Arkadaş ruslar çorap ütülüyor dedi, oradan merakımdan duramadım ben =) Hayır, bu ruslar şöyle ruslar böyle muhabbetini de anlamıyorum, millet sanıyor ki bütün ruslar Alena Shishkova gibi =) Kimileri evlendikten sonra çalışmaktan, eve, çocuğa bakmaktan kendini salıyorlar, şişmanlıyorlar, kocaları metres buluyorlar, çoğu bunu bildiği halde katlanıyor, çocuklarımın babası vs diye, kimilerinin kocası alkolik oluyor, çalışmıyor. Türkiye'de türklerle evlenen ruslara bakarak konuşmak kolay tabi; burda çalışmak gerekmiyor, iki ev işi yap, çocuğa bak tamam; tabi kendilerine bakacaklar, kocasına hizmet edecekler, Rusya'daki gibi hem kocayı besle hem çocuğu besle, 3 işte çalış, bir izin bile alama, kazandığın kuruş affedersiniz, pedine bile yetmesin diye bir şey yok ki.
Konu sahibesi kusurumuza bakmasın, gerçekten konuyu saptırdık =)
aman ya böyle tespitler yapanların çoğu yabancı insanları sadece filmlerden ya da yaptıkları bir haftalık turistik geziden tanıyorlar. atıyorum yolda yürürken burnunu karıştıran bir alman görse "almanlar çok pis ya, burunlarını karıştırıyolar hep :/ " diye genelleme yapacak genişlikteler :) aynı şekilde türk kızı şöyle kıskanç, her yerde sevgilisini anlatır vs diye zırvalayanlar da bunların neredeyse bütün dünya kadınlarının ortak özellikleri olduğunu bilmiyorlar.
rusların çorap ütülemeyle meşhur olduklarını bilmiyordum, biz de ütüleriz. ama kazan tatarıyım, belki ruslardan öğrenmişizdir :)