Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

İzah etme komik oluyor zaten. Ciroz iyi anlamdaymiş 😂😂

Zayif birine ne kadar cirozsunuz hanimefendi diye iltifat edin siz 😂😂😂😂


Çirozun iyi anlamı olduğunu söylemedim ki, kullanma amacına göre değişir, "çiroz olmak güzel bir şey" dedim. Benim çirozluğa bakış açımdan bahsettim. Kötü niyetli kullanmadığımdan. Ve evet bir arkadaşıma zayıf olduğunu belirtirken de bu cümleyi kurabilirim. Zayıf anlamına gelen bir kelime çünkü, hakaret içermiyor. Nötr. 🤷🏼‍♀️ Lütfen daha fazla çarpıtma. Israrla çarpıtıyorsun. Balık olduğunu bilmiyordum ben zayıf anlamında kullandım diyorum, "anlamını bilmiyorsan" diyorsun. Tdk yı açıp bakarsan 3.anlam olarak zayıf kelimesini göreceksin. Habire bi çarpıtma, manipüle etme durumun var. Gerek yok buna.
 
Sanıyormusumuz ki fiziğe önem veren evli erkekler kilolu eşleri için farklı şeyler düşünüyor.

Burda bile bikaç kez kendi gözlerimlemokudum ben ö...z gibi yiyip yatma kilo ver diyen kocamı ararsın..
Ya kilo ver yada aldatılmaaya razı olursun diyenmi ararsın.

Belki okuyanlar vardır zamanında bu konuları..hatırlayın.

Hatta aldatıldım diye konu açan kadınlarn bile bazıkarında konu fiziksel özelliklerine gelip çattığonda konu “kocam kilo ver kilo ver dedi ama becwremedim bitürlü,benimle cinsellk yaşamıyor kaçıyordu”diye bişekilde suçun kendilerinde olduğunu bunu hakettiklerini içselleştirmeye çalışıyorlardı.

Yani sırf şekilciliklerinden dolayı,hayallerindeki fiziksel doyumdan mahrum olmalarından dolayı bi kadının tüm hayatını mahvetmeyi temize çıkarmaya çalışan erkeklerin varlığınıda unutmayalım!

O bakımdan ;bir kadında gayet bir erkeğin fiziğini beğenmiyor olabilir.yüzüne karşı saygısızca ifade etmediği sürece kadın da bir hata görmüyorum ben.Zaten şu durumda hayat kadına zor. tiksindiği ama birtürlü durumunu depiştiremediği bir adamla aynı yatağa giriyor. Bence bu korkunç birşey.
hissettiği duyguyu değiştirecek bir eylem de olmadığına göre karşı taraftan ;bence hayatı berbat olan tek kişi konu sahibidir.

Adam yediğiyle, içtiğiyle ,yünüyle,düğüyle ,tüp gibi göbeğiyle,hadi herşeyi geçtim türlü sinyaller veren eşinin aslında ne beklediğini iplemeyen halleriyle çok mutlu ki zaten..
 
Anlatım diliniz çok yanlış ama. Eşinize de böyle tiksinç dolu bakışlarla mı bakıyorsunuz?
Kilo alan sız de olabılırdınız?
Ha saglık ıcın uzuluyorum desenız anlarım fakat ıgrenc tıksınc cıplak gormeye tahammul edememeye kadar gıden bır konu.
Esınızı artık eskısı kadar sevmıyor olabılır mısınız?
Sonucta evlenmeden hidayet türkoğlu evlendıkten sonra bülent serttaş olmadı ya bu adam:işsiz::21:
 
tamam da birinden tiksinmek insanın elinde olan bir şey değil ki kadın isteyerek mi tiksiniyor sence bende abimin bazen göbeğini görünce tiksiniyorum bazen tiksinmiyorum ama abimi yinede seviyorum. böyle olucaktı madem evlenmeseydi diyenlerde var nereden bilebilirdi ki başta böyle olucağını
Konu sahibi sade göbeğini sorun etse neyse derdim ama omuslarinida beğenmiyor. Bak göbeğine çare bulur zayıflar ama omuzları ne yapacak bide boyunada takmış galiba neyse
 
Sevgilimin başta boyundan 30 kilo fazlası vardı sonra 40 oldu. Geçen sene adama bi haller geldi 30 kilo verdi. Şimdi de yavaş yavaş geri alıyor. Oluyor yani şişman oluyor zayıf oluyor takılıyor öyle :KK70:Kilosuna göre gözümde çekiciliğini azalmadı hiç. Aşırı yakışıklı her haliyle maşallah:KK8:

Eşinizi öyle bi anlatmışsınız ki midem bulandı. Sizin gözünüzden adam böyleyse tek sorun göbek olmayabilir gibi geldi. Acaba aranız eskisi kadar iyi değil o yüzden dış görünüşü sinirinizi bozmaya mı başladı? Çünkü normalde insanın gözüne batmaz bunlar.
 
Birlikte karar alın yani mesela ekmeği kesip spora başlayalım gibi. Sağlığından girin. Şeker veya kalp hastası olmasından korktuğunuzu ekleyin.
 
evlenmeden önce beni fiziği rahatsız etmemişti. bu kadar fazla göbeği yoktu zaten. iyi kalple yaklaşıyorum ama çok fazla başına buyruk davranıyor. gece kakıp reçel falan yiyor, yumurta yapıyor. bu saatte yemesen hayatım sağlıklı değil dediğimde midem kazındı ne yapayım diyor.
[/QUOTE]
Gece yemek yemesi insülin direnci olduğunu gösteriyor sanki
 
Neden herkesi kendi estetik kaygılarınıza göre şekillendirmeye çalışıyorsunuz ki bugün medyadaki beden algıları yüzünden zayıf olmak doğru olanmış gibi zannediyorsunuz oysa bundan çok önceleri şişmanlık modaydı.. hele şişman kadın erotik bir objeydi adeta...

kendine bakmanın kiloyla bir alakası olduğunu da sanmıyorum geçen seneye kadar bizim firmada çalışan bir adam vardı şişmandı ama onun kadar bakımlı kadın yoktu firmada o kadar çeşit çeşit kremler, kolonyalar neler neler vardı çekmecesinde.

şimdi insan göbeğiyle mutluysa memnunsa halinden niye onu dürtüp kafamızdaki ideal sandığımız kalıplara sokma gayretimiz?
sağlıksa mesele doktorlar karar verir ona. biz doktor değiliz.
evlendiğinden benzer durumdaymış beğenmiyorsanız boşanın yoksa dır dır etmeyin.
 
Hanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz lütfen.
 
Ya niye evleniyosunuz ki o zaman size uymayan göbekli biriyle evlenmeyin? Tiksinmek ne ya? Sizin çok sportif bir adamla evlenmeniz lazımdı o zaman. Sevmiyosunuz demek. İnsan sevdiği adamdan tiksinir mi ya.. Adam kıçının pasagiyla yatağa girse haklısın. Göbek ya göbek..

En büyük örnek sex yapıyoruz değil mi? Ya o da pis bir şey? Çok mu temiz Allah'ını seversen her türlü pis şey mevcut içinde neremizin nereleri nelerele ne oluyor. Opusuyosun kimin selyasi kimde belli değil. Bu türlü şeyler okeyiz adamın göbeğinden tiksiniyoruz?
 
Ya niye evleniyosunuz ki o zaman size uymayan göbekli biriyle evlenmeyin? Tiksinmek ne ya? Sizin çok sportif bir adamla evlenmeniz lazımdı o zaman. Sevmiyosunuz demek. İnsan sevdiği adamdan tiksinir mi ya.. Adam kıçının pasagiyla yatağa girse haklısın. Göbek ya göbek..

En büyük örnek sex yapıyoruz değil mi? Ya o da pis bir şey? Çok mu temiz Allah'ını seversen her türlü pis şey mevcut içinde neremizin nereleri nelerele ne oluyor. Opusuyosun kimin selyasi kimde belli değil. Bu türlü şeyler okeyiz adamın göbeğinden tiksiniyoruz?

Yorumunuz profil fotoğrafınıza uymuyor ama aaa:KK48: Hemen göbeğini eritmen gerekiyor yoksa 2 sene içinde öleceksin der gibi bakıyor fotoğraf çok tatlı ya:KK70:
 
Şortundan niye tiksinim Allah aşkına kıllarından tiksiniyorum şort giyince üstüne bişe giymeyince tüm vücudu görüyor insan bı insan neden şorttan tiksinsin 😂

Yani şimdi “abim” diyorsunuz sonuçta. Sevdiğiniz, aşık olduğunuz, hayatınızı birleştirdiğiniz insanla abi bir değil ki. O da sizin canınızdan bir parça ama eş ya da sevgili olunca devreye hormonlar, feromonlar, aşk giriyor. Ben de dışarıdan bakınca mesela göğsü kıllı erkekten ağır tiksiniyordum. Erkek arkadaşımla ilk görüşmeye başladığımızda hep pürüzsüz yapmasını istiyordum vücudunu. Sonra ne oldu? Ben ona aşık oldum ve inanın o önceki tiksindiğim kıllar hiç de iğrenç gelmemeye başladı. Erkek arkadaşım da öyle çok kıllı biri değildir gerçi o anlamda da şanslı sayılırız. Ya da şunu söyleyeyim. Benim ayak fobisine benzer bir durumum var. Dizide filmde bile çıplak ayak görsem öğürürüm. Annem rahatsız, ayak tırnaklarını kestiğimde çok zor dayanırım, öğürürüm. Hani filmlerde reklamlarda anneler bebeklerinin ayağını öper ısırır falan ya ondan bile tiksinirim. Bebek daha yürüyemiyor bile ama kafamda hep kirli iğrenç bişi gibi kodlanıyor. Ama erkek arkadaşımın ayaklarını kendi ayaklarımla bacaklarımla vs ısıtırım. Yanında otururken o uzandıysa elimi ayağının üstüne koyarım arada gıdıklarım falan. Olay kısaca başka herhangi bir insanda belki de kendinde dahi olsa tiksineceğin şey sevdiğin aşık olduğun insanda olduğunda tiksinmemek. Tiksinmek gibi bir kelimeyi hissi karşındaki insana yakıştıramamak konduramamak.
 
Kiloya laf edenlere bir bakiyorum da karşısındaki insana güzel görünmek için bir şeyler yapiyor ne yapıyorsa .Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ? Çünkü karşınızdakinin sizi beğenmemesi en büyük korkunuz ve kişi kendinden bilir işi misali :) .Kendiniz için ne yapıyorsanız ,kendinizi önce kendiniz beğenin .Herkes fit olmak zorunda değil.

Velhasıl adam bu şekilde mutlu kime ne? Evlenmeden önce de böyleymiş konu sahibi için süpriz bir durum mu değil .


Siz saygıdan bahsedip ,karşınızdaki kişiye saygı duymuyorsunuz .
 
Sevdiğiniz bir insanı dış görüşünüşe göre tiksinti duyucak kadar rencide etmek neden ?
Bence fiziksel durumdan çok ilişkinizle alakalı sorunlar mevcut onları toparlamalısınız ilk önce 👊🏻
 
İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kırmadan konuşun bunu yapmak çok da zor değil. X evlendikten sonra baya kilo aldın, spor mu yapsan. Eski halini özlüyorum gibi.
 
Back
X