Esimin gece telefonu caliyor...

ya kızmayın ama ben de bi keresinde birini aradım bir arkadasa ulaşmam lazımdı meger yanlış numara cevirmişim yanlış numarayı aradıgım kişi evliymıs evli oldugunu bilmiyordum
Ama sadece son numarasını yanlış çevirmiştim hatta 2-3 kere aramıstım
sonra bı kadın bana bagırdı ne arıyorsun gece ggece dıye bir daha aramadım
yani bu gibi durumlar olabilir ama yanlışlıkla aramıştır kendimi yerine koydum karşı tarafın
gercekten kötü niyetim yoktu bir arkadaşı aradım ama son hane yanlış olmuştu
sonra arkadasa ulaştıgımda çok kızdım bana yanlış numara vermişti

O ne sacma bi cvptr istedgimi ararim yok ya agzini yirtarim valla bn bole konularda cok supheciyimdir ince eler sık dokurum esimin bi hatasini yakalmstim dusunun rehberde 200 yakin kisi vardi hepsini whatsaaptan ekleyip resmine baktim kim diye allahtan hepsi erkkti bu kadar suphelenmenin arkasinda mutlaka bisey cikyo ya hadi hayrlisi bakalim

gece neden.teli alip.siz acmadiniz yada actirmadiniz esinize teli
ben olsam.yatamazdim.o satte tel hayrina calmaz illaki aldatma degil.acil bir durumda olabilirdi
Esiniz supheli davrnmis

Biz buradan bilemeyiz esinizin sizi aldatip aldatmadigini.. adamin gunahinida almak istemem sahsen.. ya aldatiyor, ya aldatmiyor ikisinden biri bunuda sizin cozumlemeniz gerekiyor.. bu tarz seyler sakinlikle takip edilir.. ama belliki icinize suphe dusmus bir kere..

yorumunuz bana komik geldi.. kadinin bagirisi filan

Tavırları muhakkak ele verir bence eşinizi tanıyor olmanız lâzım. Ayrıca ağır işi olan bir adamın böyle işlere vakti olur mu bilmiyorum.

Kafanızı bulandırmak istemem ama aramalar boş değil..hayatında bir k....pe varsa. ;o göz dağı vermek yada siz öğrenin diye yapıyor olabilir.

Belki bır seye canı sıkılmıştır belkı hoşlanmadığı bırılerı olabılır alacaklı vs falan? hemen baska kadın mı dıye düşünmeyin belkı ısle ılgılı bır sıkıntısı vardır size yansıtmak ıstememıstır

Şimdi Adam gece uyuyamadıysa arayan kişiden tırsmıştır yarın başına geleceklerden gözüne uyku girmemiştir bu bir. Eğer o teli açmadıysa ve karşıdaki cwp adama trip atma şeklidir. Yani senin bey kendini üste çıkarmak için akşam gelmicem diye seni bastıracak. Tabi sende günahını aldım diye vicdan yapcan ozaman çünkü suçlu olsa kedi gibi miyavlar zannediyosan yanılıyosun ne kadar suçluysa o kadar üste çıkarlar. Ya o değilde Cidde'n diyelim ki bu kadar insanın tahmini doğru naapcan? Boşican mı kovacan mı çekip gitcen mi ben sana söyleyim hiç biri

Esim normal isten sonra geldi. Ve yeminler etti tanimiyorum iliskimde olmadi diye. Normalde vallaha demez. Gercekten yemin ederse dogrudur. Sana niye nr vereyim erkek olabilir dedi konuyu kapattik.

Gece uyumadi..migdem agriyor dedi. Hatta gece gordum migde hapi almisti. Neye inansam inanmasam bilemedim. Bir hafta sonra telefon dokumanin bakacam 21 mart mesaj atmismi atmamismi.

isi sessiz sakin oyle cok sorgulamadan takip etseydin daha cok neyin ne oldugunu ogrenirdin. telefonu duymamis gibi davransaydin

Kadın dediğin azıcık kurnaz olur telle arayıp o kimdi diye sorunca noolcak tanımıyom aşkım herifin tekiymiş yada sürtügün tekiymiş dese ha tm aşkım mı diyecen belki diyecen ama o sana itiraf edermi Hayır. Yani diyorum ki uzun lafın kısası erkekler her zaman inkar eder ve yapmaktan asla wazgeçmezler kafana o kadar takarsan kendini perişan edersin. Walla azıcık akıllıysan kocanın sal ipini sanki sen sık Boğaz edince yapmicak mı ewe gelince teli silcek öyle gelcek. Bazı şeyleri gizli yapın az uyanık olun yaw görmek için çabalarsan herşeyi görürsün fazla irdeleme benden söylemesi yarın öbürgün affettiğinde bundan daha çok zoruna gitcek

Son düzenleme:
Eşin akıllı adammış. Boşwer iyi yapmışsın konuyu kapatmakla başka napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…