Eşimin GENİŞ CEVRESI

benim de teyzem sizin gibi ama o 38 yaşında kocası 50 yaşında. o da ikinci evliliğini mutlu olmak için yaptı adam zengindi. şimdi umursamıyor adamın parasını yiyor çocuğunu özel okula yollattı. adamın da arkadaşlarını umursamıyor. yokmuş gibi davranıyor enişte akşam hikaye atıyor pavyonda.... benim sevgilimle aramda 6 yaş var. ben bilr düşünüyorum bazen yaş farkını. 40 olduğunda 60 yaşında kocan olacak. 50 olduğunda 70...

Niloş çok çok az bir istisna ile karşılaştırma yapılmaz. 20 yaş büyük kadınla evlenen erkek 1 ise kadın 1000. Kafanda yaşattığın pembe dünya ile gerçek hayatın alakası yok.

Devlet Bahçeli mesela dede ona dede deseniz hak vereceğim öfff yoruldum valla bu konuyu gördüm yaşlandırdınız beni nolcak şimdi
Tanıdığın ve bildiğin bütün Uluslararası ve Ulusal siyasileri sayacak mısın? Gözardıyım dimi sorry

65 yaş üstü yaşlı evlenmeyin
yahu burada sosyoloji ya da toplum sağlığı dersi mi veriyoruz. ya da benim de babam 67 yaşında ama tipi gibi maşallah...e yani? konu o mu?

10 yaş da 3 yaşa göre yaşlı
53 yaş da 32 yaşa göre yaşlı
yaş farkı ortada. herkesin dediği de bu.
ne var bunda?

Yok siz anlamak istemiyorsunuz bakın 65 yaş üstü yaşlıdır diyorum size siz 50 60 yaşı mezara koyuyorsunuz çevrenizde mi dedeler var bilmiyorum ki benim dedem 70 yaşında dipçik gobiydi

Biz kimseyi mezara sokalim demiyoruz. 50 yaş ölmüs bitmiş bir yaş degil kendi içinde ama 30 yasina göre cok genç bir yaşta degil. 70 yasindaki biri dipcik gibi olabilir kendince ama 30 yasinda bir kadina o yaşta bir adam hic bisey veremez varsa parasi mirasi kalir anca.

50 yaşında adamla benim enerjim, hayata bakışım, dünya görüşüm, beklentilerim, hedeflerim bir olamaz yahu. Çocuğum olması da karşısında eksiye düşürmez beni.

Saadettin saran var 60 yaşında..... o 60 yaşında öyleyse bütün 60 yaşındakiler dipçik gibidir mi diyoruz
aha yok Sadettin Saran bildiğim kadarıyla genç hanımlarla takılıyor

Sarkoz ise eşinden epey küçük.

o bakımdan etti 2.

ama Pınar Altuğ ülkenin en popüler, seksi kadınlarından biri, döneminde 1 numaraydı neredeyse.

Sarkozy'nin eşi Fransa'nın en etkili ailelerinden birinin kızı...bu evliliklerde para vs. sorun değil ve kadından geliyor ağırlıklı olarak böyle "minik" etmenleri göz ardı ediyoruz....

Düzeltme: Macron olacak. İkisini de eş derecede sevmem ondna herhalde . ama düzelteyim.

Şurda bi beş yılı anca var be abla, sonra lutfederse takar bi mutluluk çıbığı.
Ay öyle deme kız benim kayinim var 57 yaşında 20 yıldır karısını aldatıyor hâlâ aldatiyor hemde 20 li yaşlarında genç kızlarla. Parası pulu da yok daha bu yıl emekli oldu. Yani hepsinin pili erkenden bitmiyor konudaki kocanın 10 yılı olsa zaten kadının menepoz dönemi geliyor.

Ama keşke konu sahibi evlilik için baba evinden kaçmak için ilk bulduğu adamla evlenmeseydi. Yani ne desem bilemedim kınamayalim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…