- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
ay sizi konu sahibi sanıp deminki mesajı yazmıştım ben. konu sahibine bir ışık tutar diye ekleyeyim burdan. üzerinize alınmayın lütfen :)eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey
yok ben sadece eşinde olsa - yumuşak tabirle- beğenmediğin özellikleri olabiliceğini veya ufacık bir hareketinden gıcık olunabiliceğini savunan bir genç kızımay sizi konu sahibi sanıp deminki mesajı yazmıştım ben. konu sahibine bir ışık tutar diye ekleyeyim burdan. üzerinize alınmayın lütfen :)
Eşinizin dış görünüşüne değilde biraz da size karşı güzel davranışları varsa sizi mutlu ediyorsa, Evine eşine sahip çıkıyorsa ve evine helalinden ekmek getirebiliyorsa bunlara bakın güzellik geçiçi önemli olan içi. Neden insanlar bu kadar hallederinden mutlu değil anlamıyorum.İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
beğenmemek normalde tiksiniyorum yazmak, daha doğrusu öyle hissetmek bence kötü. tiksindiğin birine sevgi duyamazsın ki. öyle olsa analar bebelerinin altını temizleyemezdi.yok ben sadece eşinde olsa - yumuşak tabirle- beğenmediğin özellikleri olabiliceğini veya ufacık bir hareketinden gıcık olunabiliceğini savunan bir genç kızımtabi diğer arkadaşlarda böyle düşünüyordur ama onların lafları sanırım tiksiniyorum tabirinin kaba olduğuna.. öyle düşünüyorum
ben şöyle düşünüyorum ben abimi çok seviyorum ama yazları sadece şortla evin içinde geziyor ve bundan cidden tiksiniyorum gerçi ben yüzüne söylüyorum ama yani bilmiyorum normal geldibeğenmemek normalde tiksiniyorum yazmak, daha doğrusu öyle hissetmek bence kötü. tiksindiğin birine sevgi duyamazsın ki. öyle olsa analar bebelerinin altını temizleyemezdi.
bence konu sahibi hislerini tartsa şu an daha mantıklı..
[/QUOTE]evlenmeden önce beni fiziği rahatsız etmemişti. bu kadar fazla göbeği yoktu zaten. iyi kalple yaklaşıyorum ama çok fazla başına buyruk davranıyor. gece kakıp reçel falan yiyor, yumurta yapıyor. bu saatte yemesen hayatım sağlıklı değil dediğimde midem kazındı ne yapayım diyor.
Şu aşırı kilo alma olayına sinir oluyorum. Sağlık problemi olmayan insan kilosuna dikkat etmeli. Karşısındakine de saygısızlık resmen. Beni seven her halimle sevsin olayının cılkını çıkarıyoruz maşallah.
Artık evlenmişsin balkonsuz erkek olmaz derler biraz spor yapma konusunda ikna et sağlığın için de erkeklerde bel çevresi bilmem kaç cm geçince diyabet tansiyon oluyormuş deİki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Evlenmeden gözün nereye bakiyordu acabaİki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eve ekmek almamakla baslayabilirsiniz.hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?