Eşimin gizlediği tören

Ben katılmam zaten bilsem yeterdi
Eğer evliliği bitiren kişi siz değilseniz siz neden katılmıyorsunuz? Bana çok ilginç geliyor bu mevzular. O kızıysa adam da onların babaları. Yanındaki kişi de babanın askerlik arkadaşı değil eşi, buna asgari saygı gösterilemiyor mu? Bu kızlar hiç mi gidip babalarının evinde bu kadının elinden bir şey yiyip içmedi?
Önceki konunuzu alıntılamış bir üye. Neden bu kadar pasifsiniz eşinize karşı? Benim eşimin çocuğunun söz hakkı olamaz, "baba o gelmesin, onu istemiyorum" bu çok saçma yerlere gider, eğer annesi ile babasını ayırmadıysa, çocuklara kasti bir kötülüğü yoksa çocuğa bu lüks neden verilsin ben eşimden şüphe duyardım böyle bir şey yapsa. Eşinizin kızı kendi nişanına babasının şehirdışından arkadaşlarına kadar çağırıyorsa babasının eşi eşşekbaşı mı oluyor?
Bir de bu kadın çocuklar bana saygısız soğuk evime getirme dese en kötü ilan edilir. E madem bu konulara gelince babamızın evi, babamızın malı, babamızın zamanı.. her şeye bu kadar modernsek babanın eşine de saygı duyulacak.

Ben sizi çok pasif buldum, neden eşinize bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi. Sorun çocuklarda da değil, direkt eşinizde.
Bir üye "onlar aile sizin o ailede yeriniz yok demiş". Eğer şartlar böyleyse o kızların da sizin kocanızla olan ailenizde yeri yok, babalarının doğumgünlerine gelmesinler, tatillerde yılbaşlarında kendi anneleriyle geçirsinler. Çok saçma bir mantık. Eşimin arkadaşlarına dek katılım olucak, ben eşşek başı gibi habersiz olucam, fakat sonra da evime geldiklerinde benden güleryüz beklenecek. Başka?

Kendinizi neden bu kadar geri plana attığınızı ve değersiz gördüğünüzü anlamadım.

Aklıma acaba kızı mı istemedi diye geldi. Madem siz hiç onu sıkmıyorsunuz. Kızıyla ilişkiniz nasıl?

Bu kızının özel günü, belki kız istememiştir. Kızlarla aran iyi olsa zaten onlardan mutlaka duyardın.

Kızın özel gününe seni istememesi, çağırmamaları normal geldi bana. Sevmiyorlardır, orada bulunmanı istememişler.

Sadece eşinin seni yok sayması kötü, sana haber verebilirdi.

Sen eski konuna geçen sene kızlar için 13-14 yaşlarında yazmışsın. Bunların nasıl nişanı oluyor?

Bunu saklayan ve üstelik böyle üste çıkmaya çalışan birinden hiçbirşey olmaz. Böyle birine güvenemezdim birdaha.

Çağırılmamasını anlarım ama adamın yalan söyleyip saklaması ve üste çıkması çok tuhaf.

Size yemege gidiyorum dediyse, kizinin nisanina gitmesini sorun edeceginizi bildigi içindir, herkes Partnerini tanir. Sorun cikarmayan biri olsaydiniz rahatlikla soylerdi diye düşünüyorum.
Ya da karşı taraf mi istemedi acaba,konu sahibi de bozulmasim diye gizlemek istemiş,belki de boyledir

Söyleseydi siz de gidecek miydiniz..kızin annesi de vardır orda illahaki..adam da gider,kızı yani sonuçta..

O zaman kendisine sorun neden yalan söyledin/neden gizledin diye.
Yaptığı çok çirkin olmuş, kesinlikle haklısınız

Büyük tepki vereceğiniz zaten yazım dilinizde hissediliyor. Tepkinizden korktuğu için gizlemiştir mesela ben kendimi sorgularım ne yaptım da gizlemesi ve yalan söylemesi gerekti? Fazla baskın yahut her şeyi kısıtlayan bir yapınız varsa bundan dolayı söylememiştir
Eski eşi olan hanımefendi de söylemek istememiş olabilir size
Sonuçta ortak çocukları ile ilgili konu, onlar boşansa bile hala anne babaları çocuklarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…