asude_bahar,Bu kafayla asla mutlulugu bulamazsın cunku cok saygısızsın.
Kusura kalma ama biz türk bayanlarda alan aldı satan sattı diyip kendilerine bakmıyor.
Yurt dışında 3 sene kaldım bircok ab ülkesinde gunde 8 st calısıp 2 cocuk buyuten
insanlar biliyorum ve kendilerine cok iyi bakıyorlar. Olayın istersen tadını
kacırmıyalım, begenmiyorsan okuma.
gotik1500 , canım boşan diyenler, ayrıl diyenler bekara karı boşamak koray derim kendilerine. Ustelik hamilesinde. Bu durumda
eşinin bu yola neden gittigini bulmak lazım. Hemen bazı muhalifler bu kadının görevimi diyecekler, bende evet yuvayı yapan dişi
kuş sözünü kendilerine hatırlacam. Erkek bozmaya calıssada kadın bunu yapacak. Ama tabiki bi noktaya kadar. AB ulkeleri
icinde en OBEZ kadınların turk kadını oldugunu biliyormuydunuz. Sizce bu bizdeki sorunların kaynagı olabilirmi ?.
Lafım sana degil gotik1500, lafım genel turk kadınına, hele calısmayıp sadece evde oturanlara. Eviniz kac m2 bilmiyorum.
Eskiden eşim benim temizlik yapmama laf ederdi, 140 m2 ev tum gunde nasıl bitmez derdi , sen yap dedim, sabah 8 de kalkdı
4 st de evi tertemiz etti ve ben şokları yaşadım. Tabi bu arada tv acmadı ve internete girmedi ve dediki SİZ KADINLARIN HATASI
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.
Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.
Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.