Esimin google gecmisi

Zor bir karar ya sonuçta eşini en iyi sen tanır sen bilirsin belki de diğer arkadaşların dediği gibi olmuştur
Esimin hiç sapıklığın görmedim ama böyle bisey izlemesi beni çok yaralı gerçi o zaman tanışmıyorduk bile

2021 de evlendigin Adamin 2017 sinde ne isin var di laa

Ne kadar mesai harcadın da 2017'deki Google geçmişine kadar ulaştın? Pek normal bir davranış değil sanki.

Eşinin şu an değilse de bir zamanlar sapıkça fantazileri olduğuna işaret eder bu durum. Onun dışında şu an iyiyseniz deşmenin anlamı yok.

İyi değiliz boşanmayı düşünüyorum

2017 de arattığı şeye nasıl ulaşıyorsunuz hiç mi geçmiş temizlenmemiş hadi temizlenmemiş 7 senede birçok şey aratılır arama motorunda, 2017 ye kaç günde indiniz
Geçmişe girdim tarih tarih yazarak baktım. Ayrıca 2017den bir tek onu gördüm

O tarihte birtek oysa belki 2.el aldı telefonu ilk sahibi bakmıştır,belki aldığı zaman arkadaslari kurcalamistir onlar bakmıştır,ayrıca niye 1 defa baksın zaten bekarmis daha çok bakar ve bide adamın ablası yok yani ki öyle bir fantazisi olsun,bence yanlışlık var

bu kadar kurcalarsaniz buldugunuz seyler hosuna gitmez bilmiyoruz ki belki merak ettigi icin bir sey icin aradi .ama bu supheyle devam etmek zor tabi

Yok canım o kadar da değil.fantazi bu yani.ne uçuk şeyler düşünüyoruz ama gerçekleşmesinin imkansız olduğunu biliyoruz hani.bem de ne hayaller kuruyorum kendimi tatmin ederken.olma ihtimali de var ama olmaya da bilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…