Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

ben mesajımda daha çok hanımefendinin uslubunu eleştirdim. Eşi için tiksiniyorum demesi hiç hoş değil. Kendime söylense ne hissederdim diye düşünüp cevap verdim.

başka tabirle nasıl ifade edilir ki üstelik gözüne karşı söylememiş
içinden geçiriyo arkasından konuşuyo daha ne ? Adam zayıflamak istemiyorsa yapacak birsey yok. ya böyle kabul edecek ya da fiziği düzgün birini bulacak. Eşinin huyunu suyunu bilir sonuçta nasıl motive olur ? Ne yapmalı ? Nasıl ikna edilir ? hepsinin cevabı kendisinde. Kendisi zayıf olsa bile eşine destek amaçlı onunla spor yapabilir onunla yürüyüşe çıkabilir. Sağlık problemlerinin oluşmaması için bir konuşma yaparak ikna etmeye çalışabilir. ONUR GURUR KIRMADAN. Size eşiniz dostunuz tiksiniyorum senin fiziğinden dese ? ya da arkanızdan böyle konuştuğunuzu öğrenseniz tepkiniz cevabınız nasıl olurdu ? Olur öyle seyler mi diyeceksiniz ?

Kocam göbeğimden tiksiniyormuş diye konu açılsa hepimiz adama kızardık.Karşımızdaki bir kadın diye anlattığını hoşgörecek değilim.Belki eşin de senin başka bir yerinden memnun değildir atıyorum dişini beğenmez ya da göğsünü ufak bulur vs. eşin orada burada bu şekilde anlatsa hoşuna gider miydi ?

Ekmek yiyecegi zaman önünden al ac bırak kilo verir

Düşüncen yanlış geldi o senin eşin fiziği için evlendiysen birşey diyemem ama bazı şeyleride görmemezlikten gelebilirsin bi evlilikte dış görünüş ne kadar önemli olsada karakter daha önemli diye düşünüyorum sonuçta güzellik ve yakışıklılık gelip geçici şeyler

kadını tanımıyoruz hadi kendi arkadaşlarına falan dese veya aile ortamında ay oda çok kilo aldı vs dese tamam ama adama nasıl diceğini bilmediğin için burada başlık açmış. adama zayıfla diyememiş şahsen annem babama öyle bişe dese benim babam kavga çıkarır beğenmiyosan kapı orda falan der. kadında belki bundan korkuyorda usulca nasıl söylerim veya belli ederim diye bize sormuş çok normal bende bir şey hakkında çaresiz olsam buraya sorardım. insanlar evlendikten sonrada birbirini beğenmeyebilir tiksindirici bir şey bulabilir sonuçta evlenmeden önce görmemiş öyle bir şey illa evli diye her şeyi yutucak mı? hem içinden geçirmiş demişsin bu insanın elinde olmayan bir şey . insan çok sevdiği kişinin ufak bir şeyinde bir hareketinden bile tiksinebilir

Ha böyle tiksinse falan normal yani :)
eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey

kusmayla ilgili yorumunuza istinaden seneler önce okuyup çok sevdiğim bir yazıyı paylaşmak istedim:

"yan masada garip 1 çift oturuyordu. birden kız kusmaya başladı; masanın, hatta biraz yenmiş tabağın tam üzerine. kız sürekli adama birşeyler diyor ve ağlıyordu. kendi kusmama bile dayanamazdım, midem bulandı, bakamıyordum. şimdi deftere yazarken bile midem bulanıyor. ama adam hiçbir şey olmamış gibi kızın saçlarını topladı. eliyle yüzüne su serpti ve yemeğine devam etti. aşk buydu galiba, midenin çok güçlü olması gerekiyordu!"

belki sizde bir ışık yakar bu konuda.

Başkası beni bağlamaz da eşimden neden tiksineyim yahu? Kussa elimi altına tutarım sen ne diyorsun :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…