- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.029
- 48
- 27
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Afferim sana çözmuşsun işi banlanmadan dağılalımKurban olduğum bir de paragraf yapıp yazmış. Klavyene yazık kız. Banlanmak istemiyorum ben tembeliz diyip geçtim napim.
Evet bunu buraya bırakıp çıkıyorum lütfen alıntılamayın 65 yaş yukarısı yaşlıdır ondan öncesi orta yaşlıdır bilgilerinize
Eki Görüntüle 3313750
Niloş çok çok az bir istisna ile karşılaştırma yapılmaz. 20 yaş büyük kadınla evlenen erkek 1 ise kadın 1000. Kafanda yaşattığın pembe dünya ile gerçek hayatın alakası yok.Ee evlenen var ama şimdi o evlendi diye bu yanlış olmuyor herkesin kendi tercihi valla yoruldum kimse kimseye kendi inandığını değiştirtemez boşa bu alıntılamalar aynı şeyi yine söylüyorum 50 yaşındaki biri yaşlı değildir 60 65 yaş üstü deseniz anlayacağım
Tanıdığın ve bildiğin bütün Uluslararası ve Ulusal siyasileri sayacak mısın? Gözardıyım dimi sorryDevlet Bahçeli mesela dede ona dede deseniz hak vereceğim öfff yoruldum valla bu konuyu gördüm yaşlandırdınız beni nolcak şimdi
65 yaş üstü yaşlı evlenmeyinEe ne demek istiyorsunuz yani. Bunlarla evlilik olur mu diyorsunuz?!!!
Ee Pınar Altuğ bak eşiyle arasında kaç yaş fark var ama mutlulular demek ki oluyorNiloş çok çok az bir istisna ile karşılaştırma yapılmaz. 20 yaş büyük kadınla evlenen erkek 1 ise kadın 1000. Kafanda yaşattığın pembe dünya ile gerçek hayatın alakası yok.
9 yas fark var niloya burdaki gibi 20 degil.Ee Pınar Altuğ bak eşiyle arasında kaç yaş fark var ama mutlulular demek ki oluyor
Etti 1 desene.Ee Pınar Altuğ bak eşiyle arasında kaç yaş fark var ama mutlulular demek ki oluyor
yahu burada sosyoloji ya da toplum sağlığı dersi mi veriyoruz. ya da benim de babam 67 yaşında ama tipi gibi maşallah...e yani? konu o mu?65 yaş üstü yaşlı evlenmeyin
Yok siz anlamak istemiyorsunuz bakın 65 yaş üstü yaşlıdır diyorum size siz 50 60 yaşı mezara koyuyorsunuz çevrenizde mi dedeler var bilmiyorum ki benim dedem 70 yaşında dipçik gobiydi
ahahaEtti 1 desene.
He valla Mune uçurur bizi sonra.Afferim sana çözmuşsun işi banlanmadan dağılalım
50 yaşında adamla benim enerjim, hayata bakışım, dünya görüşüm, beklentilerim, hedeflerim bir olamaz yahu. Çocuğum olması da karşısında eksiye düşürmez beni.Biz kimseyi mezara sokalim demiyoruz. 50 yaş ölmüs bitmiş bir yaş degil kendi içinde ama 30 yasina göre cok genç bir yaşta degil. 70 yasindaki biri dipcik gibi olabilir kendince ama 30 yasinda bir kadina o yaşta bir adam hic bisey veremez varsa parasi mirasi kalir anca.
Saadettin saran var 60 yaşında..... o 60 yaşında öyleyse bütün 60 yaşındakiler dipçik gibidir mi diyoruzahaha
siyasilerden gidiyor aslında
Sarkozy var ablacım. onu örnek ver.
etti 2.
aha yok Sadettin Saran bildiğim kadarıyla genç hanımlarla takılıyorSaadettin saran var 60 yaşında..... o 60 yaşında öyleyse bütün 60 yaşındakiler dipçik gibidir mi diyoruz
Ee Pınar Altuğ bak eşiyle arasında kaç yaş fark var ama mutlulular demek ki oluyor
Ay öyle deme kız benim kayinim var 57 yaşında 20 yıldır karısını aldatıyor hâlâ aldatiyor hemde 20 li yaşlarında genç kızlarla. Parası pulu da yok daha bu yıl emekli oldu. Yani hepsinin pili erkenden bitmiyorŞurda bi beş yılı anca var be abla, sonra lutfederse takar bi mutluluk çıbığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?