Eşimin gerginliği

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam kızlar

Eşim sürekli gergin, işi yoğun stresli ama bu kadarda olmaz dedirtiyor bazen. Bugün kendime bişeyler almaya çıktım oğlumla babası takıldı. Oğlum bana çok düşkün babasını üzmüş. Neyse işim bitti yanlarına gittim. Bana bağırıyor niye gelmiyorsun nerdesin vs. Birde tersliyor. Başka bi yere gittik arkadaşlarla oğlum yaramaz baya ona kızıyor falan. O arkadaş grubundan birine sinir oldu suratı yine beş karış. Arabaya bindik bende çok kinliyim diyor.
Böyle böyle çok yerde yapıyor bunu. Oğlum az önce ağlıyor. Salondan sesi geliyor sizi sabah 6 da dikeceğim görürsünüz. Bu adam çalışıyor bilmem ne bişeylet diyor. Tamam yoruluyor evimizde baya küçük sessiz ortam yok. Ama bütün gerginliğini stresini bana yüklüyor çok bunaldım. Zaten oğlum aşırı üzüyor bi yandan da o. Eşimin ayaklarıı ağrıyor gezince. Tamam dedim çıkarma bizi her dışarı çıktığımızda somurtuyorsun. Ne alaka diyor içimden ona ne yaklaşmak ne dokunmak geliyor. Sürekli gergin çünkü. Her şeyin altında bişey arıyor.
Böyle bi insanı değiştirmek için ne yapabilirim

Ne gıcık eşiniz var böyle..
Heyheyleri üstünde belli .ama size böyle davranmamasi lazım.Siz ne istediğinizi bilirseniz değiştirirsiniz yoksa zor.Bu kıvamda gider.

Tatil yapmak iyi gelcek sanirim eger imkaniniz varsa, oglunuzu annenize kayinvalidenize bikac gun birakip esinizle basbasa bi tatil yapin ? Ben her zaman bu fikri tasiyorum : mutlu anne - baba = mutlu cocuk bazen is güc ve ayni zaman cocuk esler arasi birbirini 'kaybetme' hissi yaratiyor. Birbirini tekrar bulmak icin basbasa stressiz sikintisiz vakit gecirmek gerekir. Tatil olmasa bile gunluk sabah cocugu birakin aksama kadar, esinizle vakit gecirin. Esiniz sakinlesince eminim evdeki ortamda sakinlesir. Ve unutmayalim : cocuklar stressli ortamda daha cok stress yaratiyor.. siz sakinlesirseniz cocugunuzda sakinlesir

Evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz yoksa sonradan mı böyle oldu

Kesinlikle terapi alması lazım büyük ihtimal içinde ki öfkeyi dışarı yansıtıyor.Tabiiki işi etkiliyordur ama bu arada sıra da olur.Surekli gergin birinin ciddi sorunları olabilir.Peki tatillerde nasıl yani çalışmıyorken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…