Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Başlarda oynarsiniz gobusuyle hatta arasindaki tuycukleride alin miss :)) sonradan o sevimli yastik bir yataga sedire donusunce de oynayin sevin onu benim sedirde yaklasik 120 cm olmustur :))

tamam ben de zaten ko
Bunu eşinizle konuştunuz mu peki ?
uygun bir dille konuştum evet.

Mesajını görünce konularına hiç şaşırmadım kilo verilirde işte güzel olma takıntısı geçer mi veya güzel olabilir misin bilmem

Kilolu insanlar da sana bayılıyordu çünkü ayrıca sana ne yapiyorlar da tiksiniyorsun kilolu insanlardan işte böyle leş düşünceli insanlar yüzünden insanlar kendine saçma salak eziyetler ediyor hayatlarını yaşıyamıyorlar sana ne kardesim ekmeğini sen mi veriyorsun

Bu durumu takıntı yapmasını sağla :)

ya aslında bir ara zayıflamak istemişti. iş arkadaşlarıyla halısaha maçı yapmışlar benimki pek koşamamış çabuk yorulmuş. o zaman zayıflamaya karar vermişti. yiğit diye bir arkadaşı var spor hocası onun çalıştığı salonda spora başladık o zaman kilo vermişti. taşınınca uzak olduğu için sporu bıraktı verdiği bir kaç kiloyu da misliyle tekrar aldı

Atarlarini sevdiğim kadın

Ekmeğini sen mi veriyorsun çok manidar olmuşama insanlar boyle düşünenler yüzünden ilaclar kullanıyor ameliyat oluyorlar.sonuçları ölüm bile getiriyor.

Empati diyorlar ya, işte tam da böyle durumlar için lazım.. Sizin fiziğiniz nasıl bilmiyorum ama durumu tersine çevirip bir düşünün; Çok kilolusunuz, hantalsınız diyelim ve eşinizin bu yüzden sizden tiksindiğini anladınız bir şekilde, ne hissederdiniz? Hiç kimse ilk evlendiği zamanki gibi kalmıyor, bunun yaşlılığı var, hastalığı var, yokluğu var vs.. bir sürü olumsuz ihtimal sayabilirim..
Duygularınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim, zira insan sevdiği kişiden tiksinti duymaz, duymamalı..

Arkadaslar şaka gibisiniz yav. Şurada saglik bakanliginin uygulamasi var buyrun bakın az mi çok mu.

168 boya 80 kilo "fazla kilolu"dur. 1. Derece obeziteye az kalmiş resmen. 1.70-75 adamlar için 80 fazla degil filan yaziyorsunuz göz zevkinize, kocaniza olan askiniza lafim yok isterseniz 100 kilo begenin o konularda yorum yapmiyorum ve kimse sizi aksine zorlayamaz ama "fazla" yahu, fazla degil bari demeyin

Benim eşim 1.85 boyuyla 80 kilo degil en fazla 76-77 oluyor. Evet kilo herkesin vucudunda farkli durur ama 80 o boylara az denecek bisey degil.

Ama konu sahibi eşinin sağlığını düşünerek yazmamış, tiksinti duyduğunu belirtmiş. Eleştiriler de bu yüzden zaten, yoksa aşırı kilonun yaratacağı sağlık sorunları herkesin malumu..

Ama konu sahibi eşinin sağlığını düşünerek yazmamış, tiksinti duyduğunu belirtmiş. Eleştiriler de bu yüzden zaten, yoksa aşırı kilonun yaratacağı sağlık sorunları herkesin malumu..

Hem saglik hem goruntu önemli bence, bakin herkesin goz zevki farklidir. Elbette eşini kilolu şekilde begenenler var, olabilir herkes tek tip begenecek degil kisa, uzun, zayif, kilolu, esmer, sarisin uzaaar gider....

Disarda herhangi bir insana "sen kilo mu aldin? Sen kilo mu verdin? " Diye sormuş bir insan bile degilim. Kimsenin kendisi veya kocasi beni ilgilendirmez ammma mevzu kendi eşimse uyaririm, bu niye bu kadar tepki aliyor yok aşik degilsin bilmem ne. Konu sahibi rahatsizsa esinden "sanane, boyle kabul et, bosan " gibi tepkiler çok yersiz ve abartili.

Tiksinme kelimesi elbette olmamiş keşke farkli bir tanimlama kullansaydi ama zaten eşine karsi herhangi kirici bir hamlede bulunmamiş aksine kirmadan bunu aşmayi dusunuyor. Bu halinden rahatsiz olmasi da normal bunun sevgiyle alakasi yok, neden bu kadar kotu birseymiş gibi saldiriliyor onu anlamadim. Adamin fazla kilolu olmasi da ortada yani, hala çok degil yaziyorlar.

Şimdi baktım eşi 5 kilo daha alırsa obez sınıfına giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…