Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Tamam da konu sahibi örnek olarak yeğenini arabayla hastaneye götürmesini yazmış.
Yeğenini hastaneye götürürken harcadığı benzin parasına takılmış.
Eğer deseydi ki "hastaneyi anlarım elbette tabii ki götürsün ama keyfi ihtiyaçları için olmaz."
O zaman yorum yapanlar da ılıman yaklaşırdı. Konu sahibi üslübunu bilmediği için bu kadar üstüne gidildi.

Seninki yine iyiymis cocugu hastalandiginda filan gitsin o gitmese bn esimi gonderirim git boyle gunde gitmen gerek die
Bnm gorumcem 3 ay tatilde resmen soforluklerini yaptik her gun esimi arayip bni al anneme birak ise gidicem duraga birak cocuklari dersaneden alinacak esime soyler esim getirir tatile gidecekler bizim arabayla giderler biz tatile gidemedik onlar gitti hic bi kerede benzin katalim die teklif bile yok o yuzden mecburi durumlarda sknti yokta boyle olunca insani sinir edio 2 dakikalik yol icin bile esimi cagirirlar o derece yani

Çünkü çocuk var. Hasta çocukla öyle otobüse falan binilmez.

Diyelim ki çocuk yok, benim arabam varken ablam ya da görümcem hastaneye havalimanına vs. toplu taşımayla ya da taksiyle gitmeye kalksa kızarım. Belki konu sahibinin eşi de böyle düşünüyordur.

Bence götürmemesi ayıp olur, sonuçta yeğeni

Senin görümce iyiymiş gene bnm görümce kocası gibi davranıyor kardeşine benden de çekinmez kimseden de Ada'mın üstüne çıkar yanında üst değiştirir ben ne yapıyım

Şu an arabamız yok. Olunca aynı senin durumunu yaşayacağım garanti. Kapıdan kovsan bacadan giren tip se eşinde bitiyo o da. Işim var vs. Benim eşim gibiyse eşin işi olsa da yok oolur. Umutsuzum bu konuda..

Senin görümce iyiymiş gene bnm görümce kocası gibi davranıyor kardeşine benden de çekinmez kimseden de Ada'mın üstüne çıkar yanında üst değiştirir ben ne yapıyım
Senin ki de kötüymüş ya sinir tip..

Uzunca yapilan yorumlarin istenilen kisimlarina yorum yapmak zevkli mi? Konu sahibine de aynisi yapilmis genelde. Simdi yazsam muhtemelen yine istediginiz kismi alip ona gore yorum yapacaksiniz. Bir anlami olmayacak. Bosuna polemik bari yapmayin.

Görümce dediğimiz kişi eslerimizin kardeşi. Sanki yedi kat yabancıdan bahsediliyor pes artık. Kocalarimiz sanki uzaydan tek başına isinlanmis karilarindan başkalarını gözleri görmemeli sanki! Nedir bu gelinlerin görümce düşmanlığı yazık ya

Gorumcelerin, kardeslerinin evlilik yapmasi ve farkli sorumluluklarinin da oldugunu kabul etmekte zorlanmasi gorumce dusmanligina sebep olabilir. Baska sebepleri de vardir mutlaka. nur35nur

Ne var ki bunda. Benim gorumcemi de esim sik sik bi yere goturur. Kucuk bebekleri var. Bu sogukta dolmus otobus gitmesinler diye. Hastaneye goturdugu de oldu keyfi oturmaya goturdugu de. Kendi goturemeyecek gibiyse arabayi sabah ise giderken kapilarina birakir aksam donuste alir. Hatta bu gunde onlarda olacak araba bebisin kontrolu var. Aklima bile gelmedi bu araba benzin yakiyo diye dusunmek. Esiniz sorun yapmiyosa siz hic dusunmeyin.

evet akıl istedi hepimiz kendi fikrimizi yazdık..
beni alıntılayan sizsiniz..
neyse geç bunları geç diye eli belinde tavrınızdan sonra yazacak pek birşey yok zaten..
Bir de o ören (öğren) herkez yazması yok mu? hep matematiğe kafası çalışıyor az dil bilgisi çalış bacım :)

Konuya gelirsek kocanız şikayetçi değilse ki değil bemce karışmayın keşke arabam olsa da herkesi gezdirsem

O sizin görümcenizz ama eşinizin kardeşi, kanı, canı. Eğer sizi ihmal ediyorsa bu eşinizin hatası, yok ihmal etmiyorsa siz biraz abartıyorsunuz.

Konu sahibi hakli buldum seni kardes kardeste oda bi yere kadar hastalik ayri mevzu evet ozaman onun kocasi bi araba alsin zor bisey degil kredi ceksin ucuz bi araba alsin sizin eşinizi cagirmamanizida anliyorum cunku biliyosunuzki esiniz kardesi için zirt pirt izin aliyo bide siz eklenirseniz bu sfer isten cikarilabilir arkadas kimseye sirtini dayamican bi kere o hataya dustum oglum 15 gunluktu ateslendi esimde is icin biyere gitmisti ilk defa kardesine rica etti gotur getir hastaneye gittik orada çocuğundan kan almaya calisiyolar elim ayagim birbirine dolanmis adamin çok kiymetli sevgilisi aradi hastanede birakti gitti oda son oldu hastaneye de gezmeyede otobusle gidiyorum yarin obur gun kimsede benden bisey bekleyemicek kızmayın ama konu sahibi hastane ornegini verdigine göre demekki hastaneye de çok gidiyolar hani bazi anneler çok pinpiriklidir cocuk ik dese hastaneye koşanlar var ama cocugun belli bi rahatsızlığı varsa ona yapacak bişey yok

kendime not: çocuğum hastalanırsa abimi arayıp bizi hastaneye götürür müsün demeyeceğim asla,yengem böyle kalbi karanlık bir kadın değil ama burada okuduklarımdan sonra böyle bir karar aldım aha buraya da yazdım hatta :)

bir de şu en ler yarışmasında keşke en paragöz üye kategorisi de olsa bence birinci belli

konu sahibi eğer markete giderken avm ye giderken sürekli kocamdan talep ediyor deseydin evet haklısın derdim ama derdini anlatırken ilk aklına gelen şey yeğenini hastaneye götürmesi olan bir kadın iyi niyetli gelmiyor.

Su kardeslerin arasina girmeseniz aslinda ne kadar super olacak.. sana ne arkadasim kardesi degil mi isterse her yere goturur isterse altina bir araba ceker.. benimle evlendi hayati bitti anlayisi sizi tuketiyor farkinda degilsiniz ama.. gozunuze batiyorsa bir yuzunuzu yikayin, cikar..

O isler oyle olmuyor iste eger oyle yapacaksa bacisiyla yasasin onunla yasamini surdursun evlendiyse esine ve kendi cocuklarina karsida sorumlulugu var hic kimse kimsenin keyfi icin bir sey yapmak zorunda degil bnmde erkek kardesim var ve evlendiginde zirt pirt herseyde ona soylemem sonucta onunda kendine gore bir duzeni var ama acil durumlarda bnde onun yaninda olurum o da bnm yanimda olur

Seni en iyi ben anlıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…