Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide hatirlamadigi şeyler konuşur maç filan tatavasi ama .Merhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktıama hitapları hala var)
Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum![]()
Yav eşinizle bu kadar çekingen olmayın. Hoşunuza gitmiyorsa söyleyin yoksa argo kullanmak kötü bir şey değilMerhaba kısa ve öz anlatıyorum
Eşim gece birden uyanıp bana sarılırken hiç kullanmadığı saçma sapan şeylerle bana hitap ediyor
Çingenem gibi
Normalde asla ondan duymadığım şeyler.
Ki kibar biridir ne alaka diyorum inkar ediyor.
Sizce normal mi alınganlık yapıyorum kızıyorum boş.
Hatta o an kızıyorum bu defa arkasını dönüp yatıyor
(Biara gece uyanıp yakınlaşıyordu cinsel anlamda,o esnada da hiç demediği şeyler diyordu,argo değil ama ondan duymadığım şeyler,kızınca artık gece uyanıp yapmayı da bıraktıama hitapları hala var)
Yani bilemedim ben normal mi sizce insan neden normalde demediği şeyleri gece uykulu iken der ve hatırlamaz.Hatırlasa yine tmm ama hatırlamıyorum deyince daha çok kızıyorum,demek ki bana demedin diyorum![]()
Ortalığı ayağa kaldıracak ne var ki?Ayağa kaldırır ortalığı eminim
Normalde asla aramızda geçmeyen kelimeler olunca şaşırır üstüne kızar ki ben de kızıyorum kavga gürültü çıkmıyor ama iki trip atıyorumOrtalığı ayağa kaldıracak ne var ki?
Sizin çingenem lafina takılmanız da abartı geldi bana.
Yerinizde olsam, eşimle aramızda dalga konusu olurdu bu sadece.
İkinizde fazla kasıntı geldiniz bana ya da biz kendi aramızda fazla suluyuz bilemedim.
şey yaparken konuşmaz mıSöylüyor zaten adam![]()
Of kafamin içinden çık ya sarki! çingenem cingenem karagozlu cingenem diye dolaniorum su an
Bu süpermis keşke ben de öyle sorabilsembizimkinin tilki uykusu hemen uyduruk cevap veriyor
![]()
Yo yoo eminim çünkü horluyor bazen beni beklerken yatakta uyumuş rolü yapıyor onu anlıyorum daldığı gibi horlayan biri ve kesintisizuyuyorum farkında degılım ayagına bu sekıklde konusup tepkınızı olcmedıgınden emınsınız degıl mı
hanı tepkınıze gore bakıp normalde de boyle konusmak ıcın sızı olcmuyordur dımı ?
Aaa kötüymüş bu.Ne diyecegimi bilemiyorum..
Bende öyle birsey yaşadim Ama daha beteri..
Cinselik'te başkasini Hayal edip, duymami istemesi.
Ahahajaj rüyanızda Feriha'dan su mu istedinizBen uykumda çok konuşurum. Butun aile bireylerimin benimle bu yönde bir anisi vardir. Bir gece eşim telefonu komodinin üstüne koymaya çalışırken suratıma düşürmüş, ben de "hööğğ" diye ağlamış, geri uyumusum. Zerre hatirlamiyorum. Ki normalde çok zor ağlarım, sesli hele asla aglamam. Hep derim ki "şöyle bağıra bağıra aglasam ne rahatlarim var ya", ışte bağırarak ağlama arzusu açığa çıkmış demek ki.
Bir keresinde de "Feriha bana su verir misin?" demişim. O ara eski dizilere sarmıştık. Bunun dışında normalde kociş, kocacım laflarindan hiç hoşlanmam ama uykumda adama yürüyüp, bir de "kocacimmm" deyip durmusum. Yani anlayacaginiz bazi insanların bilinçaltı böyle :) Belki de normalde hoşumuza gidecek bir fanteziyi konuşmaktan çekiniyoruz, öyle uyku esnasında çıkıyor ortaya. Belki de eşinizin argo fantezileri, benim de kocisle sunum keyfi temalı fantezilerim var, kim bilir :))) Bence eşinizin bu yönünü irdeleyebilirsiniz, sizin için de değişiklik olur belki :)