Esimin gece telefonu caliyor...

Evet belki öyledir ama bunu yapması eşinin içine daha çok huzursuzluk verdi bence.kas yapayım derken göz çıkardı belkide..
İnşallah öyledir

Ya bir de ben bu tür araştırmaları, sorgulamaları çok fazla sahiplenici buluyorum, yani gece telefon çalmış, kim aramış, niye aramış, nolmuş, aldatıyor musun türünden şeyler bana çok tuhaf geliyor. Herkes eşini tanır, olağan dışı bir durum anlaşılır yani bu kadar suçlama, zan altında bırakma bana tuhaf geliyor, bu kadar güvensiz olduğun adamla niye yaşıyorsun dese verecek cevap yok =(

Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.

önceden bunu yapmış mıydı? nerden vardınız bu kanıya? tek gecelik biri ne diye arasın ki kocanızı?

gelen aramadan sonra sabaha kadar uyumadı demişsiniz
beni asıl bu nokta düşündürdü

Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
Tövbeler olsun sacmaliga bak yani seni gazlamak istemem ama inanmadim buna ben msj i gozunle gorseydin iyiydi niye sıliyor da madem böyle msj gelmiş sen kuskulanmissin gerçekten bisey olmasa msj dururdu gösterirdi sana takipte kal bi haltlar karıştırıyor sanki boyu devrilesice

Erkek ismiyle kaydederler genellikle. Hani açmayacak ya, işte bu saatte aranır mı gibi ağız yaparlar.
Ya bunu düşünemedi, ya da kabahati yok.
İzleyip karar verin.

Yani hiçbir neden yokken ve herşey normalkenbazı bende hiç telefonu niye çalmış yok gece kim aramış vs diye sorgulamam.konu sahibinin evliliği ne durumda bir fikrim yok.inşallah kendisi kuruntu yapıyordur sonuçta bizler kişileri tanımıyoruz. Bir etki yaratmak ta istemem konu sahibinin kafasında zaten.sadece her ihtimale hazır ol.takipte kal demek mantıklı geldi bana şuan için. .

belki rahatsız eden birileri vardır eşinizde suç aramayın hemen. sizle gerginlik yaşamamak için uzatmamış olabilir.
ama eve gelmem gece demesi işkillendiriyor

Canım normalde de geceleri çalışılacak bir işte miydi eşin

Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.
Güvensiz olmanızın sebebi nedir
Hiç belki yanlış numaradır demediniz mesela
Daha önce böyle birşey mi oldu

Nedense banada birşeyler var gibi geldi.
Gece geç gelirim yada hiç gelmem nedemek oluyo ki? işle alakalamı yoksa kafasına göre bir gelmemezlik mi bu ?

Bir hafta sonra eger telefon dokumani cikarsa gorurum. Cok zor durumdayim gercekten. Iki yol var su an. Ve omrumj hayatimi etkileyen bir karar olacak.

O zaman şüphelenmekte haklısın canım. Gece evde olmasını söyle bence sakın yumuşak davranma yoksa ipleri kaybedersin elinden. Telefonunu da kurcala ne zaman ele geçirirsen. Bu arada kavga gürültü çıkarmadan ona belli etmeden yap bunları. Ha teline şifre koymuş mu bu arada?

Şuan anlattiklarinizla birey ispatlayamazsaniz varsa bile.
Unutmuş gibi yapın, bir süre takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…