Eşimin giyimime karışması

Hanımefendi kandırıldım diyorum, dışarıda gayet beyfendi gibi konuşur gözükür, sevgiliyken giydiklerime ne yan gözle baktı ne kıyafetim hakkında konuştu, gel gelelim evlendik giymesen olmazmı demeye başladı bende tamam dedim evlendim diye ayıkladım dolabı fakat isteklerin sonu yok

ben giyimine karışma değil de eş sonuçta düşüncesini söylemesine karşı değilim.
Ama karışma başkaaaa küfür başka. Küfür ne ya? İnsan eşine küfür eder mi ne biliym...

Kandırıldım ablacım, sevgiliyken kıyafetime yan bakmazdı, hiç yorum yapmazdı, şimdi beni ele geçirmeye çalışan biri gibi davranıyor, zaten kıyafet ayıklayıp orta yolu bulmaya çalıştım fakat istekleri bitmiyor

Ağzınıza sağlık

Hayır mutlu olacağın gibi yaşamak
Ben son cümlelerinize istinaden yaptım yorumumu.misal ben mini etek yırtık kot giymiyorum diye kendime bakmamış olmuyorum elbette.düz bir kot ve tşörtle de şık olunabilir.tabi siz istediğinizi giymekte özgürsünüz eşiniz buna karışamaz.

Bende aynen öyle dedim, o zaman o arkadaşlarınla görüşme dedim, onunla alakası yok diyor, ne dediğini kendiside bilmiyor, ve bana bir kez vurursa gideceğimi biliyor bunun yerine evden çıkıp gidiyor, tabiki susmayacağım ben zaten orta yolu bulmak için kıyafet ayıkladım normal ve kısakollu elbisenin neyi var?

Bence o bluzu ilk giymende farketmedi ikincide dikkatli bakınca gözleri açıldı birden adamın

Özgüveni eksik olan erkek karısının giyimini kısıtlar bence. Bu yaştan sonra erkeklerin değişeceğine inanmıyorum açıkçası. Orta yolu bulmaya çalışmak daha mantıklı sanki, sürekli kavga etmek sizi bir sonuca götürmez. Çünkü dediğim gibi erkeklerin fikirleri genelde değişmez, bu kavgalar da sadece sizi yıpratmaktan bir adım bile ileriye gitmez.

Ne alaka insanın içinde biter o iş açık kapalı farketmez

Elbise ile kurmuş olduğunuz bağı anlamak için çok çabaladım ama başaramadım .
Yazın sıcağında neden kot bluz giyiyoruz da elbise giyemiyoruz ,bir bayan olarak bu düşünce tarzınıza sizin adınıza üzüldüm .

Orta yolu minileri kaldırarak vardım, ama ne oldu dizlerde kısakolluya bile kızar hale geldi

Orta yolu minileri kaldırarak vardım, ama ne oldu dizlerde kısakolluya bile kızar hale geldi
Çok abartıyor canım kısa kolluya kızmak ne alaka yani. Ay bilmiyorum aslında sert tepki gösteririm ben olsam ama senin eşinin tavrı biraz ağır oluyor sanırım. Her erkek her rest çekmeyi kaldırmaz. Seni nikah masasına oturtana kadar modern taklidi yapıp sonra özüne dönmüş kocan . Yada ailesi fişekliyor da olabilir diye düşündüm. Benim eşim hiç karışmaz ama ailesi onu alttan alttan hep fişekler oradan aklıma geldi.

kendi neden süsleniyor?

ne demek bu ya?

aklıma çilem doğan geliyor "evlendik diye namusu kimseye bırakmam namus benim" demişti. siz kendinizi bildikten sonra afedersiniz aileye de eşe de halt etmek düşer. kimse namusculuk(!) taslamasın!

namus etekle dekolteyle olmuyor bu resmen hem size hem arkadaşlarına saygısızlık yaptığı. arkadaşları demek ki sizin oranıza buranıza bakacak tıynette insanlar! ya da ooo görüyor musun x karısına elbise giydirmiş diye arkasından namusculuk taslayacak tipler. her iki türlüsü de iğrenç

keşke böyle adamlarla evlenmeseniz de soyları kurusa ya. benim bi erkekte ilk kriterimdir en ufak bir ima bakış sevgili olmama sebebimdir yani küçüklüğümden beri.

Bana görede çok abartıyor, elbise askılı dizlerde olsa hadi askılarına taktı derdim, elbise dizlerde ve KISAKOLLU, şok oldum çünkü asla sonu gelmeyecek isteklerinin, kendisi öyle süslendi ki, sen istediğini giyeceksin oldu olacak karın arkandan yürüsün yanında bile yürütme dedim, konuşuyorum susmuyorum susmayacağım bana vurursa gideceğimi bildiği için evden gidiyor, ben haklıyım, bakalım alışacak mı, taviz vermeyeceğim

kısa kol muhabbeti de ayrı komik ya. koldan tahrik olmak da ne bileyim biraz sapıklık geliyor bana.
Sevgiliyken giydiklerim belli, ne yan gözle bakardı ne neden giydin derdi, gene aynı arkadaşlarının içine giriyordum, dışarıdan görsen çok güzel konuşur Kadınlar eziliyor der, çalışma hayatında yoklar der, kadın mv yok der, ateist çizgisine yakın, benim eşim karısına karışan cinsten.

Aslında böyle durumlarda hehe tamam sensin diyip çaktırmadan kendi istediğimizi yapmak en mantıklısı ama bunu da her erkek yemez işte
Herkesin böyle konularda bir yöntemi olmalı bence ,yani onu sen bulmalısın canım. Ben eşimin yumuşak karnını buldum hep oradan yürüyorum mesela. Kuaföre gideceğim zaman bişey söyleyecek olsa hemen aaa bak sitedeki tüm kadınlar yeni boyatmışlar saçlarını şimdi arkamdan dip boyasını yaptıracak parası yok mu diyecekler , yada alışveriş yaparım bişey diyecek olur aaaa bak herkes neler aldı şimdi ben almasam x in karısının parası yok diyecekler, Benimkinin zayıf noktası bu , sen de seninkinin zayıf noktasını bulup oradan yürü bence.

hayır onun dediği gibi giyinseniz bu sefer de sizden sıkılır kaşı gözü oynamaya başlar dışarıya karşı böyle tiplerin. bence taviz vermeyin. evlendiniz diye daha kapalı giyinmeniz bile sevgiliykenki halinize hakaret demek aslında. düşünsenize siz aranmak için dekolte mini vs giymiş imajına giriyorsunuz bu kez ki misyonu tamamlandığı için giymeyi bırakmış gibi oluyorsunuz. bence bu daha büyük hakaret ama kimse işin felsefesinde değil. önemli olan kadını baskılayalım kapatalım mı gerisi mühim değil.

kusura bakmayın benim biraz hassas noktam bu kıyafet mevzuları genel olarak içimdeki feminist çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…