- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Hanımefendi kandırıldım diyorum, dışarıda gayet beyfendi gibi konuşur gözükür, sevgiliyken giydiklerime ne yan gözle baktı ne kıyafetim hakkında konuştu, gel gelelim evlendik giymesen olmazmı demeye başladı bende tamam dedim evlendim diye ayıkladım dolabı fakat isteklerin sonu yokeşinize kızdığınız noktayı hiç anlamadım.
evli bir kadının giyip giyemeyeceği kıyafetlerin yazılı kuralı olmadığına göre.
illa aynı noktada buluşmanız gerekmiyor
sonuçta aynı kafadasınız onun sizden bir tık fazla olması mı rahatsız etti?
Ağzınıza sağlıkSen nerede ne giyeceğini biliyorsan taviz verme. Benim evliliğimde de vardı ilk başlarda. Zamanla aşılıyor ama hepsine ok dersen bir adım ileri gitmez. Giyimle başlar hayatının kontroluyle devam eder.
Hayır mutlu olacağın gibi yaşamakKendine bakmak mini etek giymekten ibaret mi?
Kandırıldım ablacım, sevgiliyken kıyafetime yan bakmazdı, hiç yorum yapmazdı, şimdi beni ele geçirmeye çalışan biri gibi davranıyor, zaten kıyafet ayıklayıp orta yolu bulmaya çalıştım fakat istekleri bitmiyoryorumların çoğuna katılmıyorum bu kafayla giderseniz boşanırsınız.
evlilik çok farklı bir müessese ve iki kişilik düşünmek demektir. uyum demektir emek demektir.
çoğunuz bencilce düşünüyor
birlikte orta yolu bulun inat etmekten vazgeçin . sürekli haklı olmaya çalışmayın.
eşinizin fikirlerine saygı duyun ki sizde saygı göresiniz . boyun eğin demiyorum saygı duyun.
ama çağımızda malesef görüyorum ki eşler arasında saygı yok adete bir yozlazma var. böyle olmaz arkadaşlar.
Ben son cümlelerinize istinaden yaptım yorumumu.misal ben mini etek yırtık kot giymiyorum diye kendime bakmamış olmuyorum elbette.düz bir kot ve tşörtle de şık olunabilir.tabi siz istediğinizi giymekte özgürsünüz eşiniz buna karışamaz.Ağzınıza sağlık
Hayır mutlu olacağın gibi yaşamak
Bende aynen öyle dedim, o zaman o arkadaşlarınla görüşme dedim, onunla alakası yok diyor, ne dediğini kendiside bilmiyor, ve bana bir kez vurursa gideceğimi biliyor bunun yerine evden çıkıp gidiyor, tabiki susmayacağım ben zaten orta yolu bulmak için kıyafet ayıkladım normal ve kısakollu elbisenin neyi var?Dışarıda kadın hakları dışarıdaki kadınlara mı var? Madem arkadaşlarından kıskanıyor demek ki onlara güvenmiyor o halde onlarla görüşmesin. Siz asla taviz vermeyin taviz tavizi doğrur kendi niye süsleniyor
Bence o bluzu ilk giymende farketmedi ikincide dikkatli bakınca gözleri açıldı birden adamınSen isi bulmuşsun ben sana söyleyim bir yandan deli kaynana bir yandan kıskanç koca verme taviz dicem ama bu kadar da gerilim olmasin aranizda bir elbise orta yolu bulundiz boyu da cok açık değil aslında elbise dar mıydı? Kiminin dar takıntısı var da..
Ya siz beni öldüreceksiniz 2niz @CinnetNur Delirdi :) gerilmeyin kizlar cok sekersiniz
Sanırım 2nizinde eşi doguluydu kizlar valla dogulu batılı isi değil de evlenince tuhaflasiyor bazısı en azindan eslerinizin dik durusu var. Benimki gibi bir gun sutyenimin belli oldugu bluze bisey demeyen,1 hafta sonra da ne bu çıkar bunu icin gözüküyor baska bise giy diyen kocaniz olsa dengeniz fena bozulurdu
Didem kapanmayla alakali birsey mi ima etti kendi yorumun mu bu?
Ne alaka insanın içinde biter o iş açık kapalı farketmezMerhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
Elbise ile kurmuş olduğunuz bağı anlamak için çok çabaladım ama başaramadım .Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
Orta yolu minileri kaldırarak vardım, ama ne oldu dizlerde kısakolluya bile kızar hale geldiÖzgüveni eksik olan erkek karısının giyimini kısıtlar bence. Bu yaştan sonra erkeklerin değişeceğine inanmıyorum açıkçası. Orta yolu bulmaya çalışmak daha mantıklı sanki, sürekli kavga etmek sizi bir sonuca götürmez. Çünkü dediğim gibi erkeklerin fikirleri genelde değişmez, bu kavgalar da sadece sizi yıpratmaktan bir adım bile ileriye gitmez.
Çok abartıyor canım kısa kolluya kızmak ne alaka yani. Ay bilmiyorum aslında sert tepki gösteririm ben olsam ama senin eşinin tavrı biraz ağır oluyor sanırım. Her erkek her rest çekmeyi kaldırmaz. Seni nikah masasına oturtana kadar modern taklidi yapıp sonra özüne dönmüş kocan . Yada ailesi fişekliyor da olabilir diye düşündüm. Benim eşim hiç karışmaz ama ailesi onu alttan alttan hep fişekler oradan aklıma geldi.Orta yolu minileri kaldırarak vardım, ama ne oldu dizlerde kısakolluya bile kızar hale geldi
Orta yolu minileri kaldırarak vardım, ama ne oldu dizlerde kısakolluya bile kızar hale geldi
Bana görede çok abartıyor, elbise askılı dizlerde olsa hadi askılarına taktı derdim, elbise dizlerde ve KISAKOLLU, şok oldum çünkü asla sonu gelmeyecek isteklerinin, kendisi öyle süslendi ki, sen istediğini giyeceksin oldu olacak karın arkandan yürüsün yanında bile yürütme dedim, konuşuyorum susmuyorum susmayacağım bana vurursa gideceğimi bildiği için evden gidiyor, ben haklıyım, bakalım alışacak mı, taviz vermeyeceğimÇok abartıyor canım kısa kolluya kızmak ne alaka yani. Ay bilmiyorum aslında sert tepki gösteririm ben olsam ama senin eşinin tavrı biraz ağır oluyor sanırım. Her erkek her rest çekmeyi kaldırmaz. Seni nikah masasına oturtana kadar modern taklidi yapıp sonra özüne dönmüş kocan . Yada ailesi fişekliyor da olabilir diye düşündüm. Benim eşim hiç karışmaz ama ailesi onu alttan alttan hep fişekler oradan aklıma geldi.
Sevgiliyken giydiklerim belli, ne yan gözle bakardı ne neden giydin derdi, gene aynı arkadaşlarının içine giriyordum, dışarıdan görsen çok güzel konuşur Kadınlar eziliyor der, çalışma hayatında yoklar der, kadın mv yok der, ateist çizgisine yakın, benim eşim karısına karışan cinsten.kısa kol muhabbeti de ayrı komik ya. koldan tahrik olmak da ne bileyim biraz sapıklık geliyor bana.
Aslında böyle durumlarda hehe tamam sensin diyip çaktırmadan kendi istediğimizi yapmak en mantıklısı ama bunu da her erkek yemez işteBana görede çok abartıyor, elbise askılı dizlerde olsa hadi askılarına taktı derdim, elbise dizlerde ve KISAKOLLU, şok oldum çünkü asla sonu gelmeyecek isteklerinin, kendisi öyle süslendi ki, sen istediğini giyeceksin oldu olacak karın arkandan yürüsün yanında bile yürütme dedim, konuşuyorum susmuyorum susmayacağım bana vurursa gideceğimi bildiği için evden gidiyor, ben haklıyım, bakalım alışacak mı, taviz vermeyeceğim
Sevgiliyken giydiklerim belli, ne yan gözle bakardı ne neden giydin derdi, gene aynı arkadaşlarının içine giriyordum, dışarıdan görsen çok güzel konuşur Kadınlar eziliyor der, çalışma hayatında yoklar der, kadın mv yok der, ateist çizgisine yakın, benim eşim karısına karışan cinsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?