Esimin Google geçmişi

Telefonu siz alip bakabildiginize gore ? Yani siz de erisebiliyorsunuz bu telefona ? Ya bu sekilde anlatirsa ?
Birde telefon su zamanda kisiye sıkı sıkıya bagli haklardan.Birinin rizasi olmadan telefonunu karistiramazsiniz.
Ayrica arama yapmis olsa bile bunun eyleme gectigine dair bir kanitiniz da olmak zorunda.
Evde unuttuğu donemde bakabildim uzerinden bir ay gecmis zaten..Tabiki kanit olamayacagini anladim ..Ben bunu gösterdiğimde haklıyken haksız bir duruma düzelirim. Sanirim ictigi zaman bana yaptigi psikolojik siddet üzerinden ses kaydi seklinde gitmeye devam etmeliyim

6 ay içinde kullanmacaksan delil topluyorum niyetine hiçbirsey yapmayın mahkemede zaten geçersiz oluyor daha iyi deliller bulman lazım Google geçmişi işe yaramaz mahkeme dikkate bile almaz daha somut be tutarlı şeyler bulman lazım

Herşeyi biliyorum tarzında yem atabilirsiniz. Duruşunuz ciddi olmalı. Şimdi inkar edersen herşey daha kötü olur bana herşeyi anlat sakince dinlicem gibi cümlelerle itiraf ettirebilirsiniz eğer suçluysa.

Anladim bilgileriniz icin teşekkür ediyorum..2 defa alkollu arac kullanmaktan ceza aldi ehliyetine farklı dönemlerde 6 ay el konuldu..Ve sanirim birdaha kullanirsa hapis cezasi ve ehliyet iptali alacak..ictigi zmaan evde bana hakaret eder sen insanmisin ,kadinmisin, hic yoksun, yemekrrin berbat der heegun yemegimi yer böyle bir insan kisaca...bazen birileri olursa onalrin yaninda da bana sarar hakaret tarzinds
Yahu sizin aklınız var mı? Emin misiniz? Bir kadın hangi motivasyonla bu laflara katlanır?

Yahu sizin aklınız var mı? Emin misiniz? Bir kadın hangi motivasyonla bu laflara katlanır?
Akıl varmi yokmu Bilemiyorum. Ailem istemiyor fiziksel siddet olmadığı,evinin giderlerini karşıladığı için onların yaninds bile defalarca yapmasina psikolojik şiddeti siddetten saymıyorlar..Oğlum otizmli özel egitim aliyor..5 kuruş para vermez dolayında hic param yok..Gidecek yerimde yok..Maddi gücünden (ailesinden kalan mal varligini var..)Bugün ayrılsam hic bir sey talep edemiyorum ve cocuklarimi alir zaten oğlumun egitimini bile karsilayamadigim icin babaya veririler)Akıldan cok şartlar onemli..Siz hic çaresiz kalmamissiniz dilerim aklınızla sinanmazsiniz

Back
X