- 21 Mart 2016
- 5
- 9
- 1
- 39
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Esim kaba ve sinirli biri. Cocukta uyuyordu. Kimdi dedim belki birine birsey oldu dedim. Geri ara dedim Gece gece aramam canim yaa dedi. Esimden korkan biriyim malesef.Eşinizin telefonu gece çaldıysa ve siz bunu duyduysanız neden o an müdahale etmek yerine ve gerekirse telefonu kapıp bizzat açmak yerine ertesi gün adam işe gitsinde öyle sorayım diye beklediniz en çok bunu merak ettim ? Biraz açık gözlü olun yahu.. Adam birşey karıştırıyorsa aradığınızda, "evet hayatım ben seni aldatıyordumda metresim arayınca açamadım kusura bakma" mı diyecek yani.. Tabiki saklayacak. Ki öyle birşey varsa telefon numarasını kayıtlardan da mutlaka silmiştir siz sorguya başlayana kadar.. Bana açıkçası eşiniz pek masum gelmedi. "Eeaah yeter beaa, ben sana kızdım bu akşam gelmem hatta bakarsın yatıyada gelmem" tavırlarıda hiç masum gelmedi. Gözünüz biraz daha açık olursanız mutlaka durumu anlarsınız yada öyle birşey varsa yakalarsınız diyim.
Telefonu sifreli. Bence tekgecelik hayat kadiniyla birlikte oldu. Biz avrupada yasiyoruz. Korktugundan degil tartistigimiz herzaman der eve gec gelecem veya gelmiyorum gibi ama yinede gelir.
Eşin kaba ve sinirli , sen ondan korkuyorsun , bir suredir kavga vs de oluyor diyorsun , gece telefonlari caliyor şupheleniyorsun ama karşina alipta ne oluyor demiyorsun ..? Niye korkuyorsun şiddet mi uyguluyor , bi insan eşiyle konuşmaya niye korkar ki ?Esim kaba ve sinirli biri. Cocukta uyuyordu. Kimdi dedim belki birine birsey oldu dedim. Geri ara dedim Gece gece aramam canim yaa dedi. Esimden korkan biriyim malesef.
Hmm o zaman, ben eşinizden daha da bi kuşkulandım. Siz yinede gözünüzü dört açın. Yalancının mumu da yatsıya kadardır zaten. Yiyorsa bir haltlar, elbet çıkar ortaya..Esim kaba ve sinirli biri. Cocukta uyuyordu. Kimdi dedim belki birine birsey oldu dedim. Geri ara dedim Gece gece aramam canim yaa dedi. Esimden korkan biriyim malesef.
Eşinin konuşmaları tuhaf
Normalde gece telefon çaldı diye birşey çıkarma hemen derdim ama eşin adete bişeyler kaçırıyo gibi
Biri beni arıyo diye ben telefon kapatmam mesela.. Bi suçum mu var ki kapatayım
No yok sildim diye kem küm de etmem
Eşin kaba ve sinirli , sen ondan korkuyorsun , bir suredir kavga vs de oluyor diyorsun , gece telefonlari caliyor şupheleniyorsun ama karşina alipta ne oluyor demiyorsun ..? Niye korkuyorsun şiddet mi uyguluyor , bi insan eşiyle konuşmaya niye korkar ki ?
Oflamaktan poflamaktan bir karar veremedim. Saglikli dusunemiyorum... ailesinden birine anlatsam nasil olur bilmiyorumE Esilayagmur Ne yapacaksın? Neye karar verdin?
Gece gelmiyosa var bi yamuk benceKizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
Takip konusunda hala ısrarcıyım ben. Çocuğunu birine bırakıp git şirketin önüne ve takip et. Bence onu gece arayan kişinin yanına gidecek bak görürsün.Oflamaktan poflamaktan bir karar veremedim. Saglikli dusunemiyorum... ailesinden birine anlatsam nasil olur bilmiyorum
Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.
AA hatırlıyorum o konuyu. Aynı üyeyse kesin bi şey var. Beş yıldız sanaDaha önceki konunda da evden bi prezervatif kayboldu demişsin?
Yürümüş gitmiş mi o da?
Bi dolap var. Tahminim tek gecelik bi şeyler yaşandı, diğer kadın devamı gelsin diye uğraşıyor.
Umut ediyorum böyle değildir de yani. Sanki böyle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?