Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Oldu olacak evlendikten sonra kardesleri boğduralım evliliğin bekası için
Bnce bilip bilmeden atip tutmakta dogru degil kisiden kisiye bu durum degisir senin ya gorumcen yok yada iyi bir insanla karsilasmissin bnm gorumcem herseyi esime der esimi hamal gibi kullanmaya calisir bnm lafim boyle insanlara yoksa ailesini silip atacak hali yok ki zaten hepsinide seviyorum

Ya bn ailesini silecek gibi bir sey dedigimi hatirlamiyorum her zamn ablasinin yaninda olmasi gerek ama ablasida herseyi esime diyorsa onu cirak gibi kullaniyorsa orada bnde mudahale edebilirim sonucta o da bnm kocam
Kisacasi bu durum kisiden kisiye ve olaydan olaya degisir o yuzden kimsenin ne yasadigini bilmedigimiz icin cok muhalefet olmayada gerek yok

Yahu bu görümce ve kaynanalardan gelinler ne istiyor gerçekten ilginç. Yani şimdi bu yorumu yapınca da bana görümce yaftası yapışır ama değilim. Onlar da sizin aişeniz. Bu bilinçle evlenseniz ne güzel olur.

O da kocanın kardeşi ablası neyse. Götürsün ne var. Herşey bitti benzin parası mı dert? Ayıp be.

Yani iyilik hanenize bir sevap yazılsın çok mu zor?

Hanımlar görümcem sadece hastalık için aramıyor hastalıkta dahil herşey için arıyor ki demek istediğim baslarda aradığında bende bişey demiyordum sizin gibi kardeşidir götürsün diyodum ama belli bi süre sonra hastalıkta olsa araması insanın gözüne batıyor çünkü biliyısunki bu bir kullanma eşim işsiz kaldı bi süre o süre zarfında bile oldu bu dediklerim benim kocam görümcemin kaynanasını köye gidip getirmiş bi adam varın gerisini siz düşünün

yine yanlış.. çıraklık değil bu kardeşlik, bu duyguyu hakkıyla yaşamayan bilemiyor demekki.. kötü günümde yanımda 4544354 tane adam bulabilirim, ama hem iyi hem kötü günümde, başım darda girdiğinde ya da keyfi yanımda olacak tek insan kardeşimdir.. senin kocan olması onunla bir ömür paylaştığı ve paylaşacağı gerçeğini değiştirmiyor, malın değil o senin.. sen boşanırsın el olursun, ama kardeşten boşanılmaz.. bunu anlamak zor olmamlı değil mi?

ben burada ablasına sarıldı diye histeri krizleri geçiren kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum, çünkü bir süre sonra o hırs onları yiyerek bitirecek, bizde azalarak tükendikleri için mutlu olacağız :)

yazını okuyunca çok üzüldüm gerçekten
Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor yaşamayan da bilmez
ama o kötü insanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler AMİN

yani bir de daha çok genciz ben 26 o 33dü o zamanlar. diyorum demek 60-70 yaşına gelip hastanelik olunca bi tekme de o vuracakmış bana öleyim diye.

gerçekten öyle, yaz tatilinde 3 ay tatilken bi hastaneye götürmeye üşendi beni inanamıyorum. işin kötüsü, babam araba kullandığı zaman yanımda gelirdi hemen aman olur da orda bi doktorla tanışır diye. bu sefer arabada beklemesi gerekebilirdi yanımda gelemicek diye hastane içinde biriyle tanışma imkanı yok diye sallamadı.

işin komiği ben de doktorum kaç tane doktor arkadaşımla tanıştırdım bu doktor takıntısından dolayı ama olmadı bişey aralarında. bundan sonra tırnağımı oynatmam onun için. hiçbir arkadaşımın başını yakamam bu kızla tanıştırıp. onun vebalini alamam resmen. bu kadar vefasız kadın eş de anne de olmayı hak etmiyor bence.

Bazi insanlar insan kullanmayi seviyor. Burada cok konu aciliyor bir erkek evlat kurban ediliyor. Tum erkek ya da kiz kardesler yerine gore kv-kp bu kardes ve ailesinin hayatini somuruyorlar. Cogu Turk erkegi dengeyi kurmakta zorlaniyor maalesef. Senin esin denge kurabilecek yapida mi yoksa somurulen ve "onlor bonom oilom" diyen erkeklerden mi?

belkide seni kıskandığı için senin o anda çektiğin fiziksel acıdan daha çok acı çekiyordur
acı ona ve acımasız davranma
evlenirse iyileşir bence

belkide seni kıskandığı için senin o anda çektiğin fiziksel acıdan daha çok acı çekiyordur
acı ona ve acımasız davranma
evlenirse iyileşir bence

sağlık hariç başka konuda acımam ona artık. sadece bu olsa, sonradan da burnumdan getirdi, getirmeye devam ediyor, sürekli küfür hakaret modunda bana her konuda, her gün üstüme geliyor, annemi de doldura doldura bana karşı ayarttı ikisi birlikte sabahtan akşama her tür hakareti ediyorlar bana. bundan sonra ikisini de affetmem.

ANNEN neden araya giriyorki sen doktor musun okuyor musun
ayrı eve çık

bizim arabamız yok ve geçen ankarada ameliyat oldum ve görümcemin oğlu geldi Amasyadan bizi çoruma bıraktı ve amasyaya döndü sağolsun
ve herkes bizi götürmek için tel etti akraba olmayanlar bile
acaba bizde görümcemimi kullanmış oldukki

Vallahi öyle
Daha bedava binmedim hiç
Binsem tüm aile yüzüme tükürür
yok inanırım artık hiçbir şey şaşırtmıyor beni
ama para vereceksem taksi çağırırım ders olsun diye binmiyorum derim

Valla ben sizi anlıyorum,benim de evliliğimin başında kv kp şaka gibiydiler.Hele ki kayınvalidem...En ufak birşeyde esimi arardı,beni suraya götür,surdan sunu al,kardeşini bilmem nereye bırak,yok anneannen vefat etti sen defin isini hallet vs vs vs..Bana da batmaya başlamıştı,kayinpederim yokmuş gibi davraniyordu,herseyde esimi arıyordu.Kayinpederde evde oturuyor,esim isinin arasında onlarin isini halletmeye koşuyordu.kayinvalidemin annesi vefat ettiğinde yeni araba almışlardı,sabah 6da bizi aradilar"cabuk gel oglum,anneannen vefat etti,cabuk gel"dediler.Biz apar topar evden ciktik,gidene kadar evlerine 10 defa yoldan aradilar esim artik sinirlendi"ya siz neden arabanizi almiyosunuz bozuldu mu araba"dedi.Cevapları "ee 2 araba cikmayalim dedik"....Yani bazen de gercekten abartiyorlar...Sinir olmamak elde değil.

Kantarin topuzunu kacirmadiginiz surece neden kullanmis olasaniz? Bir kere acil hasta goturmekten bir sey cikmaz. Kimse eksilmez. Evrene pozitif enerji olarak doner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…