- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Evet belki öyledir ama bunu yapması eşinin içine daha çok huzursuzluk verdi bence.kas yapayım derken göz çıkardı belkide..
İnşallah öyledir
Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.
Tövbeler olsun sacmaliga bakAsil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
Yani hiçbir neden yokken ve herşey normalkenbazı bende hiç telefonu niye çalmış yok gece kim aramış vs diye sorgulamam.konu sahibinin evliliği ne durumda bir fikrim yok.inşallah kendisi kuruntu yapıyordur sonuçta bizler kişileri tanımıyoruz. Bir etki yaratmak ta istemem konu sahibinin kafasında zaten.sadece her ihtimale hazır ol.takipte kal demek mantıklı geldi bana şuan için. .Ya bir de ben bu tür araştırmaları, sorgulamaları çok fazla sahiplenici buluyorum, yani gece telefon çalmış, kim aramış, niye aramış, nolmuş, aldatıyor musun türünden şeyler bana çok tuhaf geliyor. Herkes eşini tanır, olağan dışı bir durum anlaşılır yani bu kadar suçlama, zan altında bırakma bana tuhaf geliyor, bu kadar güvensiz olduğun adamla niye yaşıyorsun dese verecek cevap yok =(
Evet benide..ve telefonu birkere titredi hemen bakti telefonuna. Buda dusunduruyor beni.gelen aramadan sonra sabaha kadar uyumadı demişsiniz
beni asıl bu nokta düşündürdü
Canım normalde de geceleri çalışılacak bir işte miydi eşinKizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Güvensiz olmanızın sebebi nedirTelefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.
Birkere daha olmustu ve bilmiyorum kim demisti. Gecistirdi bende unuttum inandim ona.Güvensiz olmanızın sebebi nedir
Hiç belki yanlış numaradır demediniz mesela
Daha önce böyle birşey mi oldu
Hayir gunduz calisiyor.Canım normalde de geceleri çalışılacak bir işte miydi eşin
Bi kere daha ne olmuştuBirkere daha olmustu ve bilmiyorum kim demisti. Gecistirdi bende unuttum inandim ona.
Hayir gece arama.Bi kere daha ne olmuştu
Sadece gece arama mı
Yoksa biri mi olmuştu da sen bilip bi kez şans mı verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?