Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Kilolu olan herkes mi belki de insanları sınıflandırmanızdan sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmanızdan sıkılmışızdır açtığın konu seni bağlar benim kıllı göbeğimde beni
 
şunu anladım türk kadınları kıllı ve göbekli seviyor ve erkeklere toz kondurmuyor ne diyim saygı duymak lazım

Bence daha cok herkes kendi ustune alindi ve kendi eslerini dusunerek yorumladilar. Burada baskalarini konusmuyoruz aslinda, konu sahibinin eşini konusuyoruz en azindan ben kinu sahibinin esine yorum yapiyorum ve konu sahibi zaten eşinin fazla kilolu gorundugunu, gobeginin oldukca fazla oldugunu belirtmiş o boya o kilo da zaten fazla. Bunun ustune "kilo herkeste ayni durmaz" tartismasina dahi gerek yoktu. Evet kilo herkeste ayni durmuyor kimi az kimi fazla gosteriyor ama spor yoksa işin icinde oyle arada daaaglar kadar fark oldugunu gormedim ben pek, zaten konu da bu degil.
 
Salona gitmis sarmamis,
Baska spor dallarina yonlendirin, evde alaniniz varsa bir kac alet bir arada olan urunlerden alabilirsin veya seviyorsa sadece kosu bandi.

Onemli olan devam edebilecegi sevdigi bir sey bulmak. Imkanlari yeniden gozden gecirin bence. Evin yakinlarinda ne tarz yerler var.
 
Arkadas insan gobekli olabilir sisman olabilir vs vs
Bence sorun bu degil.yani koskocaman sarkik bir gobegin varsa onu sallaya sallaya gezmezsin ortada.yani ben gezmiyorum mesela
Ya da atiyorum kol altlarin sarkik illa orayi acip gezme.
Ne bileyim evde uzerine bi tisort giyiversin adam da madem zayiflamiyor.sevisirken de isiklar yanmasin.yani en azindan bunlara dikkat etsin bari.adam onu da yapmiyor.kilo da vermiyor.bu kadin rahatsiznolunca mi suc?
 
Göbek deyince herkesin aklında minnoş bir ayva göbeği falan canlanıyor sanırım. Aha bu da göbek. Hoş mu şimdi bu göbek?

Eki Görüntüle 2558561
Aslında bence burada üyelerin çoğunluğu aynı görüşte ama etki-tepkiyi doğurdu ve aynı fikirde olanlar bile birbiriyle çatıştı gibi geliyor bana, hoş görünüp görünmemesinden ziyade konu sahibesinin bunu dile getiriş şekli tepki çekti.

Çok nadir insanlar hariç kimse kilosundan memnun değildir çünkü kiloyla birlikte bir sürü sağlık sorunu riski de oluşuyor, kalp, diyabet, tansiyon, karaciğer yağlanması, uyku apnesi sorunu yaşama riskiniz artıyor.

Tiksinmek ağır bir söylem oldu, bunu konu sahibesi de kabul etti diye okudum, kilo sorunu çocuğumuzda olsa tiksinmeyiz değil mi? Tiksinme duygusu olmaz sağlığından endişe ederiz, eşler içinde karşılıklı olarak bu böyle olmalıdır bence, eşinizi önemsiyorsanız sağlığından endişe duyarsınız, alır karşınıza açıkça konuşursunuz, kilosu sizin için sorunsa evdeki beslenme şeklini değiştirirsiniz, birlikte uyacağınız sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı hazırlarsınız, spor salonuna gidemiyorsa beraber yürüyüşlere çıkarsınız, onu da mı yapmıyor, şart değil arkadaşın spor salonu yakınlardaki bir spor salonuna kaydını yaparsınız, onun sağlığını önemsediğinizi, 5-10 sene sonra kiloya bağlı sağlık sorunları olmasını istemediğinizi açıkça söylersiniz, o da mı kar etmedi dış görünüşünün değiştiğini söylersiniz, evlenmeden önce aşık olduğum adamla bu adam başka dersiniz.

Ama sorun aslında kilo değilse, artık çekim hissetmiyor sevmediğini düşünüyorsa da yermek yerine ayrılmalı çiftler.
 
Eşine sorsan o senin nerelerini beğenmiyordur
ağzından dişinden bir yerinden tiksiniyordur ama söyleyemiyordur
Belki dışarıdaki kadınlarla seni karşılaştırıp senin yerine onları beğeniyordur
Çevresindeki insanları fiziklerine göre yargılayan insanlardan gıcık kapıyorum
 

Acuk az yesin :) Bence gayet haklısın. Onlar nasıl kadının zayıfını, güzelini istiyorsa biz de erkeğin göbeksizini isteyebiliriz...

Ama eşin sonuçta. atsan atılmaz, satsan satılmaz
 
Eşinin daha iyi fiziğe sahip olmasını istiyorsun ? Peki bunu evlenmeden önce fark edemedin mi ? Aynı şeyi eşiniz sizin hakkınız da düşünse ne hissederdiniz merak ediyorum.
 
O zaman bilmiyorum bana sorma en iyisi sanırım sen onu yanına yakıştırmıyorsun. Zaten sevsen dışı değil içi önemli olurdu senin için.
Kesinlikle okuyunca öyle düşündüm bende. E bizde doğum yapiyoruz sağımız solumuz sarkıyor yirtiliyor .. hiç hoşuma gitmez eşimin onlardan rahatsız olduğunu söylemesi . Ben 62 kiloyum mesela eşim obezite oldun diyor şakayla karışık tabi o bile beni sınır ediyor birsuru sayıyorum begenmiyorsan kapı orda diyorum insanoğlu iste memnun olmayacak ya biseyler buluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…