eşimin gömleğindeki yırtıklar...((

candeger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
203
38
28
Eskişehir
Selamlar arkadaşlar, altı aylık evliyim eşimle severek evlendik ama flört dönemi kısa sürdü (sekiz ay yaklaşık) Mutlu bir evliliğimiz var, yumuşak başlı sakin yapılı ince düşünceli biridir. sevgisini gösteren, sahiplenen bir yapısı var. yani benim gördüğüm dört dörtlük olmasa evliliğimizde karşılıklı mutluyuz.
Dün eşimin gömleklerini ütülerken birşey farkettim, gömleklerinin düğmelerinden bazıları kopmuş, ama bulundukları yer hafif yırtılmış.Aynı şekilde ilikler de yırtılmış hem de br-ir santim falan açılmış yerleri. aşağıya kadar üç dört düğme böyle kimisi yok kimisinin iliği yırtılmış. Sanki birisi gömleği sertçe çıkarmaya çalışmış çekmiş gibi bir durum var anlayacağınız.Eşim fit ve bakımlı biridir kılık kıyafet saç olsun özenir kendine parfümü losyonu eksik olmaz. Aklıma garip şeyler geliyor ya evham yapıyorum ya da kadınsal his bilemeyeceğim. Eşim polis memuru, ama öyle bir yerde çalışmıyor hani kavgaya falan müdahale etti diyeceğim ama birimi öyle değil.
Bir de bundan bir ay kadar önce telefon konusunda tartışmıştık, telefonunu ortaya bırakmaz pek, yani aslında yeri belli gidip alsam baksam birşey demez ama ortada durmuyor hiçbir zaman. ve hep sessizde telefonu. Evlendiğimizden beri bir kez sesini duymadım. Aslında bekarken de aynıydı. Bununla ilgili tartıştık ve eşim ben kızıyorum diye bazen gözümün önüne koyuyor bazen koymuyor ...Nedenini sordum ben telefon kullanmayı sevmiyorum hiç diyor. Telefonu da eski bir model telefon ve telefon merakı yoktur.
acaba fazla mı şüpheciyim yoksa gerçekten bir şeylerin göstergesi mi bunlar??????:2:

Son düzenleme:

hemen kötüye yormayın. sordunuz mu peki kendisine

Belki biriyle tartismistir.. itisirken falan yirtilmistir.. ama böyle bisey olduysa da size söylemesi gerekirdi.. gelip direk size soyleseydi sizde suphelenmezdiniz.. saklamasi biraz suphe verici...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Utulerken gordum neolduki falan diye sorun..belki biriyle kavga etmis olabilir size yansitmak istememis olabilir..supheyle bakmaktansa sorun bence hemen iciniz rahatlar..

bakımlı giyimine dikkat eden bir erkek bir kadına üstünü başını yırttırıp sonra o gömleği size yıkatıp ütületmezdi çöpe atardı gibi geldi bana..
bence "ay ne olmuş bu gömleğe parça pinçik" diye gülümseyerek bi sorun.. şüpheci olmadan.. bakalım ne diyecek?
umarım cevabından sonra şüphe ettiğiniz için pişman olursunuz mutluluğunuz daim olur:)

Bi tane gomleginde olsa neyse ama gomleklerinde diye yazmisiniz bu garip bisey...illa oyle bisey olcak degil caktirmadan sor cevabini hizli vericekmi yoksa kirin mirin bi cevapmi vericek...

Soyle bisey yapabilirsin.. hYatim gomlegno utuluodum bole yirtiar gordm sen kavgaya mi karistin bana anlatmiosjn cok merak ettim de. Oyle sphelendigni anlamaz.. zatem anlatirken yalanmi soluor bseylermi saklior anlarsin.. makineden dolayi olablir mi? Onuda dusun bence bi ara kuzelemein makinesi o kdr camasirdan birinin bi yerini yirtiyordu.. her yikamada bi tane iki tane yirtk oluodu ole bisede olablir..

Tlf konusuda soylee bende surekli sessizde birakirimm tlfnumu. Tlf sesini hic sevmem bide whstpp var ard arda gelem msjlar beynimi delio sanki hep sessizdedir.. esinizin tlf merakid yok ve eskiyse hicbise yoktur bekarkende oleyse aliskanlik olmus belliki. Tlfnu ortalikta yok diorsun mesela sakliomu yoksa siz salondayken yatak odasinda yada pntln cebindemi kalio. Onemli olan elinde tutup hangi odaya gecse yaninda gizlice tasimasidir.. eger hic eline almiosa bu yzden ortlkta yoksa hic suphelenme derim ben :)

___dega___

bence sor açık açık...
bunu merak edip sorman gayet normal...
ama yinede çok şüphe eilecek bi durum değil gibi geldi bana...
belkide kendisi öyle sert çekiyo gömleği çıkartırken...

konu başlığını okuyunca aklıma eşimin daha bir aylık gömleklerimi yırtması geldi benim eşim de polis. ama gömleğin ve ya tişörtün neresi yırtılır bir poliste? arka tarafının sağ ya da sol alt kısmı. nedeni silah kabzesidir. sivri köşe yırtar.

ancak düğme kısımlarının yırtılması iki şeyi getirir akla. birincisi ya biri çekiştirmiştir, kavga esnasında falan. ikincisi bir arkadaşın dediği gibi makinadan olmuş olabilir.

hani demişsin ya kavgaya karışabileceği bir yerde çalışmıyor. bak bunum bir önemi yok. bir kaç saatliğine bir ek göreve gitmiştir, müdahale olmuştur, o ara yırtılmıştır.

Malesef ben de çok şüpheciyim... aklıma takılanı uygun, yani sakin ve mülayim olduğu zamanı kollayıp " bir şey sormak istiyorum" diye lafa başlayıp bir bir soruyorum. ne yapayım arkadaş aklıma kalıp içimi kemiraceğime sorayım gitsin. isterse kavga çıkarsın. ben dile getirip rahatlıyım da....

💑💓

hemen kötüyo yorma canım
arkadaşlarında dediği gibi makine de yırtmış olabilir
güzel güzel sor bence
içini kemireceğine

İyi de işten geldiğinde düğmelerinin olmadığını iliklerinin genişlediğini üzerindeyken görmediniz de yıkayıp ütülerken mi gördünüz. Hemen dikkatimi çekerdi benim belli olur üzerinde yani. Hem telefonu eski diyorsunuz bir olayı olsa interneti olan bir telefon alırdı ya da sık sık evden nete girerdi. Özellikle saklama çabası da yok bence telefonu istediğiniz zaman bakabiliyormuşsunuz. Bence sorun bakalım ne diyecek.

Ben kk ya konu açmayı bekleyemem çoktan sormuştum yerinizde olsam
Siz çok sabırlıymışsınız

Bu nasıl bir şehvettir,gömlek parçalanacak.En ufak birşeyde bu kaadr kuşku,evlilik boyunca insanı delirtir ya.Çok basit,GÖMLEĞİNE NE OLDU diyeceksin.Hiç evirip çevirmeden.Her insanın yapacağı en normal hareket budur.Kavga etmiş olabilir,biryere takmış olabilir.

Ben olsam sormazdım.
Madem bir kuşku oluştu sizde araştırın.
Çünkü eğer küçük bir ihtimalde olsa sizi aldatıyorsa siz sorunca tüm delilleri yok eder,gömleğede bir kılıf bulur.

Utulerken gordum neolduki falan diye sorun..belki biriyle kavga etmis olabilir size yansitmak istememis olabilir..supheyle bakmaktansa sorun bence hemen iciniz rahatlar..

telefonu hep sessizdedir, kullanmayı sevmiyorum diyor sebebini sornca. telefon ya pantolonun cebinde ya da şarjda oluyor, evde yanında gezdirmez.bu yüzden çok da üstüne gitmemiştim.

Bi tane gomleginde olsa neyse ama gomleklerinde diye yazmisiniz bu garip bisey...illa oyle bisey olcak degil caktirmadan sor cevabini hizli vericekmi yoksa kirin mirin bi cevapmi vericek...

gömlekleri yazmışım ama bir tanesi öyleydi diğerleri sağlam..

bence sor açık açık...
bunu merak edip sorman gayet normal...
ama yinede çok şüphe eilecek bi durum değil gibi geldi bana...
belkide kendisi öyle sert çekiyo gömleği çıkartırken...

evet o dediğin yer yırtılıyor bazen tişörtlerinde gömleklerinde.. haklısın ne zaman ne görev olacağı belli olmuyor

Evet bencede sabırlıymışsınız bende hemen sorardım. Ee sordunuz mu ?

Eşime sordum gömlek ütüledim sana bu gün hep yırtmışsın sağını solunu bir şey mi oldu kavga mı ettin dedim. o da seninle tartıştığımız bir gün sinirle o gömleği hızlıca çıkarttım gömleğin ilk iki düğmesi çıt çıtlıymış ben hepsini çıt çıtlı sandım o yüzden hızlıca çektim koptular hep dedi. o bunu söyleyince hatırladım böyle bir şey olmuştu o zamandan beri de o gömleğe dikkat etmemiştim hiç fazla evhamlıyım sanırım.

Iyi cnm netlesmesine sevindim.. Daha yeni evlisin duzgun de biri diyosun esin icin niye yeni karisini biraksin da baska kadina gitsin zaten 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…