum sana diyor meselanormalde demez hele şey esnasında asla konuşmaz
ama böyle uykulu iken diyor
Gece gece koptum"Abe bakayım falına güzel abim?" deyin siz de.
Ben birkaç defa üsteledim birini mi görüyorsun da rüyanda o lafları ediyorsun hayır diyor çünkü bana normalde demiyorÇok değişik yaa o an rüya gibi bisiler oluyor herhalde
Olabilir belki o an rüya görüyordur hatırlamıyordur " kocanın iç sesi ; ruya görmek bile yasak hayret birşey"Ben de birkaç defa üstelerim birini mi görüyorsun da rüyanda o lafları ediyorsun hayır diyor
Hatta bazen rüyalarımı anlatırken o hep rüya görmediğinden bahseder ezelden.
Ya da hatırlamadığı rüyalar görüyor
Ölüyorum sana diyor meselanormalde demez hele şey esnasında asla konuşmaz
ama böyle uykulu iken diyor
Söylüyor zaten adamOlabilir belki o an rüya görüyordur hatırlamıyordur " kocanın iç sesi ; ruya görmek bile yasak hayret birşey"![]()
Yok sürekli değil böyle ayda yılda bir değişik bi laf eder ben de kıllanırım rüyada birini görüyor da ona mı diyor falanbenim eşimde nadir de olsa uyku arasında konuşur, hitap değil de rüya görüyor herhalde o yüzden
şimdi hatırlamıyorum ama gülüp eğlendiğim bir kaç şey olmuştu bu şekilde
sabah sordum asla hatırlamıyorduhitap konusu devamlı oluyorsa bilemedim ama..
Bu süpermis keşke ben de öyle sorabilsemBenim eşimde sürekli konuşur ve uyandığında hatırlamaz.. ne sorsam o esnada cevap verir bazen soruyla alakasız olur cevapları..
Ah benim eşim gece yataktan düştü, yastığını da yanına çekip uyudu. Gülmekten öldüm gece gece ama onu bile hatırlamıyordu. Hatırlamıyor olabilir. Üstüne gitmeyin bilinç altı bu. Ben gece uyanıp eşimden emzik istemişim ve asla hatırlamıyorum meselaMerhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktıama hitapları hala var)
Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum![]()