- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
2 kez gece arama geldi diye hemen bence kesin bişey var diyosan, evvelinde güveninizi sarsan bişey oldu sanmıştımHayir gece arama.
gece geç saatte neden aranmasın ki insan?Evet esim kimsin. Gece gec saatte insan aranmaz.. diye yazmis.
Kesinlikle ergen mi bu liseli mi msj atsin ??? Tabi öyle bi msj attiysakimse gece gelen cagrıya hele bı erkekse kalkıp sabah kımsın dıe msj atmaz arar..
Ve esim aramadi onu direk mesaj atti buda tuhaf degil mi yoksa bana mi oyle geliyor. Ben olsam arardim.
Gormedim. Kopyala yapistir yapip bana yolladi.Sen msj attığını gordunmu o mu söyledi
sabaha kadar endişe etmekten uyuyamamış eşinizEvet benide..ve telefonu birkere titredi hemen bakti telefonuna. Buda dusunduruyor beni.
kopyala yapıstır mı yoksa kendi yazdıgı bır msj mı aklını bulandırmak ıstemem ama ekran göruntusunu ısteseydın ya..Gormedim. Kopyala yapistir yapip bana yolladi.
Sende degil.mi aldatma
Gece niye gelmiyoEsim insaatci. Yani ikindi bes alti gibi evde olur. Kizlar kafam o kadar allak pullak ki. Heryerim titriyor. Cocuk agliyor bir yandan yemek bogazimdan gecmiyor..
Sildim dedi. Ustelik telefonu sifreli vermiyorGece tel çalması belki normal ama, bu davranışlar pek normal gelmedi bana. Bişey var gibi. Katılıyorum keşke ekran görüntüsü isteseydin copy paste olmamış..
ya niye sormuyorsun ne işin var eve gelmiyorm ne demek diye.Esim insaatci. Yani ikindi bes alti gibi evde olur. Kizlar kafam o kadar allak pullak ki. Heryerim titriyor. Cocuk agliyor bir yandan yemek bogazimdan gecmiyor..
Gece niye gelmiyo
Her tartıştığınızda gelmez mi o gece eve
Gece telefon çalmalar, verilen abuk subuk tepkiler,telefona koyulan şifreler,eve gelmeyeceğim demeler...Sildim dedi. Ustelik telefonu sifreli vermiyor
Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?