- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Baklavalı erkek mi var kardeş bulsa kimse hayır demez de olmayınca napalımşunu anladım türk kadınları kıllı ve göbekli seviyorve erkeklere toz kondurmuyor ne diyim saygı duymak lazım
Kilolu olan herkes miKilolu olan herkes üstüne alınmış. Kilo alınır verilir zaten ben de bundan bahsediyorum. Verme imkanı olan vermeli kesinlikle. Açtığım konuda çirkinim yazmıyor makyaj yapmaktan hoşlanmadığım yazıyor zaten açtığım konu da beni bağlar.
Mesela bende kafasız olupda olduğunun farkinda olmayanlara çok üzülüyorumanca onun göbeği benim çirkinliğim şunun güzelliği diye diye dolanın yazık :)
şunu anladım türk kadınları kıllı ve göbekli seviyorve erkeklere toz kondurmuyor ne diyim saygı duymak lazım
Konu sahibinin eşi siz misiniz? Niye üstünüze alındınız?Kilolu olan herkes mibelki de insanları sınıflandırmanızdan sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmanızdan sıkılmışızdır açtığın konu seni bağlar benim kıllı göbeğimde beni
kadın ortalıkta yokOvvvvv yorumlar çok sert.
Konu sahibesinin eşi üzerinden herkes birbirini rencide etmeyi başarmış, az sonra ödülleriniz dağıtılacak.
Olan sizlere oldu misali diyorsunuz:))) lakin klavyeler sinirlere yenilmemeliydi.kadın ortalıkta yok
Aslında bence burada üyelerin çoğunluğu aynı görüşte ama etki-tepkiyi doğurdu ve aynı fikirde olanlar bile birbiriyle çatıştı gibi geliyor bana, hoş görünüp görünmemesinden ziyade konu sahibesinin bunu dile getiriş şekli tepki çekti.Göbek deyince herkesin aklında minnoş bir ayva göbeği falan canlanıyor sanırım.Aha bu da göbek. Hoş mu şimdi bu göbek?
Eki Görüntüle 2558561
Üç yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eşinin daha iyi fiziğe sahip olmasını istiyorsun ? Peki bunu evlenmeden önce fark edemedin mi ? Aynı şeyi eşiniz sizin hakkınız da düşünse ne hissederdiniz merak ediyorum.ben de boşanmak istemiyorum elbette ama eşimin daha iyi bir fiziğe sahip olmasını istiyorum. çünkü vücudu beni biraz tiksindiriyor. kilo vermesi gerektiğini söylediğimde ben böyle iyiyim diyor. ona elbette bu halini beğenmiyorum diyemem. nasıl kilo vermeye ikna edeceğim bilmiyorum. öteki türlü vücudunfan rahatsız olduğumu anlayacak evlilik hayatımız kötüye gidecek.
Kesinlikle okuyunca öyle düşündüm bende. E bizde doğum yapiyoruz sağımız solumuz sarkıyor yirtiliyor .. hiç hoşuma gitmez eşimin onlardan rahatsız olduğunu söylemesi . Ben 62 kiloyum mesela eşim obezite oldun diyor şakayla karışık tabi o bile beni sınır ediyor birsuru sayıyorum begenmiyorsan kapı orda diyorumO zaman bilmiyorum bana sorma en iyisi sanırım sen onu yanına yakıştırmıyorsun. Zaten sevsen dışı değil içi önemli olurdu senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?