- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Bu konuda doğru esitliyor olanilir ama sen çalışmıyorsun eşin emekli bile değil dediğine göre özel sektör çalışanı.Bende ikisi de vardı. Yaşı olduğu için soruyorlardi bana seviyor musun yoksa mantık mı diye. Bende ikisine diyordum. Gerçektende öyle. Benim çocuklu olmam onun yaşı mantık yönünden bizi esitliyor diye dusundum
Benim babam 53 yasindayken oglum vardi. Haklisiniz dayi yerine dede de diyebilirizDayı mı50 ile 70 i sanırım karıştırıyorsunuz
Ama konu sahibi içi geçmiş ilgisiz kös kös oturuyor demiyor ki ailesine daha çok ilgi gösteriyor diyor yaş ile alaka göremedim ayrıca sorduğu soru yaş farkı değil onla ilgili takıntısı yok herkes özgür istediği yaşta biriyle evlenebilir neden bizim toplumumuz böyle ben anlam veremiyorumCunku baaazi seylerin bir nedeni de yaş farki nasil yaştan bagimsiz konuşulacak.ki ben illa ciftler ayni yaşta olmali diyen biri degilim eşim 8 yaş buyuk, kimisine gore bu bile çok. Ama 20 yaş farklar öyle sözü edilmeye değmeyecek ve evliligi hiç etkilemeyecek yaşlar değil.
Madem bu kadar mükemmel ne diye şikayet ediyorsunuz. Fake misiniz?
Amcanın nasıl bir çevresi var kiEşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden
Benim dayım benden 6 yaş büyük.Benim babam 53 yasindayken oglum vardi. Haklisiniz dayi yerine dede de diyebiliriz
Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.İste top kosturan acunun bebesi olursa gece kalkip bez degistirmez top kosturmaya devam eder karisi da anca aglanir durur acunum niye evde durmuyor acunum niye benle ilgilenmiyor. Kac yasina gelmis dayilar sonucta.
Cunku baaazi seylerin bir nedeni de yaş farki nasil yaştan bagimsiz konuşulacak.ki ben illa ciftler ayni yaşta olmali diyen biri degilim eşim 8 yaş buyuk, kimisine gore bu bile çok. Ama 20 yaş farklar öyle sözü edilmeye değmeyecek ve evliligi hiç etkilemeyecek yaşlar
Evli ama bekar gibi takilanAmcanın nasıl bir çevresi var ki?
Babanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.Benim babam 53 yasindayken oglum vardi. Haklisiniz dayi yerine dede de diyebiliriz
Çalışmayı düşünüyorum tabii.Bu konuda doğru esitliyor olanilir ama sen çalışmıyorsun eşin emekli bile değil dediğine göre özel sektör çalışanı.
Senin ve çocuğunun ihtiyaçları var ve çocuk büyüdükçe bunlar da büyüyecek. Sen tüm bu riskleri sadece bir söz üzerine mi aldın ? Bak adam verdiği sözleri tutmamaya başlamış . Çocuğun için bakıcı komşu ayarlayıp acilen işe girmelisin .
Genç kadın aldı desinler.Sizinle vakit geçirmiyorsa bu adamın sizinle evlenme motivasyonu neymiş peki ? Ev işi mi meşru seks mi yani nedir ? Yoksa toplumda evli statüsüne kavuşmak mı ?
Ama bunun yaşı ile alakası yok ki geçmiş yaşantısından kalma alışkanlıkları var özgür yaşarken bir de eşi oluyor o hayata adaptasyon süreci olur yaşla alakalı olsa Acun top koşturamaz
Yaaa yanlış anlamayın ama 32 yaşında gencecik bir kadın, neden çekiyor bunları?Aradaki yaş farkı çok ciddi boyutta.Evli ama bekar gibi takilan
Anlam veremediğim de o. Daha fazla ileri gitmeden yoluna koymaya uğraşıyorum. Bu yüzden post açtım. Ne yapayım bilmiyorumSizinle vakit geçirmiyorsa bu adamın sizinle evlenme motivasyonu neymiş peki ? Ev işi mi meşru seks mi yani nedir ? Yoksa toplumda evli statüsüne kavuşmak mı ?
Ama konu sahibi içi geçmiş ilgisiz kös kös oturuyor demiyor ki ailesine daha çok ilgi gösteriyor diyor yaş ile alaka göremedim ayrıca sorduğu soru yaş farkı değil onla ilgili takıntısı yok herkes özgür istediği yaşta biriyle evlenebilir neden bizim toplumumuz böyle ben anlam veremiyorum
Aynen, yaş farkı o kadar sorunmuş ki merhabadan sonra o detay verilmiş. Kıymetim bilinir sanmış başta, sonu hayal kırıklığı. Hak veriyorum yani koyar insana bu.Yaş evliliği etliyor siz anlamak istemeseniz de konu sahibini de etkilemiş.o kadar kadar etkilemişki konuyu yazarken ilk adamın yaşını yazmış.Yaş farkı sorun değil diyip kendini inandırmaya çalıyor.
2.evliliği çocuğu var belki istediği yaşlarda bulamadı değer veren birini buldu evlendi ha deyince seveceği insanı hem de aynı yaşlarda nasıl bulsun millet elektrik alamıyor elektrik almış evlenmişYaaa yanlış anlamayın ama 32 yaşında gencecik bir kadın, neden çekiyor bunları?Aradaki yaş farkı çok ciddi boyutta.
Yaşını yazmamın sebebi bu yaşta evlenmiş karısına tutunmasi gerekirken aksine davranışlar sergilemesini düşündüğümden. Okuyanlar da böyle düşünebilir diye belirttimYaş evliliği etliyor siz anlamak istemeseniz de konu sahibini de etkilemiş.o kadar kadar etkilemişki konuyu yazarken ilk adamın yaşını yazmış.Yaş farkı sorun değil diyip kendini inandırmaya çalıyor.
Cog101: ikimizde dogma buyume istanbulluyuzBabanız köy yerinde 18 yaşında evlenmiş olabilir ama devir değişti.
Adamin 53 yasinda karisi ve uvey cocugu olmus ama gram umru degil.Bebe ne alaka , o nerden çıktı. Dayı falan değil elli yaşında adam karısıyla gezebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?