Tamam da konu sahibi örnek olarak yeğenini arabayla hastaneye götürmesini yazmış.Ozaman ben size bir soru sorayim. Evlisiniz, gorumceniz de evli. Ama gezmeye bile gitse esi yerine kardesini arasa gel beni al, gel beni gotur dese ve tum bunlar olurken sizin zamaninizdan calinsa. (Bu hemen her hafta olsa) Bahane olarak arabalari yok dense demez misiniz taksiye binebilir diye?
Bilmiyorum ben mi kotu dusunuyorum ama inanin ben de cok duskunum kardeslerime ancak evlendigimde esim dururken babama, kardesime gel beni al demem ilk dusunecegim esim, arabasi yoksa da taksi olur. Neticede evli olan kardesime guvenerek biyerlere gitmemeliyim. Hastaysam zaten ben demeden kardesim demeli gotureyim diye o ayri konu.
Hepiniz kendinize gore yorum yapiyosunuz ama her aile bir degil maalesef cogu ailede en azindan bir tane aileye sirtini yaslayip keyfine bakan kardes oluyor. Sorsan o da gorumcesine kil.
Seninki yine iyiymis cocugu hastalandiginda filan gitsin o gitmese bn esimi gonderirim git boyle gunde gitmen gerek dieKızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
Wow. Yorumlar ilginc. Arkadaslar neden hastaneye falan gitmek icin birinin arabasina ihtiyaciniz var? Toplu tasima, en kotu ihtimalle taksi diye bir sey var. Cok acil durumda ambulans var. Gerci konu sahibinin esi keyfi durumlar icin de araniyormus.
Kardesinizin arabasini kullanmak icin bir hafta onceden rezerve etmiyorsaniz insanlarin programlarini bozmus oluyorsunuz. Buna ne gerek var? Yurtdisi seyahatlerine 10 kg, 20kg valizlerle cok gittim gerek taksiyle, gerek metro vs. ile. Kendi islerimi kendim gorebilecekken neden baskalarinin programlarini bozayim?
Senin ki de kötüymüş ya sinir tip..Senin görümce iyiymiş gene bnm görümce kocası gibi davranıyor kardeşine benden de çekinmez kimseden de Ada'mın üstüne çıkar yanında üst değiştirir ben ne yapıyım
Uzunca yapilan yorumlarin istenilen kisimlarina yorum yapmak zevkli mi? Konu sahibine de aynisi yapilmis genelde. Simdi yazsam muhtemelen yine istediginiz kismi alip ona gore yorum yapacaksiniz. Bir anlami olmayacak. Bosuna polemik bari yapmayin.Çünkü çocuk var. Hasta çocukla öyle otobüse falan binilmez.
Diyelim ki çocuk yok, benim arabam varken ablam ya da görümcem hastaneye havalimanına vs. toplu taşımayla ya da taksiyle gitmeye kalksa kızarım. Belki konu sahibinin eşi de böyle düşünüyordur.
Bir de o ören (öğren) herkez yazması yok mu?evet akıl istedi hepimiz kendi fikrimizi yazdık..
beni alıntılayan sizsiniz..
neyse geç bunları geç diye eli belinde tavrınızdan sonra yazacak pek birşey yok zaten..
O isler oyle olmuyor iste eger oyle yapacaksa bacisiyla yasasin onunla yasamini surdursun evlendiyse esine ve kendi cocuklarina karsida sorumlulugu var hic kimse kimsenin keyfi icin bir sey yapmak zorunda degil bnmde erkek kardesim var ve evlendiginde zirt pirt herseyde ona soylemem sonucta onunda kendine gore bir duzeni var ama acil durumlarda bnde onun yaninda olurum o da bnm yanimda olurSu kardeslerin arasina girmeseniz aslinda ne kadar super olacak.. sana ne arkadasim kardesi degil mi isterse her yere goturur isterse altina bir araba ceker.. benimle evlendi hayati bitti anlayisi sizi tuketiyor farkinda degilsiniz ama.. gozunuze batiyorsa bir yuzunuzu yikayin, cikar..
Seni en iyi ben anlıyorumdur.Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?