Eşimin GENİŞ CEVRESI

Çocuğuza odaklanıp adamdan Maksimum verim almaya bakın. Çok takılmamayi öğrenin çünkü başka da çareniz yok gibi. Adamla dışarı çıkın sizde o size ayak uydurmaz siz ona uydurun madem
Konu sahibi bu arkadas herseyi cok net soylemis. Tebrik ediyorum catlover35 Elinizden en fazla bu gelir.

Akraba toplantıları yilbasi bayram seyran eğlence hep beraberiz. Bunun dışında bensiz gittiği ortamlar eski alışkanlıklarına geri döneceği korkum var. Bu yüzden alem yaptığı arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorum. Akraba konusunda da. Hepsi iyi hepsi baştaci. Onlara gösterdiği ilgiyi bana da gösterdin istiyorum haklı haksız ayırt edebilsin.karim var desin yaniii

Konuyu niye saptırıyorsunuz ki kadın yaş farkını mı sormuş size eşinin çevresine olan bağlılığını sormuş
İyi de adam gelmis 55 yasina bu yastan sonra isterse onunde takla atsin adam degismez. Adamin ne evlilik ne cocuk sorumlulugunu bildigi yok bu saatten sonra da gecmis olsun. Konu sahibi otursun evinde cocugunu buyutsun fazla bidi bidi yapmasin.

İyi de adam gelmis 55 yasina bu yastan sonra isterse onunde takla atsin adam degismez. Adamin ne evlilik ne cocuk sorumlulugunu bildigi yok bu saatten sonra da gecmis olsun. Konu sahibi otursun evinde cocugunu buyutsun fazla bidi bidi yapmasin.
Ama bunun yaşı ile alakası yok ki geçmiş yaşantısından kalma alışkanlıkları var özgür yaşarken bir de eşi oluyor o hayata adaptasyon süreci olur yaşla alakalı olsa Acun top koşturamaz

Aynen öyle benden daha enerjik mesela. Daha hevesli eğlenceye. İstediğim arkadaşlarıyla bekar gibi oturup kalkmak yerine evine gelsin. Yani bana dedikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. Buda gittikçe güvenimi sarsıyor korkuyorum

Sadece dışarda eğleniyor bak, evde bastonu ile geziyor herif.

Ama bunun yaşı ile alakası yok ki geçmiş yaşantısından kalma alışkanlıkları var özgür yaşarken bir de eşi oluyor o hayata adaptasyon süreci olur yaşla alakalı olsa Acun top koşturamaz
İste top kosturan acunun bebesi olursa gece kalkip bez degistirmez top kosturmaya devam eder karisi da anca aglanir durur acunum niye evde durmuyor acunum niye benle ilgilenmiyor. Kac yasina gelmis dayilar sonucta.

Bende ikisi de vardı. Yaşı olduğu için soruyorlardi bana seviyor musun yoksa mantık mı diye. Bende ikisine diyordum. Gerçektende öyle. Benim çocuklu olmam onun yaşı mantık yönünden bizi esitliyor diye dusundum

Konuyu niye saptırıyorsunuz ki kadın yaş farkını mı sormuş size eşinin çevresine olan bağlılığını sormuş

Cunku baaazi seylerin bir nedeni de yaş farki nasil yaştan bagimsiz konuşulacak. ki ben illa ciftler ayni yaşta olmali diyen biri degilim eşim 8 yaş buyuk, kimisine gore bu bile çok. Ama 20 yaş farklar öyle sözü edilmeye değmeyecek ve evliligi hiç etkilemeyecek yaşlar değil.

Bende ikisi de vardı. Yaşı olduğu için soruyorlardi bana seviyor musun yoksa mantık mı diye. Bende ikisine diyordum. Gerçektende öyle. Benim çocuklu olmam onun yaşı mantık yönünden bizi esitliyor diye duyok
Yok

Madem bu kadar mükemmel ne diye şikayet ediyorsunuz. Fake misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…