Yo hani özellikle beğenmedim koyuyorsunuz ya, bir sey ispatlamaya çalışır gibi saçma çocuk hareketler geliyor bana. Onun yerine alintilayip fikrinizi savununSizi mi kıracağım, geri alayım bari.
benim sevgilim de benzer ölçülerde ama bana da aşırı sevimli geliyordu oynamak istiyorum göbüşüyle80 kilo çok değil bence ya , benim sevgilimde 172 ye 85 kilolu göbekli falandı ama bana inanılmaz seksi geliyodu
Canım burada farklı anlaşılıyor şişmanlığa ozendiriyormusuz normal geliyormuş şişmanlık bizebenim sevgilim de benzer ölçülerde ama bana da aşırı sevimli geliyordu oynamak istiyorum göbüşüyle
tamam ben de zaten koBu bana geliyor sanırım
Kocamin göbeği yok bu ayrı mesele. Ama göbeğine kurban olurum. Bak yine söylüyorum ne cesaret bendeki böyle ya hay Allah.. Amme hizmetine doyamıyorum. Napayım mikro tanecik boyuna inip içindeki yağları mi parcaliyim adamın? Spora göndermekten oturup konuşmaktan başka yapabilecek bir şey var mı? Yoksa ya öyle kabul edicem adamı, ya da soğuyup evliliği yokuşa surucem. Sence?
Adamın karşısına geçip olabilecek en hassas en kibar modumla beni yanlış anlamaması için sadece onun sağlığını düşündüğumu gösteren bir konuşma yaparım. Konuşma arasinda da tiksinme iğrenme beğenmeme gibi şeyler hissetmesinden de özellikle kaçınırim. Çünkü kırılmasını istemem. Bana gardini alır bu sefer yapacağı varsa da yapmaz. Ama bu adamı bir şekilde degistiremiyorsam da gobegine kurban olurum. Sen bu cümlede göbege takılma. Kocami her haliyle severim demek istiyorum. Dir dir etme falan ne biçim bir konuşma şekli
uygun bir dille konuştum evet.Bunu eşinizle konuştunuz mu peki ?
tamam ben de zaten ko
uygun bir dille konuştum evet.
Mesajını görünce konularına hiç şaşırmadım kilo verilirde işte güzel olma takıntısı geçer mi veya güzel olabilir misin bilmemŞu aşırı kilo alma olayına sinir oluyorum. Sağlık problemi olmayan insan kilosuna dikkat etmeli. Karşısındakine de saygısızlık resmen. Beni seven her halimle sevsin olayının cılkını çıkarıyoruz maşallah.
Kilolu insanlar da sana bayılıyordu çünküeğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey
Bu durumu takıntı yapmasını sağla :)
Kilolu insanlar da sana bayılıyordu çünküayrıca sana ne yapiyorlar da tiksiniyorsun kilolu insanlardan işte böyle leş düşünceli insanlar yüzünden insanlar kendine saçma salak eziyetler ediyor hayatlarını yaşıyamıyorlar sana ne kardesim ekmeğini sen mi veriyorsun
Ekmeğini sen mi veriyorsun çok manidar olmuşKilolu insanlar da sana bayılıyordu çünküayrıca sana ne yapiyorlar da tiksiniyorsun kilolu insanlardan işte böyle leş düşünceli insanlar yüzünden insanlar kendine saçma salak eziyetler ediyor hayatlarını yaşıyamıyorlar sana ne kardesim ekmeğini sen mi veriyorsun
Ama konu sahibi eşinin sağlığını düşünerek yazmamış, tiksinti duyduğunu belirtmiş. Eleştiriler de bu yüzden zaten, yoksa aşırı kilonun yaratacağı sağlık sorunları herkesin malumu..Arkadaslar şaka gibisiniz yav. Surada saglik bakanliginin uygulamasi var buyrun bakın.
168 boya 80 kilo "fazla kilolu"dur. 1. Derece obeziteye az kalmiş resmen. 1.70-75 adamlar için 80 fazla degil filan yaziyorsunuz göz zevkinize lafim yok isterseniz 100 kilo begenin ama "fazla" yahu.
Benim eşim 1.85 boyuyla 80 kilo degil en fazla 76-77 oluyor. Evet kilo herkesin vucudunda farkli durur ama 80 o boylara az denecek bisey degil.
Ama konu sahibi eşinin sağlığını düşünerek yazmamış, tiksinti duyduğunu belirtmiş. Eleştiriler de bu yüzden zaten, yoksa aşırı kilonun yaratacağı sağlık sorunları herkesin malumu..
Arkadaslar şaka gibisiniz yav. Şurada saglik bakanliginin uygulamasi var buyrun bakın az mi çok mu.
168 boya 80 kilo "fazla kilolu"dur. 1. Derece obeziteye az kalmiş resmen. 1.70-75 adamlar için 80 fazla degil filan yaziyorsunuz göz zevkinize, kocaniza olan askiniza lafim yok isterseniz 100 kilo begenin o konularda yorum yapmiyorum ve kimse sizi aksine zorlayamaz ama "fazla" yahu, fazla degil bari demeyin
Benim eşim 1.85 boyuyla 80 kilo degil en fazla 76-77 oluyor. Evet kilo herkesin vucudunda farkli durur ama 80 o boylara az denecek bisey degil.
Şimdi baktım eşi 5 kilo daha alırsa obez sınıfına giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?