Çok doğru söylüyorsunuz,bir de Türk kadınlarını suçlayan insanların %90 başka ülke görmemiş oluyorlar,kolay geliyor suçu kadına atıp işin içinden çıkmak.Ben 4 senedir yurtdışında yaşıyorum ve tüm samimiyetimle söylüyorum burada Türkiye'dekinin yarısı kadar fönlü makyajlı kadın göremezsiniz sokakta.Bizim ortalama bir ailenin evine gidin 3 4 çeşit yemek yapmış olur kadın,yanına hamur işi.Burada çoğunlukla dondurulmuş yiyecek,konserve,dışarıdan pizza.Birçoğu tek çeşit yemek yapar yanına da salata falan belki.Obezite oranı Türkiye'den çok daha fazla,bana amerikadayım deyince bana ordan kadın bulsana Türk kadınları şöyle böyle... zannediyorlar ki oradaki herkes Angelina Jolie.Merak ediyorum evlendiği kadının geçmişte başka erkekle el ele tutuşmasına laf eden Türk erkeği lisede bakire olmanın eziklik sayıldığı mini etekli Amerikalıyla karşı karşıya kalsa ne yapardı?O övdükleri Avrupalı kadınların kaçı kıskançlık krizlerine,etek giymeye izin vermemeye,kaynanaya,görümceye ezdirilmeye ,onlara köle gibi hizmete izin verirdi?Gerçekten öfkeleniyorum çok böyle yorumlara artık.
Boş konuşuyorlar arkadaşım boşver, ben adamın gönlünü yapıyorsam oda benim gönlümü yapacak. Yuvayı tek başıma yapma vazifesini kabul etmiyorum. Her şeyin karşılıklı olduğu gibi emek de karşılıklı. Biz kadınlar zaten evlerimizde erkeklerden daha aktifiz, Türk erkekleri daha bir salata yapmayı, sofra toplamayı, koltuk altlarına roll on kullanmayı yeni yeni keşfediyor. Tabi ki herkes bakımlı olsun, kendine dikkat etsin ama bu dikkat misyonunu sadece kadına yüklemek doğru değil. Adamın ilgisi biraz azalsa ne diyor herkes ; çek gecelikleri güzel bir akşam hazırla mumlar falan =)) Benim ağırıma gidiyor bu işler ya, adam hanzoluk yapacak, beni boşlayacak hatta gözü dışarı kayacak bende aman evine bağlı olsun diye onu baştan çıkaracağım. Beni arzulamayan adamın ebesine kadar yolu var, çok onur kırıcı şeyler bunlar ya. İlişkiler zor dönemeçlerden geçer, insanlar gayret eder ama her şey karşılıklı. Ben tek taraflı ağamsın, paşamsın, evimin erkeğisin moduna anlam veremiyorum. Bir adamın sütü bozuksa bozuktur, yapacaksa sen huri melek ol yine yapar. Kendini küçültmek bu başka bir şey değil.