• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin gelecek kaygısi

6 tane evimiz var canim .birisinde oturuyoruz diğeri yazlık. ist da olan evde okuyan oğlumuz oturuyor.bir evden kiraci çıktı diğerini satamiyoruz malum piyasa çok kötü
Allah arttırsın maşallah.
Ben sizin yerinizde olsam valla evlerin ikisini satarım, dünyayı gezer çatır çatır yerim.
Kalan 4 evin birinde siz oturun, 2si kiracı, 1inde de oğlunuz oturur.
Araba var, yazlık var.
Daha paraya ne hacet?

yok inançlı ve vicdanlı birisi.cimri de diyemem ama maddi sıkıntıları çok olan bir ailede büyümüş sanıyorum o yıllardan gelen travmaları var .hep ülkenin durumu belli diyor ama 30 yıldır ditor5 bunu bıktım bende
maslowun hiyerarsisine gore guvenlik ihtiyaci 2.sirada geliyor. Cocuklgnda bundan mahrum kaldysa sittin sene asamaz bunu.
Aynini ben de yasadim. Boyle bir durumda hic bi zaman tamam ya her sey yolunda madden guvendeyim diyemiyorsun.
Ebeveynler cocukken o tehlikeyi hissettirirse o durum travma oluyor.
Degil 6 60 evi bile olsa rahatlayamaz, ya deprem olursa dusunsene butun evler coker :D bu ve bunun gibi dusunceler.
Terapi ise yarayabilir belki.

maslowun hiyerarsisine gore guvenlik ihtiyaci 2.sirada geliyor. Cocuklgnda bundan mahrum kaldysa sittin sene asamaz bunu.
Aynini ben de yasadim. Boyle bir durumda hic bi zaman tamam ya her sey yolunda madden guvendeyim diyemiyorsun.
Ebeveynler cocukken o tehlikeyi hissettirirse o durum travma oluyor.
Degil 6 60 evi bile olsa rahatlayamaz, ya deprem olursa dusunsene butun evler coker :KK70: bu ve bunun gibi dusunceler.
Terapi ise yarayabilir belki.
yazdıklarınızın neredeyse tamamını Okudum ona ama ciddiye bile almadı. sanırım haklısınız zor aşar bu durumu

6 tane evimiz var canim .birisinde oturuyoruz diğeri yazlık. ist da olan evde okuyan oğlumuz oturuyor.bir evden kiraci çıktı diğerini satamiyoruz malum piyasa çok kötü
masallahh daha ne olsun bence buna gelecek kaygısı degil baska bisey denir yani sükür bu devirde bi evi millet 30 sene ödüyo kaldıki 6 ev

Değilsem niye diyeceğim diyorsunuz var sizde bi kararsızlık. asıl komik sizsiniz birde dert dertmis gibi buraya böyle bi konu açmışsiniz!
begenmediyseniz konuyu yorum yapmayın sizde.bulmaca mi çozduruyorsunuz insanlara.
masallahh daha ne olsun bence buna gelecek kaygısı degil baska bisey denir yani sükür bu devirde bi evi millet 30 sene ödüyo kaldıki 6 ev
canim haklisinda bunu eşime anlatamıyorum dert bu iste

Benim dedem de öyleydi. 8 dairesi vardı 3 de kızı. Hep daha fazlasını isterdi hep daha çok çalışırdı gelecek korkusuyla. Çocuklarına yetememe düşüncesiyle. Sonra ne mi oldu? Allahım ona gani gani rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inşallah ama 8 dairesinin cefasını o çekti sefasını şimdi kızları damatları sürüyor. Keşke ömrü daha uzun olaydı da hepsi eksik olsaydı.

bazen sıfıra dusersın ama sonra allah cok sukur goklere cıkartır. bazen de goktesındır ama bı bakmıssınkı yerlerdesındır. endıselenebılır normal ama bana fazla geldı acıkcası.bence ne kadar kaygı yaparsak hyapalım su akar yolunu bulur. nasıpte olan bızı bulur.

Benim dedem de öyleydi. 8 dairesi vardı 3 de kızı. Hep daha fazlasını isterdi hep daha çok çalışırdı gelecek korkusuyla. Çocuklarına yetememe düşüncesiyle. Sonra ne mi oldu? Allahım ona gani gani rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inşallah ama 8 dairesinin cefasını o çekti sefasını şimdi kızları damatları sürüyor. Keşke ömrü daha uzun olaydı da hepsi eksik olsaydı.
He bide neredeyse üçer daire düştü kızlarına. Üç damat da (babam da dahil) birer daire satıp yediler. Demem o ki çocukları düşünmek planlı hareket etmek güzel birşey ama fazlası zarar...

bazen sıfıra dusersın ama sonra allah cok sukur goklere cıkartır. bazen de goktesındır ama bı bakmıssınkı yerlerdesındır. endıselenebılır normal ama bana fazla geldı acıkcası.bence ne kadar kaygı yaparsak hyapalım su akar yolunu bulur. nasıpte olan bızı bulur.
aynen senin gibi düşünüyorum canim .herşey olacağına varır hayatımızın yedeği yok diyorum.ilk etapta doğru diyor sonra da cocuklarin paraya ihtiyacı olursa ne yapariza dönüyor yine

Sizin gibilere bulmuş bunamis derler şükür edin şikayet gelecek kaygısı güdecenize . sizin yapmak istediğiniz mallarınızi sayıp zügürt çenesi yorup bunu görmek egonuz mu tatmin oluyo allah daha çok versin önce sağlık bence eşiniz de diil sorun sizde o annesine bakmış hep kötü ihtimali düşünüyor dünyanin size gelince zor bi durum allah yardımciniz olsun.

Sizin gibilere bulmuş bunamis derler şükür edin şikayet gelecek kaygısı güdecenize . sizin yapmak istediğiniz mallarınızi sayıp zügürt çenesi yorup bunu görmek egonuz mu tatmin oluyo allah daha çok versin önce sağlık bence eşiniz de diil sorun sizde o annesine bakmış hep kötü ihtimali düşünüyor dünyanin size gelince zor bi durum allah yardımciniz olsun.
hadi canim git yat sen fazla gerginsin

He bide neredeyse üçer daire düştü kızlarına. Üç damat da (babam da dahil) birer daire satıp yediler. Demem o ki çocukları düşünmek planlı hareket etmek güzel birşey ama fazlası zarar...
çok haklısınız. ben aslında gençlerin kendilerinin mücadele edip kazanmasi taraftarıyım. ama işte eşimde çocuklar zor durumda kalırsa ya da biz kalırsak kaygısı had safhada

Adam haklı falan değil. Asgari ücretle ev geçindiren adam ne yapsın?

Ben mis gibi yaşardım bu parayla. Çocuklarımın evliliğini falan da pek düşünmezdim.

Bu konu moralimi bozdu gerçekten. Kendimi ve ailemi düşününce. Biri de 3.evi alalım bir daha yatırım falan düşünmeyeceğiz diyor. Biz ölelim :(

Back
X