ben şöyle düşünüyorum ben abimi çok seviyorum ama yazları sadece şortla evin içinde geziyor ve bundan cidden tiksiniyorum gerçi ben yüzüne söylüyorum ama yani bilmiyorum normal geldi
Öncelikle kişinin kendine saygısızlığı çünkü 3-5 kilo değil baya sarkmış bir göbek var ortada sağlık problemi falan yoksa insan bunu kendine yapmamalı. Sonra da eşine saygısızlık yahu yatağa giriliyor insan rahatsız olabilir biraz özenli olmak çok mu zor?Kilonun saygısızlık ile ilgisini gerçekten anlayamadım?
Öncelikle kişinin kendine saygısızlığı çünkü 3-5 kilo değil baya sarkmış bir göbek var ortada sağlık problemi falan yoksa insan bunu kendine yapmamalı. Sonra da eşine saygısızlık yahu yatağa giriliyor insan rahatsız olabilir biraz özenli olmak çok mu zor?
Şortundan niye tiksinim Allah aşkına kıllarından tiksiniyorum şort giyince üstüne bişe giymeyince tüm vücudu görüyor insan bı insan neden şorttan tiksinsinAbinizden neden tiksiniyorsunuz , Ne tuhaf bir bakış açısı.
Yemesi içmesi , şapirdatmasi değil , sortundan ; ciddi tuhaf.
Boyuna göre baya fazla. Evlilik uyum ister anlayış ister. Erkek bir şeyden rahatsızsa kadına düzgünce söylemeli aynı şekilde kadın da öyle. Eşiniz dişlerini hiç fırçalamasa ve banane ben böyle mutluyum dese hoşunuza gider mi? Bence ikisi aynı şeyİyi de adam halinden memnun kendi bedeni .İyiyse kendine iyi kötüyse kendine kötü .Hersey dış görünüş mü?vallahi bu bakış açısını anlayamiyorum ya hu bu adam 150 kg filan değil ki 80 kg sadece .
Onu zaten anladım da abinizin kılları için tiksinti çok abartı bir duygu bana göre.Şortundan niye tiksinim Allah aşkına kıllarından tiksiniyorum şort giyince üstüne bişe giymeyince tüm vücudu görüyor insan bı insan neden şorttan tiksinsin
Boyuna göre baya fazla. Evlilik uyum ister anlayış ister. Erkek bir şeyden rahatsızsa kadına düzgünce söylemeli aynı şekilde kadın da öyle. Eşiniz dişlerini hiç fırçalamasa ve banane ben böyle mutluyum dese hoşunuza gider mi? Bence ikisi aynı şey
Boyuna göre baya fazla. Evlilik uyum ister anlayış ister. Erkek bir şeyden rahatsızsa kadına düzgünce söylemeli aynı şekilde kadın da öyle. Eşiniz dişlerini hiç fırçalamasa ve banane ben böyle mutluyum dese hoşunuza gider mi? Bence ikisi aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?