- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Vay kuzum bu sefer bende durumlar tam tersi.
Eşim giyimime hayatta karışmaz. Her şekilde giyinebilirim. Aksine paspal olduğum zamanlarda beni uyarır.
Ama kayınvalidem kapanmamı istiyor. Tabi ben takmıyorum orası ayrı.
Sen nerede ne giyeceğini biliyorsan taviz verme. Benim evliliğimde de vardı ilk başlarda. Zamanla aşılıyor ama hepsine ok dersen bir adım ileri gitmez. Giyimle başlar hayatının kontroluyle devam eder.Bir off çeksem... evlenmeden önce ki dolabım kısa günlük elbiseler mini etekler yırtık kotlar doluydu, bende evlendim artık diyip zaten bir güzel ayıkladım, fakat eşim dizlerde günlük elbiseye bile laf yapıyor küfür ediyor aramızı açıyor, geçen arkadaşının yanına gidecektik bir elbise giydim dizlerde, benim arkadaşlarımın yanında böyle giyemezsin dedi, bende hep yaptığın şey bu kısa mı, çıkar dedi küfütler etti, bende seni dinledikçe bu iş örtün demeye kadar gidecek çıkarmıyorum dedim, beni götürmedi, çekti gitti, kendisi giyindi süslendi ayakkabısına kadar, ne yapacağım taviz vermek istemiyorum fakat huzur bırakmıyor, zaten bunalımdayım bırak ta kendime bakayım, bir salarsam deli gibi pijamayla gezeceğim...
Bir off çeksem... evlenmeden önce ki dolabım kısa günlük elbiseler mini etekler yırtık kotlar doluydu, bende evlendim artık diyip zaten bir güzel ayıkladım, fakat eşim dizlerde günlük elbiseye bile laf yapıyor küfür ediyor aramızı açıyor, geçen arkadaşının yanına gidecektik bir elbise giydim dizlerde, benim arkadaşlarımın yanında böyle giyemezsin dedi, bende hep yaptığın şey bu kısa mı, çıkar dedi küfütler etti, bende seni dinledikçe bu iş örtün demeye kadar gidecek çıkarmıyorum dedim, beni götürmedi, çekti gitti, kendisi giyindi süslendi ayakkabısına kadar, ne yapacağım taviz vermek istemiyorum fakat huzur bırakmıyor, zaten bunalımdayım bırak ta kendime bakayım, bir salarsam deli gibi pijamayla gezeceğim...
+1yorumların çoğuna katılmıyorum bu kafayla giderseniz boşanırsınız.
evlilik çok farklı bir müessese ve iki kişilik düşünmek demektir. uyum demektir emek demektir.
çoğunuz bencilce düşünüyor
birlikte orta yolu bulun inat etmekten vazgeçin . sürekli haklı olmaya çalışmayın.
eşinizin fikirlerine saygı duyun ki sizde saygı göresiniz . boyun eğin demiyorum saygı duyun.
ama çağımızda malesef görüyorum ki eşler arasında saygı yok adete bir yozlazma var. böyle olmaz arkadaşlar.
Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
yorumların çoğuna katılmıyorum bu kafayla giderseniz boşanırsınız.
evlilik çok farklı bir müessese ve iki kişilik düşünmek demektir. uyum demektir emek demektir.
birlikte orta yolu bulun inat etmekten vazgeçin . sürekli haklı olmaya çalışmayın.
eşinizin fikirlerine saygı duyun ki sizde saygı göresiniz . boyun eğin demiyorum saygı duyun.
ama çağımızda malesef görüyorum ki eşler arasında saygı yok adete bir yozlazma var. böyle olmaz arkadaşlar.
Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
yuh ya.
öncelikle bayan değil KADIN bu bir.
erkek kısmı uçkuruna sahip çıkamayıp her gördüğü iki santimlik et parçası için kadına asılacaksa ben de tutar onun uçkurunu asarım bi dala herkes görsün ibret alsın diye.
siz kendinizi insan yerine koymuyorsanız ne erkek ne başka bir kadının insan yerine koymasını nasıl beklersiniz??
kadın istediğini giyer. diğerleri ona bakmamayı öğrenmek zorundalar.
evli kadın ayrımı nedir ya? evlenene kadar koca bulmak için açalım evlendikten sonra kapanalım mı nedir?
kimse kimseye ne giyeceği konusunda karışamaz.
evlilik kurumunda orta yol esastır evet ama evlenene kadar karısına ses çıkarmayan erkek evlendikten sonra da sesini çıkarmayacak. birbirlerini nasıl kabul edip evleniyorlarsa öyle de devam eder.
gerisi iki tarafın da karaktersizliğidir.
bakın hanımefendi evet evlilik iki kişilik düşünmek demektir bunda çok haklısınız size katılıyorum.
yalnız evlenene kadar herkes birbirine ok de evlendikten sonra fikirlerin değişmesi nedir?
evlenene kadar kız arkadaşının mini elbise/etek/yırtık kot giymesi bir erkeği rahatsız etmiyorsa evlendikten sonra da edemez. evlilik birbirine karışma kurumu değil birbirini sevip kabul etme, bir olma kurumudur.
evlenene kadar geçen süre birbirini tanıma süresidir. o sürede gelene ağam paşam sonrasında höt zöt. bu kocaya saygı göstermek değil boyun eğmektir. koca kişisi de evlendikten sonra benim malımsın ne istersem yaparsın kafasında ise bi defolsun gitsin. tek saygıyı biz kadınlar mı göstereceğiz?
bu minvalde bahsettiğiniz evlilik kurumu ve saygı kavramlarını bir kere daha gözden geçirmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?