Eşimin GENİŞ CEVRESI

Bu konuda doğru esitliyor olanilir ama sen çalışmıyorsun eşin emekli bile değil dediğine göre özel sektör çalışanı.
Senin ve çocuğunun ihtiyaçları var ve çocuk büyüdükçe bunlar da büyüyecek. Sen tüm bu riskleri sadece bir söz üzerine mi aldın ? Bak adam verdiği sözleri tutmamaya başlamış . Çocuğun için bakıcı komşu ayarlayıp acilen işe girmelisin .

Ama konu sahibi içi geçmiş ilgisiz kös kös oturuyor demiyor ki ailesine daha çok ilgi gösteriyor diyor yaş ile alaka göremedim ayrıca sorduğu soru yaş farkı değil onla ilgili takıntısı yok herkes özgür istediği yaşta biriyle evlenebilir neden bizim toplumumuz böyle ben anlam veremiyorum

Amcanın nasıl bir çevresi var ki?

İste top kosturan acunun bebesi olursa gece kalkip bez degistirmez top kosturmaya devam eder karisi da anca aglanir durur acunum niye evde durmuyor acunum niye benle ilgilenmiyor. Kac yasina gelmis dayilar sonucta.
Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.

Amcanın nasıl bir çevresi var ki?
Evli ama bekar gibi takilan

Çalışmayı düşünüyorum tabii.

Ama bunun yaşı ile alakası yok ki geçmiş yaşantısından kalma alışkanlıkları var özgür yaşarken bir de eşi oluyor o hayata adaptasyon süreci olur yaşla alakalı olsa Acun top koşturamaz

Yaş evliliği etliyor siz anlamak istemeseniz de konu sahibini de etkilemiş.o kadar kadar etkilemişki konuyu yazarken ilk adamın yaşını yazmış.Yaş farkı sorun değil diyip kendini inandırmaya çalıyor.

Sizinle vakit geçirmiyorsa bu adamın sizinle evlenme motivasyonu neymiş peki ? Ev işi mi meşru seks mi yani nedir ? Yoksa toplumda evli statüsüne kavuşmak mı ?
Anlam veremediğim de o. Daha fazla ileri gitmeden yoluna koymaya uğraşıyorum. Bu yüzden post açtım. Ne yapayım bilmiyorum

Iyi de adam o yaşa kadar belli bir kemik cevre yapmiş. Aile nedir bilmiyor ki omrunun cogu bekar geçmiş, karsisindaki kadinla arada dev bir fark var beklenti vs farkli. Illa yaşla alaka kurmak istemezseniz farkli dusunebilirsiniz siz tabi ama ben ve bir çok kişi yaş farkinin da bir etken olduğunu dusunuyoruz.

Yaş evliliği etliyor siz anlamak istemeseniz de konu sahibini de etkilemiş.o kadar kadar etkilemişki konuyu yazarken ilk adamın yaşını yazmış.Yaş farkı sorun değil diyip kendini inandırmaya çalıyor.
Aynen, yaş farkı o kadar sorunmuş ki merhabadan sonra o detay verilmiş. Kıymetim bilinir sanmış başta, sonu hayal kırıklığı. Hak veriyorum yani koyar insana bu.

Yaaa yanlış anlamayın ama 32 yaşında gencecik bir kadın, neden çekiyor bunları?Aradaki yaş farkı çok ciddi boyutta.
2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmiş

Yaşını yazmamın sebebi bu yaşta evlenmiş karısına tutunmasi gerekirken aksine davranışlar sergilemesini düşündüğümden. Okuyanlar da böyle düşünebilir diye belirttim

Babanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.
Cog101: ikimizde dogma buyume istanbulluyuz
Mat101: 26+27 =53 bu demektir ki 26 yasinda cocuk sahibi olan biri 27 sene sonra dede olabilir bunlar da gayet uni mezunu yetiskin ebeveynlerdir
Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.
Adamin 53 yasinda karisi ve uvey cocugu olmus ama gram umru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…