ben mesajımda daha çok hanımefendinin uslubunu eleştirdim. Eşi için tiksiniyorum demesi hiç hoş değil. Kendime söylense ne hissederdim diye düşünüp cevap verdim.tamam da birinden tiksinmek insanın elinde olan bir şey değil ki kadın isteyerek mi tiksiniyor sence bende abimin bazen göbeğini görünce tiksiniyorum bazen tiksinmiyorum ama abimi yinede seviyorum. böyle olucaktı madem evlenmeseydi diyenlerde var nereden bilebilirdi ki başta böyle olucağını
başka tabirle nasıl ifade edilir ki üstelik gözüne karşı söylememişben mesajımda daha çok hanımefendinin uslubunu eleştirdim. Eşi için tiksiniyorum demesi hiç hoş değil. Kendime söylense ne hissederdim diye düşünüp cevap verdim.
içinden geçiriyo arkasından konuşuyo daha ne ? Adam zayıflamak istemiyorsa yapacak birsey yok. ya böyle kabul edecek ya da fiziği düzgün birini bulacak. Eşinin huyunu suyunu bilir sonuçta nasıl motive olur ? Ne yapmalı ? Nasıl ikna edilir ? hepsinin cevabı kendisinde. Kendisi zayıf olsa bile eşine destek amaçlı onunla spor yapabilir onunla yürüyüşe çıkabilir. Sağlık problemlerinin oluşmaması için bir konuşma yaparak ikna etmeye çalışabilir. ONUR GURUR KIRMADAN. Size eşiniz dostunuz tiksiniyorum senin fiziğinden dese ? ya da arkanızdan böyle konuştuğunuzu öğrenseniz tepkiniz cevabınız nasıl olurdu ? Olur öyle seyler mi diyeceksiniz ?başka tabirle nasıl ifade edilir ki üstelik gözüne karşı söylememiş
Düşüncen yanlış geldi o senin eşin fiziği için evlendiysen birşey diyemem ama bazı şeyleride görmemezlikten gelebilirsin bi evlilikte dış görünüş ne kadar önemli olsada karakter daha önemli diye düşünüyorum sonuçta güzellik ve yakışıklılık gelip geçici şeylerİki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
kadını tanımıyoruz hadi kendi arkadaşlarına falan dese veya aile ortamında ay oda çok kilo aldı vs dese tamam ama adama nasıl diceğini bilmediğin için burada başlık açmış. adama zayıfla diyememiş şahsen annem babama öyle bişe dese benim babam kavga çıkarır beğenmiyosan kapı orda falan der. kadında belki bundan korkuyorda usulca nasıl söylerim veya belli ederim diye bize sormuş çok normal bende bir şey hakkında çaresiz olsam buraya sorardım. insanlar evlendikten sonrada birbirini beğenmeyebilir tiksindirici bir şey bulabilir sonuçta evlenmeden önce görmemiş öyle bir şey illa evli diye her şeyi yutucak mı? hem içinden geçirmiş demişsin bu insanın elinde olmayan bir şey . insan çok sevdiği kişinin ufak bir şeyinde bir hareketinden bile tiksinebiliriçinden geçiriyo arkasından konuşuyo daha ne ? Adam zayıflamak istemiyorsa yapacak birsey yok. ya böyle kabul edecek ya da fiziği düzgün birini bulacak. Eşinin huyunu suyunu bilir sonuçta nasıl motive olur ? Ne yapmalı ? Nasıl ikna edilir ? hepsinin cevabı kendisinde. Kendisi zayıf olsa bile eşine destek amaçlı onunla spor yapabilir onunla yürüyüşe çıkabilir. Sağlık problemlerinin oluşmaması için bir konuşma yaparak ikna etmeye çalışabilir. ONUR GURUR KIRMADAN. Size eşiniz dostunuz tiksiniyorum senin fiziğinden dese ? ya da arkanızdan böyle konuştuğunuzu öğrenseniz tepkiniz cevabınız nasıl olurdu ? Olur öyle seyler mi diyeceksiniz ?
düşenebilir tabi doğal değil miAynısını eşin senin için düşünse nasıl hissederdin acaba?
Evlilik bu değil ya...
Ha böyle tiksinse falan normal yani :)düşenebilir tabi doğal değil mi
eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şeyHa böyle tiksinse falan normal yani :)
kusmayla ilgili yorumunuza istinaden seneler önce okuyup çok sevdiğim bir yazıyı paylaşmak istedim:eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey
Başkası beni bağlamaz da eşimden neden tiksineyim yahu? Kussa elimi altına tutarım sen ne diyorsun :) ?eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey
ben onu sadece örnek verdim çok tiksinilen bir şey olduğu içinBaşkası beni bağlamaz da eşimden neden tiksineyim yahu? Kussa elimi altına tutarım sen ne diyorsun :) ?
Ama burada konu eş ? Daha nazik bir dille anlatamaz mıydı?ben onu sadece örnek verdim çok tiksinilen bir şey olduğu için
beğenmiyorum diyebilirdi tabi ama insanlar açık sözlü olabilirAma burada konu eş ? Daha nazik bir dille anlatamaz mıydı?
beğenmiyorum diyebilirdi tabi ama insanlar açık sözlü olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?