türk kadınlarını cok guzel anlatan bir espri buldum ekşi sözlükde bunuda begenmeyeceksiniz kesin eminim
önce şöyle başlar; "üstüme gelme. konuşmak istemiyorum. beni biraz yalnız bırak. düşünmeye, kafamı toplamaya ihtiyacım var. lütfen. vb."
erkek kişisi "peki hayatım, sen nasıl istersen bebeğim" gibi bir şey söylerse vay haline! "zaten bunu bekliyomuşsun, benden bıktın diğ mi bıktın evet bıktın, bıkarsan bık git gözüm görmesin, hayır dur nereye gidiyorsun, gitme ühüühühü." şeklinde devam eder.
hele ki pms kendini göstermişse, kaçınız. hayır kaçmayınız tabi şaka yaptım. ilgi isteriz. mütemadiyen, kedi gibi ama. bizi sevin, sevmek isteyin biz istemiyor olalım ama işiniz varken gelip sokulalım, işi bırakıp bizimle ilgilenin en önemli biziz nihayetinde.
ondan sonra erkek baska hatunlara bakınca onu suclarız, sizce erkeklerimiz yabancı kızlara sadece fiziksel guzellik sebebiyle mi hasta oluyor
yoksa kendilerine olan guvenleri, hatta egitim seviyeleri yuzunden mi ?
İşde bir insan bilimleri uzmanı profesörün RUS kızları hakkındaki yazısından alıntı
Rus kızları beklide dünyada kendilerine ve kadın olarak yaratıldıklarına en saygı duyan kişilerdir. Her yönleriyle kendilerini önemserler. Sanki aşk, evlilik ve bağlılık için dünyaya gelmişlerdir. Koruyucu ve yardımseverdirler. Genel yapıları iyimserdir. Genellikle güler yüzlüdürler. Problemlerinden sorulmadıkça bahsedip söylenmezler. Etraflarında rahat ve güvenli bir ortam sağlamak temel ilkeleridir. Kadın olmak ve anne olmak hakkında çok doğru bilgilere sahiptirler. Bu onların kültürlerinden gelen en önemli özelliklerinden biridir.
Hisleri çok kuvvetlidir. Yalan söylediğinizi kolaylıkla anlayabilirler. Bu konuda çok dikkatli olmanız gerekir. Zor güvenirler ancak bir kez size güvendiklerinde onların her şeyi olursunuz. Güven onlar için o kadar önemlidir ki, güvenini kazandığınız andan itibaren onun en kıymetli mücevheri siz olacaksınız. O andan itibaren size saygıda ve sevgide asla kusur etmeyecektir. Koruyacak, kollayacak ve bir ömür boyu yanınızda olacaktır. Rus kızları için aslında kelimelerden çok hareketler önemlidir. Bu sebeple eğer hayaliniz bir Rus kızı ise size önerimiz dürüst olun.
Rus kızları o kadar kültürlü ve okuyan kişilerdir ki, onları hangi ortama koyarsanız koyun hemen adapte olabilirler. Her konuda bilgi sahibi olduklarından çok sosyaldirler. Başka bir ülkede yaşamak, değişik kültürler öğrenmek çok ilgilerini çeker.
Tutkuludurlar, eşlerinin tüm hayallerini gerçekleştirebilirler. Romantik, anlayışlı, sevgi dolu, iyi kalpli, yumuşak başlıdırlar. Bu özelliklerinin üzerine bir de zeki, güzel ve sadık olmaları onları aranan ideal partner yapar.
Çok mutludurlar. Mutfaklarında her şeyin olmasına gerek yoktur. Onlar ellerindekiyle yetinip harika ve sağlıklı yemekler yapabilirler. Dikiş dikebilirler. Erkeklerine en güzel şekilde hizmet edip bakabilirler. Bu onların temel mutluluğudur.
Diyeceksiniz YUH resmen uydurulmuş bunlar yoooo 100 tane rus-türk ciftini araştıran bir bayan profesörün sonucları.
Ondan sonra karadenizli erkekler nede ruslara kacıyor, ruslarda ne var diye hayıflanır dururuz. Bence onlarda ne yokki demek daha dogru